ΕΛΛΑΔΑ
Ελλειψη τροφίμων: Πόσο δίκιο έχουν όσοι αποθηκεύουν είδη πρώτης ανάγκης στα σπίτια τους;


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πόσο πιθανόν είναι ο πόλεμος στην Ουκρανία να προκαλέσει ελλείψεις σε βασικά αγαθά στην Ελλάδα; Κινδυνεύουμε να μην έχουμε ψωμί να φάμε;
Δεν μοιράστηκε κάποιο έκτακτο επίδομα που να δικαιολογεί την ξαφνική πληθώρα καροτσιών στα σουπερμάρκετ. Είναι άλλος ο λόγος που μεσόκοποι ως επί το πλείστον άνθρωποι, γεμίζουν πολύ περισσότερο απ’ όσο συνήθιζαν ή μπορούσαν μέχρι σήμερα, τα καρότσια τους.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Παίρνουν από τα ράφια τρόφιμα που κρατούν πολλούς μήνες και συντηρούν τη ζωή σε συνθήκες δύσκολες. Και τρία είναι τα βασικά αγαθά: Το λάδι, το αλεύρι, και η ζάχαρη.
Είναι ο πόλεμος
Οι συνθήκες οι δύσκολες είναι ο πόλεμος. Ο οποίος όταν ξεσπά είναι σαν τη φωτιά, ποτέ δεν μένει περιχαρακωμένος σε έναν τόπο αλλά εξαπλώνεται και αποτεφρώνει τα πάντα, ανέλπιστα μακριά.
Είναι το ένστικτο της αυτοσυντήρησης σε κάθε πόλεμο, που οδηγεί τους μεγαλύτερους ανθρώπους να φροντίσουν να εφοδιαστούν με τρόφιμα ώστε αν τα πάντα ερημώσουν, για όσο ερημώσουν, η οικογένεια να έχει τα στοιχειώδη να επιβιώσει.
Εδώ και αρκετές μέρες, το φαινόμενο παρατηρήθηκε σε μικρό βαθμό σε όλες τις πόλεις της χώρας.Ακολούθως τη σκυτάλη πήραν νεότεροι σε ηλικία άνθρωποι, νεαροί οικογενειάρχες.
Λίγοι είναι η αλήθεια. «Παίρνουν τρόφιμα που διατηρούνται μήνες, όπως τα όσπρια, τα μακαρόνια, μερικά τυριά εισαγωγής συσκευασμένα, γυάλινα βάζα με ελιές, κονσέρβες με ντοματάκια, κονσέρβες με τόνο, αλλά και χαρτιά κουζίνας , υγείας», λέει στο in υπεύθυνος αλυσίδας σουπερμάρκετ στην Καισαριανή.
Κόσμος τα βράδια
Ιδια εικόνα περιγράφτηκε στο in από υπεύθυνους ή εργαζόμενους σε σουπερμάρκετ διαφορετικών αλυσίδων, στο Παγκράτι, τον Βύρωνα, την Κερατέα, το Μαρκόπουλο, το Λαύριο.
Καθώς οι μέρες περνούσαν και ο πόλεμος στην Ουκρανία με την παγκόσμια απήχηση εισήλθε στην 3η εβδομάδα του, τα γεμάτα καρότσια με τρόφιμα, πύκνωσαν στα σουπερμάρκετ.
Ακόμη και τα βράδια του Σαββάτου, μέχρι τις 20:00 που κλείνουν.
Γυναίκες που τακτοποιούν τα τρόφιμα στα ράφια, είπαν στο in ότι πολύς κόσμος αγοράζει επιπλέον πράγματα όχι μόνο επειδή φοβάται τον πόλεμο αλλά επειδή νομίζει ότι όσο περνάει ο καιρός αυτά θα ακριβαίνουν περισσότερο.
«Το βλέπουμε κι εδώ στο ταμείο από ανθρώπους της γειτονιάς που ξέρουμε χρόνια. Αγοράζουν πιο πολλά απορρυπαντικά για παράδειγμα», μας λέει άλλη εργαζόμενη σε σουπερμάκετ.
