Connect with us

ΕΛΛΑΔΑ

Επιδημία οι απάτες μέσω διαδικτύου – Τι πρέπει να προσέχετε

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αγάπες, έρωτες, ένα λόττο, ένας γνωστός τραγουδιστής και… ένα ταξίδι μπορούν να αποτελέσουν ένα επικίνδυνο κοκτέιλ εξαπάτησης και να γίνουν η αιτία για μεγάλες ηλεκτρονικές απάτες και την αρπαγή χιλιάδων ευρώ από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αλλωστε, τα πρόσφατα γεγονότα με τις καταγγελίες για απάτη από ηλεκτρονικά καταστήματα που βρίσκονται υπό την «ομπρέλα» της γνωστής πλατφόρμας Skroutz, δημιουργούν φόβο στους καταναλωτές.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (ΕΒΑ) για το 2020 και τις απάτες στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, το ετήσιο κόστος  στην Ελλάδα υπολογίζεται σε άνω των 22 εκατ. ευρώ. Οι μεγαλύτερες απώλειες είναι  από τις συναλλαγές με κάρτες και η μέση αξία της απάτης είναι περί τα 37 ευρώ.

Το 2020 καταγράφηκε σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος η αύξηση ήταν σημαντική κατά 298% των περιστατικών απάτης στις μεταφορές πιστώσεων και κατά 313% στην αξία. Στις ΗΠΑ οι απώλειες από διαδικτυακά   προσεγγίζει τα 7 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως υπολογίζονται από το FBI .Το 2020 το αντίστοιχο ποσό υπολογίζεται στα 1,7 δισ. δολάρια.

Επιδημία έχουν γίνει επίσης οι απάτες για αγορές μέσω διαδικτύου. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιος κακόβουλος χρήστης του διαδικτύου δημιουργεί μια πλασματική ιστοσελίδα και με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να συγκεντρώνει στοιχεία και αριθμούς πιστωτικών καρτών χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έχοντας εξαπατηθεί, νομίζουν ότι πρόκειται για κάποιο διαδικτυακό κατάστημα και κάνουν τις αγορές τους. Αρκετές είναι οι περιπτώσεις όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να αποκτούν φυσική πρόσβαση στα στοιχεία πιστωτικών καρτών πολιτών τα οποία εν συνεχεία χρησιμοποιούν σε διαδικτυακές αγορές, καθώς για τις αγορές αυτές δεν είναι απαραίτητη η φυσική κατοχή της πιστωτικής κάρτας, παρά μόνο τα στοιχεία αυτής.

Επίσης,  χρήστες του διαδικτύου δίνουν οι ίδιοι άθελά τους τα στοιχεία σε κακόβουλους χρήστες του διαδικτύου ( phishing ). Ειδικότερα, ο ανυποψίαστος πολίτης λαμβάνει μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από Πιστωτικό Ίδρυμα, στο οποίο τηρεί λογαριασμό, με το οποίο του ζητείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, αριθμό λογαριασμού και πιστωτικής κάρτας κλπ.), για λόγους πχ. ενημέρωσης των αρχείων της τράπεζας. Το μήνυμα, μέσω υπερσυνδέσμου, τους οδηγεί σε μια πλασματική ιστοσελίδα της τράπεζας, με αποτέλεσμα ο πολίτης να πείθεται και να χορηγεί τα επίμαχα στοιχεία.

Οι μεγάλες περιουσίες

Σε άλλες  περιπτώσεις αποστέλλονται μηνύματα σε τυχαίους χρήστες του διαδικτύου, με τα οποία τους πληροφορούν ότι κάποιος κάτοχος ιδιαίτερα μεγάλης περιουσίας έχει αποβιώσει και είτε δεν υφίσταται κανείς κληρονόμος και ο παραλήπτης του μηνύματος έχει επιλεγεί ούτως ώστε να κληρονομήσει αυτός την περιουσία, είτε για να καταστεί δυνατό να αποδεσμευτεί η περιουσία, χρειάζεται αυτή να μεταφερθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του εξωτερικού και ο παραλήπτης του μηνύματος ενημερώνεται ότι εάν διαθέσει το λογαριασμό του, θα αποκτήσει κάποιο ποσοστό επί της περιουσίας αυτής. Έχει καταγραφεί, επίσης, άτομα από τη Νιγηρία αναζητούν τη βοήθεια επιχειρηματιών ή ελεύθερων επαγγελματιών με σκοπό να μεταφέρουν τα κεφάλαιά τους, τα οποία προέρχονται από εγκληματικές πράξεις (λαθρεμπόριο, απάτες, δωροδοκία κλπ.), υποσχόμενοι για τη συνεργασία αυτή υψηλό ποσοστό αμοιβής. Για το σκοπό αυτό, κάνουν χρήση τίτλων επίσημων φορέων της χώρας τους (Υπουργεία, Κεντρική Τράπεζα, Εθνική Εταιρεία Πετρελαίων Νιγηρίας κλπ.), χρησιμοποιούν τίτλους κυβερνητικών ή στρατιωτικών παραγόντων με υπαρκτά και ψεύτικα ονόματα ή προφασίζονται σχέση τους με «διάσημα» ή «σημαντικά» πρόσωπα.

