ΕΛΛΑΔΑ
Ελασσόνα: Ζαχαροπλάστης θα συμμετάσχει σε παγκόσμιο διαγωνισμό παγωτού
Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Το πιο πρωτότυπο παγωτατζίδικο φτιάχνει παγωτό… τζατζίκι – ”Έχει και σκόρδο, πελάτης μας το συνδυάζει με μπανόφι” (Βίντεο)
Ελασσόνα: Πώς “γεννήθηκε” η ιδέα παρασκευής της γεύσης παγωτού με αμύγδαλο και στρατσιατέλλα
Ο ζαχαροπλάστης, Γιάννης Πεχλιβανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για το πως γεννήθηκε η ιδέα παρασκευής της γεύσης παγωτού, που συνδυάζει αμύγδαλο και στρατσιατέλλα. «Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια πάνω στο παγωτό από όλους τους συναδέλφους στην Ελλάδα. Οι αγαπημένοι κωδικοί εδώ στο μαγαζί ήταν το αμύγδαλο το οποίο παρασκευάζεται από μια πάστα αμυγδάλου στο κτήμα μας. Τα αμύγδαλα είναι από το δικό μας χωράφι, όλη η μεταποίηση, το καβούρδισμα, η άλεση γίνονται εδώ. Οι αγαπημένες γεύσεις εδώ λοιπόν, είναι η στρατσιατέλλα και το αμύγδαλο. Πριν το διαγωνισμό έπρεπε να αποφασίσω με ποιες θα διαγωνιστώ και είπαμε να συνδυάσουμε και τις δύο αγαπημένες εδώ, του προσωπικού και της οικογένειας και να τα παντρέψουμε», όπως λέει, εξηγώντας παράλληλα πώς γίνεται αυτό το γλυκό «πάντρεμα».
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΦωτιά στην Πάτρα: Επιτυχημένη η επιχείρηση απεγκλωβισμού της ηλικιωμένης (Εικόνες)
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΈνας μπούφος πίσω από το μπλακ άουτ που βύθισε την πόλη στο σκοτάδι
-
ΚΟΣΜΟΣ23 ώρες agoΓαλλία: Ο 35χρονος οδηγός που την Τέταρτη έριξε το αυτοκίνητό του πάνω στο πλήθος δήλωσε ότι «μετανιώνει για τις πράξεις του»
-
LIFESTYLE24 ώρες agoΚατερίνα Παπουτσάκη: “Δεν είναι ανάγκη τα παιδιά μου να με βλέπουν να φιλιέμαι στην τηλεόραση” (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Το αδιαχώρητο στους δρόμους του Κέντρου λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων – Κλειστή η Βασιλέως Κωνσταντίνου
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΠέθανε ο Τζέιμς Γουάτσον, ο επιστήμονας που ανακάλυψε τη διπλή έλικα του DNA
-
AUTO-MOTO9 ώρες agoΠαρουσιάζει το μονοθέσιο της για το 2026
-
ΚΟΣΜΟΣ15 ώρες agoΣτους 14 νεκρούς ο απολογισμός της συντριβής του αεροσκάφους της UPS στις ΗΠΑ – Βίντεο από το σημείο της συντριβής