Ηδη από τον πόλεμο που διέρηξε όλο το πλέγμα παραγωγής και διάθεσης αγαθών, αναδύθηκε ακόμη πιο τσουχτερή η ακρίβεια σε προϊόντα καθημερινής χρήσης, τα οποία πλέον παρουσιάζουν έλλειψη.
Το ηλιέλαιο
Η έλλειψη αυτή πυροδοτεί μη αναμενόμενες αυξήσεις σε αγαθά και υπηρεσίες. Για παράδειγμα, δυσεύρετο και «τσουχτερό» όσο ποτέ άλλοτε είναι πλέον το ηλιέλαιο, με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και γρήγορου φαγητού να έχουν ήδη βάλει αυξήσεις στα προϊόντα τους.
Ο Ηλίας Κανάκης, ιδιοκτήτης κρεπερί στον Βύρωνα, βλέπει το ταμείο να είναι μόνιμα πλέον μείον. «Όλες οι επιχειρήσεις έχουν κάνει μία μικρή αύξηση, όχι για να κερδίσουν λεφτά, αλλά για να μειώσουν τη “χασούρα”» δηλώνει ο ίδιος στο MEGA.
Δεν υπάρχει κέρδος
Τα ίδια βιώνει και ο Δημήτρης Σαραντόπουλος, νεαρός επιχειρηματίας που ανέλαβε το σουβλατζίδικο του πατέρα του και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει μια πρωτόγνωρη κατάσταση.
«Σε όλα έχουν γίνει μεγάλες αυξήσεις. Πριν ένα μήνα αγοράζαμε το ηλιέλαιο περίπου 14 ευρώ, τώρα με τον πόλεμο έχει φτάσει στα 28 με 29 ευρώ. Ολα έχουν αυξήσεις που είναι πολύ μεγάλες. Ενα μαγαζί εστίασης δεν μπορεί να βγάλει ένα επιθυμητό κέρδος» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σαραντόπουλος.
Στη Θεσσαλονίκη, ο υπάλληλος πανοπωλείου στον Εύοσμο, Αποστόλης Ταπές, λέει ότι εδώ και 20 μέρες έχει αρχίσει να αυξάνεται η ζήτηση σε τρόφιμα που μπορούν να αποθηκευτούν. Δηλαδή σε μακαρόνια, αλεύρια, γάλατα μακράς διάρκειας. «Συνεχώς γεμίζουμε τα ράφια, θεωρώ πως αν υπήρχε μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα ο κόσμος θα αγόραζε ακόμη περισότερα τρόφιμα για να αποθηκεύσει».
Ο φόβος του πολέμου, διατρέχει τα ευρωπαϊκά σύνορα. Κονσέρβες και εξοπλισμός επιβίωσης γίνονται ανάρπαστα.
Πλαφόν στην Ευρώπη
Στη Μολδαβία, το ηλιέλαιο, το αλεύρι και τα ζυμαρικά, έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια. Ελλείψεις σημειώνονται και στη Γερμανία αλλά και στην Ιταλία, η οποία έχει βάλει πλαφόν στην αγορά σε ορισμένα τρόφιμα.
Στη Φλωρεντία, οι κάτοικοι μπορούν να αγοράσουν έως δύο συσκευασίες αλεύρι και έως πέντε συσκευασίες ζάχαρη.
«Υπάρχει επάρκεια τροφίμων στην Ελλάδα. Ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες δεν μπορούν να συντρέξουν αντικειμενικοί λόγοι για να εκλείψουν από τη χώρα βασικά και λιγότερο βασικά είδη διατροφής», θα πει στο in πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με βαθιά γνώση του θέματος.
Η εισαγωγή πολλών ειδών τροφίμων, είναι μια στρεβλή πραγματικότητα, μετουσιώθηκε σε κανόνα με τα χρόνια. Πολλοί οι λόγοι και όχι της στιγμής. Ομως η δυνατότητα των καλλιεργούμενων εκτάσεων, υπερκαλύπτει τις ανάγκες του πληθυσμού. Δεν μπορούν να λείψουν φρούτα, δεν μπορούν να λείψουν τομάτες, διαχειρίσιμη η διάθεση του κρέατος, πολύ περισσότερο του ψαριού».
Ο πρώην υπουργός αναγνωρίζει ότι το κόστος των προϊόντων μπορεί να αυξηθεί, επειδή συμπαρασύρεται προς τα πάνω το «κόστος του χωραφιού». Καα μετά τα άλλα. Γεωπόνος ιδιοκτήτης φυτωρίου στο Κορωπί έλεγε στο in ότι η τιμή ενός σακιού λιπάσματος 25 κιλών σχεδόν διπλασιάστηκε.
Διπλάσιες τιμές
«Δίναμε σε καλλιεργητές ελιών και αμπελιών τσουβάλι με 20 ευρώ το οποίο πήγε τώρα στα 30 ευρώ. Λίπασμα εισαγώμενο βραδείας αποδέσμευσης που είχε 25 ευρώ, έφτασε στα 37. Αντίστοιχο λίπασμα κατασκευασμένο στη Βόρεια Ελλάδα από 20 πήγε στα 27. Και όλα αυτά είναι προβλήματα που εμφανίστηκαν πριν τον πόλεμο. Εργοστάσια στη Ρωσία που παράγουν αμμωνία, βασικό συστατικό των λιπασμάτων, έκλεισαν πριν τον πόλεμο».
Πίσω από το Παναθηναϊκό Στάδιο, η λαϊκή αγορά στην οδό Αρχιμήδους ήταν και αυτήν την Παρασκευή γεμάτη καρπούς της Γης. Σε πείσμα του πολέμου. Με 4 ευρώ έπαιρνες 3 κιλά πατάτες, ήρθαν φρέσκες Αχαΐας, και δύο κιλά κρεμύδια, τα μυρωσικά στην ίδια τιμή, 50 λεπτά το ματσάκι, 1 ευρώ και πάνω τα μήλα και τα αχλάδια, τόσο τα μανατρίνια, πιο κάτω τα πορτοκάλια.
Γεμάτοι οι πάγκοι
Γεμάτοι οι πάγκοι με φράουλες, πληθαίνουν οι αγκινάρες αν και ακριβές ακόμα, χόρτα που αργότερα προς το μεσημέρι πέφτουν στα δύο ευρώ το κιλό. Εκεί οι φακές από τον Φενεό, τα φασόλια από τον Δομοκό, και την καστοριά με 7 ευρώ το κιλό.
Ο πόλεμος είναι μακριά ακόμη από την πολύπαθη ελληνική γη που και φέτος γεννά άπλετα τους καρπούς της.
Γράψτε το σχόλιό σας



Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ
Ρατσιστική βία: Το 2021 καταγράφηκαν 72 περιστατικά – ΛΟΑΤΚΙ και μετανάστες τα περισσότερα θύματα


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ετήσια έκθεση του Δικτύου Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας για το 2021 αποτελεί ορόσημο, καθώς είναι η πρώτη φορά στη δεκαετή λειτουργία του Δικτύου που δεν έχουν καταγραφεί περιστατικά οργανωμένης βίας από ακροδεξιές ομάδες, αν και ο συγκεκριμένος τρόπος δράσης τους φαίνεται να βρίσκει εφαρμογή σε άλλα πλαίσια, όπως το σχολικό περιβάλλον.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως επισήμανε η βοηθός συντονίστρια του Δικτύου, Γαρυφαλλιά Αναστασοπούλου, κατά τη σημερινή εκδήλωση παρουσίασης της δέκατης ετήσιας έκθεσης, κομβικό σημείο για την απουσία καταγραφών συμβάντων από ακροδεξιές ομάδες αποτέλεσε η δικαστική απόφαση της καταδίκης της Χρυσής Αυγής.
Ωστόσο, σημειώνεται ότι η εφαρμογή του τρόπου δράσης των ομάδων αυτών σε άλλα πλαίσια, καταδεικνύει την ανάγκη διαρκούς εγρήγορσης από τις αρμόδιες αρχές, ώστε να εστιάσουν σε πολιτικές αποτελεσματικής πρόληψης και καταπολέμησης οποιασδήποτε τάσης οργανωμένης βίας.
Συνολικά, το 2021 το Δίκτυο κατέγραψε, μέσω συνεντεύξεων με τα θύματα, 72 περιστατικά ρατσιστικής βίας. Σε 28 περιστατικά στοχοποιήθηκαν μετανάστες, πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο, καθώς και υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, λόγω της σύνδεσής τους με πρόσφυγες και μετανάστες. Σε πέντε περιστατικά στοχοποιήθηκαν Έλληνες πολίτες λόγω εθνοτικής καταγωγής (Ρομά), ενώ σε δύο περιστατικά έγιναν στόχος τα εβραϊκά νεκροταφεία. Σε 36 περιστατικά στοχοποιήθηκαν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα και υπερασπιστές δικαιωμάτων, λόγω της σύνδεσής τους με τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Σε ένα περιστατικό η στοχοποίηση αφορούσε σε αναπηρία.
ΛΟΑΤΚΙ και μετανάστες τα περισσότερα θύματα
Η μείωση που σημειώνεται στα καταγεγραμμένα περιστατικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια αφορά στις λιγότερες καταγραφές περιστατικών κατά προσφύγων, μεταναστών και αιτούντων άσυλο, ενώ ως ενδεχόμενα αίτια της συγκεκριμένης μείωσης θεωρούνται η μείωση των ροών και του αριθμού του προσφυγικού πληθυσμού στα νησιά και την ενδοχώρα, αλλά και ο ευρύτερος περιορισμός της κυκλοφορίας στο δημόσιο χώρο λόγω της πανδημίας, που φαίνεται να συνέβαλαν στη μείωση της ορατότητας του συγκεκριμένου πληθυσμού στις τοπικές κοινωνίες.
Ωστόσο, το Δίκτυο σημειώνει στην έκθεσή του ότι η πτώση αυτή δεν είναι ενδεικτική της ευρύτερης εικόνας περί ρατσιστικής βίας για το 2021, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη τάση διαπιστώνεται σε μια περίοδο με έντονη ρατσιστική ρητορική και θεσμική στοχοποίηση προσφύγων και μεταναστών. Κατά την παρουσίαση της έκθεσης ο Κωστής Παπαϊωάννου, ιδρυτικό μέλος του Δικτύου και επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς», επισήμανε ότι τις τελευταίες ημέρες διαπιστώνεται «μεγάλη σκλήρυνση της επίσημης ρητορικής απέναντι στο προσφυγικό και υπάρχει άμεση σύνδεση της ρητορικούς μίσους, ιδίως αν εκπέμπεται από επίσημα θεσμικά χείλη, με το ρατσιστικού έγκλημα».
Για ακόμα μία χρονιά εντοπίζεται στην έκθεση έντονη γεωγραφική διασπορά των περιστατικών. Τα 39 έλαβαν χώρα στην Αττική, κυρίως σε περιοχές πλησίον του κέντρου της Αθήνας, ενώ δεύτερη στη σειρά έρχεται η Λέσβος με 12 περιστατικά. Επίσης, 31 περιστατικά έλαβαν χώρα σε δημόσιο χώρο, 8 σε καταστήματα εστίασης και παροχής προϊόντων, 11 σε δημόσιες υπηρεσίες, 6 στην οικία του θύματος και 6 στο διαδίκτυο.