Έρωτες και επενδύσεις

Συγκεκριμένες υποθέσεις που γίνονται γνωστές από την αστυνομία σκιαγραφούν ακριβώς την επικινδυνότητα της κατάστασης και πόσο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι χρήστες.

Για παράδειγμα, κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2020 – Απριλίου 2021, άντρας συστήθηκε  διαδικτυακά  ως ανώτατος αξιωματικός του Αμερικανικού Στρατού και εκδηλώνοντας το ερωτικό ενδιαφέρον για την ίδια, την έπεισε να καταβάλλει τμηματικά σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικό χρηματικό ποσό άνω των 41.000 ευρώ, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα στα τελωνεία σχετικά με δέμα που θα της απέστειλε.

Γνωστές είναι και οι «τηλεφωνικές απάτες από το Λονδίνο» όπου γίνονται κλήσεις κυρίως από το εξωτερικό και ένας υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου καλεί κάποιο πολίτη και υπόσχεται ότι με ένα μικρό αρχικό κεφάλαιο περί τα 200 ευρώ μπορεί να κερδίσει  αρκετά επενδύοντας σε χρηματοοικονομικά προϊόντα. Εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του, προτείνει   την εγκατάσταση στον υπολογιστή του ενός λογισμικού απομακρυσμένης πρόσβασης. Κι αυτό για να τον βοηθήσει –«δεδομένου ότι όλες οι ενέργειες γίνονται υπό την απόλυτη εποπτεία του»– να εγγραφεί στην πλατφόρμα που δεν αποτελεί παρά μια ψεύτικη ιστοσελίδα.

«Ξεπερνά τα 200 εκατ. ευρώ η οικονομική ζημία που έχει υποστεί ένας μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας από απάτες τύπου Forex. Ο ανυποψίαστος μικροεπενδυτής τοποθετεί τα χρήματά του σε μια πλατφόρμα, η οποία παρουσιάζει κέρδη. Πρόκειται για αριθμούς χωρίς πραγματικό αντίκρισμα, που αυξομειώνουν, με κριτήριο την πίεση που επιδιώκουν να ασκήσουν στα θύματά τους, οι επιτήδειοι. Ετσι, κάποιος που, για παράδειγμα, κατέθεσε 90.000 ευρώ βρίσκεται με κέρδη 300.000 ή και περισσότερο.

Οταν όμως έρθει η ώρα της ρευστοποίησής τους, ξεκινάει η ομηρία. Οι επενδυτές μαθαίνουν ότι για να εισπράξουν τα κέρδη τους, τα οποία, όπως τους ενημερώνουν τότε, αποτελούν “μαύρο” χρήμα, θα πρέπει να πληρώσουν έναν πολύ υψηλό φόρο, συνήθως στο βρετανικό Δημόσιο. Οι περισσότεροι όμως από αυτούς δεν έχουν άλλα χρήματα, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται πολλές φορές να δανειστούν ή να πουλήσουν περιουσιακά στοιχεία», εξηγεί ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας (CSI), Μανώλης Σφακιανάκης.

Τραγουδιστές ως φερόμενοι επενδυτές

Προσφάτως, ο Νίκος Βέρτης προέβη σε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και περιλαμβάνει το όνομά του, για να εξαπατήσουν επιτήδειοι ανυποψίαστα θύματα. Ο τραγουδιστής, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ενημέρωσε ότι κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα τα οποία καλούν ανυποψίαστους χρήστες να βγάλουν εύκολα χρήματα, ξεκινώντας επενδύσεις, όπως και Νίκος Βέρτης, αλλά και με άλλους τρόπους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα.

