LIFESTYLE
Ελένη Βαΐτσου: Καλοκαίρι χωρίς τέλος για την ηθοποιό – Ποζάρει με τιγρέ μπικίνι και εντυπωσιάζει

Φαίνεται πως το φετινό καλοκαίρι δεν τελειώνει για την Ελένη Βαΐτσου, η οποία συνεχίζει να μοιράζεται δροσερά και αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από τις θαλασσινές της εξορμήσεις με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η μελαχρινή ηθοποιός διατηρεί την ανεμελιά και τη λάμψη της, ακόμα και στις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, και αποδεικνύει πως η καλοκαιρινή διάθεση μπορεί να διαρκεί περισσότερο από όσο περιμένουμε.
Διαβάστε: Ελένη Βαΐτσου: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της στην Μάλτα
Η ανάρτηση της Ελένης Βαΐτσου: Τιγρέ μπικίνι και ανέμελες στιγμές
Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Βαΐτσου ποζάρει στον φωτογραφικό φακό φορώντας το τιγρέ μπικίνι της, πιο ανέμελη και όμορφη από ποτέ. Στη λεζάντα της περιορίστηκε σε μια λιτή, αλλά απολαυστική φράση: «Μια ωραία μέρα»
Με αυτή την απλή φράση και την εικόνα που συνοδεύει, η ηθοποιός καταφέρνει να «ανάψει φωτιές» στο Instagram, δείχνοντας πως το καλοκαίρι συνεχίζεται για εκείνη με στυλ και θετική διάθεση.

-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση στην Εγνατία με νεκρό τον 24χρονο
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ13 ώρες ago
Ο κύβος ερρίφθη για τις κυβερνητικές εξαγγελίες αύριο στη ΔΕΘ – Το «πακέτο» μέτρων και οι φοροελαφρύνσεις για όλους
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ13 ώρες ago
Με 1,7% «έτρεξε» η ανάπτυξη το Β΄ τρίμηνο του 2025
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ12 ώρες ago
Ο κύβος ερρίφθη για τις κυβερνητικές εξαγγελίες το Σάββατο στη ΔΕΘ – «Οι μειώσεις φορολογικών συντελεστών θα αφορούν όλους»
-
ΕΛΛΑΔΑ9 ώρες ago
Φωτιά τώρα στο Παρθένι Αρκαδίας: Στο σημείο η Πυροσβεστική
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Ξάνθη: Σύλληψη άνδρα για εμπορία ανθρώπων, σωματική βία και κατοχή ναρκωτικών
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Απόπειρες δολοφονίας και απειλές σε όσους τολμούν να ανοίξουν το στόμα τους
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Μηχανή παρέσυρε και σκότωσε 60χρονο Πολωνό τουρίστα