Σε 43 περιστατικά συμμετείχαν πολίτες, σε 7 περιστατικά οι δράστες ήταν δημόσιοι λειτουργοί και σε 20 οι θύτες ήταν ένστολοι. Στην έκθεση για το 2021 αναδεικνύεται η τάση της άσκησης βίας κατά προσφύγων και μεταναστών από ένστολους και μάλιστα επισημαίνεται ότι το φαινόμενο της αστυνομικής βίας με ρατσιστικό κίνητρο παρουσιάζει αυξητική τάση τα τελευταία χρόνια (2018-2021), με βάση τις καταγραφές του Δικτύου.
Επίσης, κατά το 2021 διαπιστώνεται αύξηση των αναφορών και μαρτυριών για άτυπες αναγκαστικές επιστροφές στα θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας, ενώ παρατηρήθηκαν περιστατικά παράτυπων συλλήψεων και αναγκαστικής απομάκρυνσης ανθρώπων από την ενδοχώρα. Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και φορείς της κοινωνίας των πολιτών θα προχωρήσουν σε συστηματική καταγραφή επαναπροωθήσεων, μέσα από την ίδρυση του Μηχανισμού Καταγραφής Άτυπων Αναγκαστικών Επιστροφών.
Όταν ο θύτης είναι το δημόσιο
Όσον αφορά στα περιστατικά με θύτες δημόσιους λειτουργούς, το Δίκτυο κάνει λόγο για έλλειψη ανεκτικότητας έναντι της διαφορετικότητας και την καλλιέργεια κλίματος παρενόχλησης τόσο για αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες, όσο και για Έλληνες πολίτες, Ρομά ή ΛΟΑΤΚΙ άτομα.
Στην περίπτωση των ΛΟΑΤΚΙ διαπιστώνονται εξάλλου ως κυρίαρχα μοτίβα η ενδοοικογενειακή βία αλλά και οι παρενοχλητικές συμπεριφορές κατά τους ελέγχους για τον περιορισμό της πανδημίας. Οι 13 από τις επιθέσεις αφορούσαν σε τρανς πρόσωπα και η Άννα Απέργη από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών τόνισε ότι πολλά περιστατικά κατά τρανς από ιδιωτικούς ή δημόσιους υπαλλήλους σημειώθηκαν κατά τους ελέγχους για την πανδημία, λόγω της αναντιστοιχίας στα δημόσια έγγραφά τους, με αποτέλεσμα να μην τους επιτρέπουν την πρόσβαση σε υπηρεσίες ή καταστήματα, να τους χλευάζουν ή να τους κατηγορούν για πλαστογραφία.
Στα περιστατικά που καταγράφηκαν κατά Ρομά συγκαταλέγεται και η ανθρωποκτονία του Νίκου Σαμπάνη από αστυνομικό. Πάντως αναφορικά με το προφίλ των δραστών, στην περίπτωση των Ρομά φαίνεται ότι η στοχοποίηση γίνεται τόσο από ένστολους και άλλους δημόσιους υπαλλήλους, όσο και από πολίτες, ενώ η Αλεξάνδρα Καραγιάννη από την ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ έκανε λόγο για τον «αντιτσιγγανισμό», ως το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Ρομά σήμερα.
Σημειώνεται ότι το Δίκτυο Καταγραφής Περιστατικών Ρατσιστικής Βίας έχει ως μέλη του 52 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και λειτουργεί υπό τον συντονισμό της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Συνολικά, κατά την περίοδο 2011-2021 στις δέκα ετήσιες εκθέσεις του (και μία έκθεση κατά την πιλοτική λειτουργία του το 2011), το Δίκτυο έχει καταγράψει 1.330 περιστατικά.
Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Μαρία Γαβουνέλη, επισήμανε ότι ο επόμενος στόχος του Δικτύου θα είναι η υποστήριξη των θυμάτων ρατσιστικών εγκλημάτων, καθώς «η προστασία τους είναι το κενό του συστήματος».
Η αντιπρόσωπος του ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Μαρία Κλάρα Μάρτιν, τόνισε ότι είναι εξαιρετικά λυπηρό στον 21ο αιώνα να υπάρχει ακόμα σε όλο τον κόσμο η βία λόγω φύλου, σεξουαλικού προσανατολισμού, φυλής, γλώσσας και ταυτότητας. Επίσης, δήλωσε σοκαρισμένη για την πρόσφατη επίθεση κατά ασυνόδευτων ανηλίκων σε δομή της Θεσσαλονίκης.
