Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Εκδήλωση παρουσίασης του τμήματος ογκολογικής ακτινοθεραπείας της «Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Πατσίδης»

Published

on

Μοιράσου το αρθρο!

Η παρουσίαση του τμήματος ογκολογικής ακτινοθεραπείας της «Γενικής Κλινικής Ευτύχιος Πατσίδης» ήταν το αντικείμενο της χθεσινής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαχρονικού Μουσείου Λάρισας.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την εκδήλωση η οποία απευθύνονταν στον ιατρικό κόσμο, άνοιξε η διευθύνουσα σύμβουλος της κλινικής κ. Βίκυ Πατσίδη, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρεθέντες αναφέρθηκε στο νέο τμήμα υπογραμμίζοντας ότι «είναι ένα τμήμα εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που δίνουν την ευκαιρία στο καταξιωμένο επιστημονικό προσωπικό της κλινικής να αποδώσει τα μέγιστα και να εκπληρώσει στο ακέραιο την αποστολή του παρέχοντας τις καλύτερες υπηρεσίες στον ασθενή».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην εκδήλωση την οποία συντόνισε η Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής ΠΘ, Ακτινοφυσικός κ. Βασιλική Σόφτα μίλησαν:

  • Ο κ. Ανέστης Χατζηιωάννου, Business Unit manager Radiotherapy, PapapostolouHealthcare Technologies αναφέρθηκε στην παρούσα και πιο πρόσφατη εγκατάσταση γραμμικού επιταχυντή Halcyon στην Ελλάδα του κορυφαίου και καινοτόμου κατασκευαστικού οίκου παγκοσμίως Varian.
  • Ο κ. Κωνσταντίνος Κάππας, Ομ. Καθηγητής Ιατρικής ΠΘ, Εμπειρογνώμων Ακτινοπροστασίας τόνισε την ακρίβεια, την αξιοπιστία, την ταχύτητα χορήγησης και την βελτιστοποίηση των θεραπειών.
  • Ο κ. Γιάννης Τζιτζίκας, Ακτινοθεραπευτής Ογκολόγος, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Τμήματος Ακτινοθεραπείας της Κλινικής περιέγραψε τις βελτιωμένες κλινικές εφαρμογές και τα εξαιρετικά αποτελέσματα άνευ τοξικότητος.
  • Ο κ. Γιάννης Μιγδάνης,Κλινικός Διαιτολόγος-Διατροφολόγος R.D., M.Sc. (ΜMedSci), PhD (c) ανέλυσε τις αιτίες και τον τρόπο αντιμετώπισης της υποθρεψίας σε ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα.
  • Η κ.  Μαργαρίτα Μακρή Ψυχολογος, M.Sc. Κλινικής Ψυχικής Υγείας, ΑΠΘ μίλησε για την ψυχολογική υποστήριξη των ογκολογικών ασθενών.

Συμπληρώνοντας φέτος τέσσερις δεκαετίες προσφοράς υπηρεσιών  υγείας στη Λάρισα η «Γενική Κλινική Ευτύχιος Πατσίδης» αποτελεί  ένα πρότυπο μοντέλο κλινικής ευρωπαϊκών προδιαγραφών παρέχοντας ολοκληρωμένες ιατρικές  υπηρεσίες μέσα σ’ ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον. Κύριος στόχος της  είναι η εξασφάλιση μίας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστης εμπειρίας για κάθε πολίτη. Το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της διακατέχεται από την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία παροχής υπηρεσιών υγείας – περίθαλψης υψηλού επιπέδου και είναι έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 24ωρη βάση με σκοπό τη όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ανάρρωση των ασθενών, με σεβασμό, αμέριστη φροντίδα και συμπαράσταση.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ8 λεπτά ago

Ευχαριστημένος έμεινε ο Παπαδόπουλος από την εικόνα των Ελπίδων

LIFESTYLE14 λεπτά ago

Η Τόνια Σωτηροπούλου ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και κολάζει

ΘΕΣΣΑΛΙΑ26 λεπτά ago

«Βαγγελάκη βουρ στο καρπούζι» (φωτο) –

LIFESTYLE29 λεπτά ago

Κώστας Μπίγαλης – «Όταν είδε στο πρόσωπό μου την απόγνωση, με τράβηξε και με έσωσε»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ54 λεπτά ago

Ελικοειδές κλιμακοστάσιο σε κτίριο στο κέντρο της Λάρισας

LIFESTYLE57 λεπτά ago

«Είχαμε μεγάλο κατατρεγμό τότε που είχαμε αναλάβει την εκπομπή»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ1 ώρα ago

Πάει Πορτογαλία η Αλ Νασρ

LIFESTYLE1 ώρα ago

«Λύγισε» ο Γιώργος Αυτιάς: «Άνοιξε η γη και με κατάπιε, μην το ζήσει κανείς ποτέ»

LIFESTYLE2 ώρες ago

«Βόμβα» από Σπύρο Παπαδόπουλο: «Θέλω να είμαι καλός άνθρωπος, έφυγα από το πλευρό πολύ μεγάλων ονομάτων…»

LIFESTYLE2 ώρες ago

«Λύγισε» η Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας – Σε μια ζόρικη φάση της ζωής μου»

Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή