ΕΛΛΑΔΑ
Ελασσόνα: Στο πατρικό της πήγαινε η 37χρονη για να ρυθμίσει λεπτομέρειες για το γάμο και τη βάπτιση


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το βρέφος βρισκόταν σε εδικό καθισματάκι για παιδιά, αλλά τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού
Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Ελασσόνας από το θάνατο του βρέφους 10 μηνών, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το συμβάν έλαβε χώρα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Ελασσόνας – Κεφαλόβρυσου.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 37χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού ενώ το βρέφος βρισκόταν σε εδικό καθισματάκι για παιδιά, αλλά τοποθετημένο στη θέση του συνοδηγού. Η μητέρα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε παρακείμενο δέντρο. Ο πατέρας δεν ήταν εντός του αυτοκινήτου και ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το τραγικό συμβάν.
Όπως δήλωσε στο thelarissapaper κάτοικος της περιοχής, το ζευγάρι αυτό το Σάββατο ετοίμαζε το γάμο του και ταυτόχρονα τη βάφτιση του μικρού παιδιού τους. Αντί για χαρά όμως μια ολόκληρη κοινωνία έχει βυθιστεί στο πένθος. Φίλοι, συγγενείς και κάτοικοι του χωριού θέλησαν με ένα λουλούδι να αποχαιρετήσουν το μικρό αγγελούδι στο σημείο που έχασε τη ζωή του.
Στο protothema.gr μίλησε ο πρόεδρος του χωριού Κρανιά Ελασσόνας. «Η μητέρα έφυγε με το μωρό από το σπίτι της για να πάει στο πατρικό της όπου την περίμεναν φίλοι και συγγενείς για να της ευχηθούν αλλά και να κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το γάμο της και τα βαφτίσια του μωρού. Ήταν ευτυχισμένη με τον μπέμπη της και τον άντρα της. Την αυριανή ημέρα την περίμενε με λαχτάρα αλλά δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Είμαστε πολύ χάλια όλοι μας, αδυνατούμε να το πιστέψουμε» λέει ο κ. Πουρνάρας Δημήτρης.
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ στον Βόλο- Σκοτώθηκε 14χρονο κορίτσι -Έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε 48χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ο 53χρονος Κωνσταντίνος Ντάκης από Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Πέθανε ξαφνικά 49χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
ΤΟ ΦΗΜΙΣΜΕΝΟ YACHT ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΡΑΘΑ.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Στον μικρό Γιωργάκη η αναπηρική σύνταξη του μακελάρη της Μακρινίτσας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε ο έμπορος αυτοκινήτων Γιάννης Μέκκας από τον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
50χρονος οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε με το ΙΧ του 33χρονο διανομέα στην οδό Αναλήψεως