ΕΛΛΑΔΑ
Έκλεψαν 2.000 ευρώ από ξεχασμένη τσάντα τουρίστριας σε κατάστημα εστίασης (Βίντεο)

Μία ξεχασμένη τσάντα σε τουαλέτες καταστήματος εστίασης στο Ηράκλειο Κρήτης , που περιείχε το ποσό των 2.000 ευρώ, εντοπίστηκε από ένα ζευγάρι, οι οποίοι αφού βεβαιώθηκαν ότι δεν υπάρχει κανείς τριγύρω, προχώρησαν στη κλοπή της. Ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει τις κάμερες του μαγαζιού.
Διαβάστε: Hλιούπολη: Καρέ καρέ η στιγμή αρπαγής μοτοσικλέτας από σπίτι στην Ηλιούπολη – “Χάλκινο” στις κλοπές η Ελλάδα
Μάλιστα, όλο το περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος. Σύμφωνα με το βιντεοληπτικό υλικό, μία τουρίστρια που βρισκόταν στο μαγαζί, καθώς βρισκόταν στις γυναικείες τουλαλέτες κρέμασε την τσάντα της σε πόμολο και την ξέχασε εκεί. Στιγμές αργότερα, η τσάντα εντοπίστηκε από μία γυναίκα και έναν άντρα, με αποτέλεσμα να την αρπάξει και να εξαφανιστεί.
Συγκεκριμένα, στα πλάνα του βίντεο, εμφανίζεται το ζευγάρι κατεβαίνει στις τουαλέτες του καταστήματος, η γυναίκα βλέπει την τσάντα και την δείχνει στον άντρα που τη συνοδεύει. Εκείνος με τη σειρά του ελέγχει τον χώρο και αφού σιγουρεύεται ότι είναι μόνοι τους, αρπάζουν την τσάντα και φεύγουν.
Σημειώνεται ότι, η γυναίκα που ξέχασε την τσάντα, προχώρησε σε καταγγελία, ισχυριζόμενη ότι μέσα είχε το ποσό των 2.000 ευρώ. Το ζευγάρι αναζητείται από τις αρχές.

-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Πέραμα: Στρατιώτης που θα απολυόταν σε μία εβδομάδα
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Στα χέρια των Αρχών δύο άνδρες που πετούσαν ανεξέλεγκτα τόνους μπαζών σε γεωτεμάχιο
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Έπιασαν γουλιανό 2,7 μέτρων και βάρους 100 κιλών (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Αναποφάσιστος οδηγός για το πού θα πλήρωνε τράκαρε με νταλίκα στα διόδια
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Στην περιοχή του Πρίνου το κύριο μέτωπο της φωτιάς
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Νεκρός άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Άνοδος θερμοκρασίας, μικρής διάρκειας βροχές και άνεμοι 8 μποφόρ
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Εισρόφησε λύματα και πνίγηκε ο 57χρονος που ανασύρθηκε από τη δεξαμενή