Σημειώνεται ότι η εκδήλωση παρουσίασης της φετινής έκθεσης του Δικτύου ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της Μαρίνας Γαλανού, ιδρύτριας του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΕΛΛΑΔΑ
Αντώνης Συκάρης: «Θα τον αποχαιρετίσουμε στην Πάρνηθα» – Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σύζυγος του Έλληνα ορειβάτη, Αντώνη Συκάρη, που έχασε τη ζωή του λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του όρους Νταουλαγκίρι των Ιμαλαΐων, με μια συγκινητική της ανάρτηση στο facebook ενημέρωσε τους φίλους του πως η σορός του βρίσκεται ακόμα στο Νεπάλ και πως θα επαναπατριστεί εντός των επόμενων ημερών.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ενημέρωσε, μάλιστα, πως θα οργανωθεί εκδήλωση αποχαιρετισμού που θα προγραμματιστεί στην Πάρνηθα μαζί τις αγαπημένες μουσικές και τις αγαπημένες συνήθειες του αδικοχαμένου ορειβάτη.
Η ανάρτησή της
«Γειά σας, ονομάζομαι Καλλιόπη Κονή και για όσους δε με γνωρίζετε είμαι η σύζυγος του Αντώνη Συκάρη. Ένιωσα την ανάγκη να σας μιλήσω, γιατί, πρώτα από όλα θα άρεσε πολύ στον Αντώνη μου να επικοινωνήσω κάποια πράγματα σε εσάς και δεύτερον είχα και εγώ την ανάγκη να σας πω ένα τεράστιο, τεράστιο ευχαριστώ που ήσασταν κοντά του όλα αυτά τα χρόνια που εκείνος ανέβαινε στα βουνά, που ήσασταν κοντά του και γράφατε τις σκέψεις σας, τις ευχές σας, κάθε φορά που έκανε την προσπάθειά της κορυφής, που τον στηρίζατε γιατί πιστέψατε στο όραμά του…
» Και σας διαβεβαιώνω, όταν έλεγε ότι μαζί ανεβαίνουμε, το εννοούσε. Όλοι εσείς που του γράφατε, όλοι εσείς που τον πιστεύατε, όλοι εμείς που τον πιστεύαμε, ανεβαίναμε μαζί του κάθε φορά και επειδή πραγματικά εκτιμούσε αφάνταστα όλους μα όλους σας, μηδενός εξαιρουμένου, θεωρούσε υποχρέωση του και με πολύ μεγάλη αγάπη απαντούσε στον καθένα ξεχωριστά… Για αυτό και εγώ μέσα από εκείνον ή εκείνος μέσα από εμένα, εφόσον δεν είναι πια κοντά μας, θέλω πάρα πολύ να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη τη συντροφιά που του κάνατε όλα αυτά τα χρόνια γιατί αγαπούσε πραγματικά την επικοινωνία που είχε μαζί σας.
» Επίσης, να σας ενημερώσω ότι το σώμα του Αντώνη βρίσκεται στην Κατμαντού του Νεπάλ και σύντομα θα ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του. Η τελετή θα είναι αυστηρά οικογενειακή, όμως για όσους θέλετε να τιμήσουμε και να χαιρετίσουμε τον Αντώνη μου θα οργανώσουμε μία όμορφη εκδήλωση στην Πάρνηθα, με τις αγαπημένες του μουσικές, εξιστορώντας όμορφες αναμνήσεις, ο καθένας για τον δικό του Αντώνη που αγαπούσε και θα περιμένουμε όσους θέλετε να έρθετε».
https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Τροχαίο ατύχημα επί της Πολυμέρη τα ξημερώματα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ 41χρονος Πα-τέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Έχασε τη ζωή του από ανακοπή δρομέας του Skíathos trial Run