Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Ενημερώθηκαν για την εργασία ιατρών και οδοντιάτρων στη Γαλλία (φωτο) –

Published

on

Spread the love

Ενημερωτική εκδήλωση για την εργασία ιατρών και οδοντιάτρων στη Γαλλία και συγκεκριμένα στον όμιλο της COSEM πραγματοποιείται το μεσημέρι της Τετάρτης στο αμφιθέατρο Κατσίγρα της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μια εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο όμιλος της COSEM, το τμήμα της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας- Γαλλική Πρεσβεία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής Αθανάσιος Γιαννούκας  και η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας κα Χρύσα Βουλγαράκη . Κεντρικός  ομιλητής ο  κύριος Dimermanas, διευθύνων σύμβουλος της COSEM.

Λίγα λόγια για την Cosem:

Η COSEM είναι ένας όμιλος ιατρικών κέντρων που δημιουργήθηκε το 1945 και περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 12 ιατρικά και οδοντιατρικά κέντρα με ιατρική απεικόνιση και εργαστήρια ιατρικών αναλύσεων που βρίσκονται στο 5ο, 8ο, 9ο και 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Πρόσφατα η COSEM άνοιξε 4 νέα κέντρα: Εβρύ (Εσσόν), Μασσαλία, Καέν, Ορλεάνη.

Προσεχώς: Αμιένς, Νάντ,Σεντ Ετιέν, Λυών, Μπορντώ,Μονπελιέ, Μετζ, Τρουά, Γρενόμπλ, Τουλούζη,  Tουρ, Κλερμοντ Φερράντ, Λιμόζ και Σαν Κεντάν.

Στο πλαίσιο μίας συνεργασίας Νοσοκομείου-Πόλης η COSEM έχει ανοίξει ένα κέντρο υγείας στο νοσοκομείο Λαριμπουαζιέ και έχει αναπτύξει συνεργασία με το νοσοκομείο Νεκέ που έχουν ως κύρια ασχολία να ελαφρύνουν την υπηρεσία των επειγόντων μετά απο ειδική ρύθμιση και να υποδεχτούν ασθενείς με ή χωρίς ραντεβού για την γενική ιατρική, τις λήψεις δειγμάτων και τον εμβολιασμό.

Οι 700 επαγγελματίες μας διασφαλίζουν το σύνολο των ιατρικών και οδοντιατρικών πράξεων σε περίπου 4 εκατομμύρια ασθενείς το χρόνο. Υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης, μια δομή άμεσης φροντίδας, ένας τομέας αφιερωμένος στη γυναίκα, ένα εργαστήριο ψηφιακών οδοντικών προθέσεων και ένα εργαστήριο ιατρικής βιολογίας συμπληρώνουν τη προσφορά φροντίδας μας.

Τα κέντρα μας σέβονται τα συμφωνημένα ποσοστά του τομέα 1 και δέχονται την πληρωμή από τους ασφαλιστικούς φορείς. Με συμβάσεις με περισσότερους από 350 φορείς επιπρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης επιτρέπουν στους ασθενείς να αποφύγουν οποιαδήποτε προκαταβολή στη πληρωμή τους. Η παράδοση και η ιατρική υπόληψη του  COSEM,στηρίζονται στις επαγγελματικές και ανθρωπιστικές αξίες των επαγγελματιών μας.

Πρωταρχικός στόχος για την COSEM είναι η προώθηση της πρόσβασης στην φροντίδα, για όλους.

Η COSEM ψάχνει για το σύνολο των κέντρων (Παρίσι, Περίχωρα Παρισιού και Περιφέρεια):

-Γενικούς και ειδικούς γιατρούς:

Αλλεργιολόγους, Αγγειολόγους/Φλεβολόγους, Καρδιολόγους, Δερματολόγους, Ενδοκρινολόγους, Γαστρεντερολόγους, Γυναικολόγους, Γενικούς ιατρούς, Αισθητική ιατρική, Νευρολόγους, Οφθαλμιάτρους, Ωτορινολαρυγγολόγους, Παιδιάτρους, Πνευμονολόγους, Ψυχιάτρους, Ακτινολόγους, Ρευματολόγους, Ουρολόγους και Επείγουσα ιατρική.

-Οδοντιάτρους

Ενδοδοντιστές, προσθετολόγους, στοματολόγους, ορθοδοντικούς, περιοδοντολόγους και  παιδοδοντιάτρους, γενικούς οδοντιάτρους.

 

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

loading...
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
ΚΟΣΜΟΣ14 λεπτά ago

Δυστύχημα στη Νέα Υόρκη: Ανατράπηκε λεωφορείο με σχολικό μουσικό συγκρότημα

ΘΕΣΣΑΛΙΑ1 ώρα ago

«Όχι στον εργασιακό μεσαίωνα» είπαν από την απεργιακή συγκέντρωση της Ελασσόνας

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ2 ώρες ago

Στο γήπεδο αλλά χωρίς φωνή σε ένδειξη σεβασμού…

LIFESTYLE3 ώρες ago

Άνγκους Κλάουντ: Αποκαλύφθηκε η αιτία του θανάτου του

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ4 ώρες ago

Παγκόσμια πρώτη για το Αριστoτέλειο Πανεπιστήμιο στην ανίχνευση νέας υποψήφιας πηγής βαρυτικών κυμάτων

ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ5 ώρες ago

Καταγγελία «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»: Εδώ ο κόσμος χάνεται… και στην Κυβέρνηση γλεντοκοπάνε!

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ώρες ago

«Ο Κουρέας της Σεβίλλης» από τις Αθηναϊκές Μαριονέτες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

MEDIA6 ώρες ago

Μαύρη γάτα «εισέβαλε» στο πλατό του «Σήμερα» – Η προτίμηση στον Παυλόπουλο – NassosBlog – Celebrity News | Exclusives

ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες ago

«Ποια είναι η θέση Κασσελάκη για τα ελληνοτουρκικά;» – «Καρφιά» Αχτσιόγλου και επίθεση στον Μητσοτάκη

ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago

Φωτιά: Βίντεο ντοκουμέντο – Time lapse για το πως κάηκε η Πάρνηθα

VIDEO5 ημέρες ago

Λάρισα: Έκαναν «φτερά» ΑΤΜ και χρηματοκιβώτιο από τη Γιάννουλη

VIDEO3 ημέρες ago

Στην εισαγγελία κάτοικοι της Δράκειας υπέστη ζημιές από την κακοκαιρία η περιοχή του Πηλίου

ΕΛΛΑΔΑ2 ημέρες ago

«Έρχεται κακοκαιρία που θα θυμίζει Daniel» λέει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Διπλό market pass για τους κατοίκους της Μαγνησίας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Κλειστά παραμένουν τα σχολεία και την επόμενη εβδομάδα

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Πήλιο: Εντυπωσιακή αποκατάσταση των ακτών που επλήγησαν από την κακοκαιρία από την ομάδα του «Typhoon Project»

ΘΕΣΣΑΛΙΑ3 ημέρες ago

Η τσίπα δεν αγοράζεται κύριε Αγοραστέ –

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago

Άδικα έκαναν τους …δύτες οι διαρρήκτες που άνοιξαν πολυκατάστημα την ώρα που η περιοχή βούλιαζε- “Την πάτησαν” με τα… ψεκασμένα χαρτονομίσματα (φωτο) –

ΕΛΛΑΔΑ7 ημέρες ago

Μακελειό στη Λούτσα: Πρώην αστυνομικός o 32χρονος – Είχε επισκεφθεί τους έξι Τούρκους πριν την εκτέλεση

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Δολοφονία στον Πειραιά: «Πάρκαραν στο πεζοδρόμιο, αγανάκτησα» – Τα πρώτα λόγια του 68χρονου στους αστυνομικούς

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δημοφιλή