«Αγαπητοί φίλοι είμαστε υποχρεωμένοι, ηθικά κυρίως, αφού κινδυνεύετε να πέσετε θύματα απάτης να σας ενημερώσουμε πώς διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με δήθεν ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα, συνοδευόμενα από την ψευδέστατη αναφορά πως δήθεν ο κύριος Βέρτης έβγαλε πολλά λεφτά, εκατομμύρια συγκεκριμένα, από τέτοιου είδους επενδύσεις ή και bitcoin, ενώ είχε υποτίθεται πτωχεύσει από άλλες επενδύσεις, είναι παντελώς ψευδή και συνιστούν Απάτη.

Χρησιμοποιούν μάλιστα ψεύτικες μακέτες λογότυπα και φτιάχνουν δήθεν συνεντεύξεις από γνωστές σοβαρές εφημερίδες ή site’s για να πείσουν για την σοβαρότητα του άρθρου… Επίσης ψευδή και προϊόν απάτης είναι και διάφορα sites που χρησιμοποιούν εμπορικά ονόματα ή πρόσωπα που αποτελούν πρότυπα ηθικής, μεταξύ των οποίων και το όνομα του κυρίου Βέρτη, με σκοπό να αποσπάσουν δήθεν δανεικά χρήματα κλπ. Γενικά προσοχή σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, μην δώσετε κάπου λεφτά. Τα επίσημα Site μας είναι γνωστά με το γαλάζιο τικ. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει καταγγελία στο σώμα δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Λυπούμαστε πολύ και ελπίζουμε να βοηθήσαμε στην αποτροπή της εξαπάτησης σας», έγραψε ο Νίκος Βέρτης.

Οι συσκέψεις από πέρσι είναι εντατικές στο υπ. Προστασίας του Πολίτη, με τη συμμετοχή των τραπεζών, της Τράπεζας της Ελλάδος και με εκπροσώπους διωκτικών αρχών  για τον περιορισμό της ηλεκτρονικής απάτης που παρουσιάζει έξαρση διεθνώς  τα τελευταία χρόνια. Πέραν των μέτρων από πλευράς των τραπεζών, στο επίκεντρο είναι η ενημέρωση του συναλλακτικού κοινού αναφορικά με τις ηλεκτρονικές απάτες και ειδικότερα με τις απάτες τύπου phishing, είχαν αποτελέσματα.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΕΛΛΑΔΑ

Κοροναϊός: 4.141 νέα κρούσματα, 17 νεκροί και 140 διασωληνωμένοι

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κοροναϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 4.141. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.431.998 (ημερήσια μεταβολή +0.1%), εκ των οποίων 48.8% άνδρες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 493 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 133.347(3.7% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

To 𝑅𝑡 για την επικράτεια βάσει των κρουσμάτων εκτιμάται σε 0.88 (95% ΔΕ: 0.80 – 0.95)

Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας

Στο Διάγραμμα 1 παρουσιάζεται η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων(ατόμων) και ο 7ήμερος κυλιόμενος μέσος όρος του αριθμού των κρουσμάτων.

Στο Διάγραμμα 2 παρουσιάζεται ο αριθμός των επαναλοιμώξεων ανά ημερομηνία λήψης δείγματος και ο 7ήμερος κυλιόμενος μέσος όρος των επαναλοιμώξεων.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 17, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 29.743 θάνατοι. Το 95.6% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 140 (64.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.1% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 64 (45.71%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 76 (54.29%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.671 ασθενείς.

Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 97 (ημερήσια μεταβολή +44.78%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 87 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 36 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

Γεωγραφική διασπορά

Ο χάρτης αποτυπώνει τη γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων COVID-19 των τελευταίων 14 ημερών ανά Περιφερειακή Ενότητα της χώρας, με βάση την δηλωθείσα διεύθυνση μόνιμης κατοικίας του ασθενούς, ή τη διεύθυνση προσωρινής διαμονής για τους τουρίστες και άλλους προσωρινά διαμένοντες στην Ελλάδα. Συμπεριλαμβάνονται τόσο κρούσματα με ιστορικό ταξιδίου (“εισαγόμενα”) όσο και κρούσματα με πιθανή εγχώρια μετάδοση.

https://connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v10.0&appId=723998868044315&autoLogAppEvents=1

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΕΛΛΑΔΑ

Νέα μαρτυρία για τη «ρώσικη ρουλέτα του δρόμου» – «Τα παιδιά διασκεδάζουν και γελούν»

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τεράστιες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενα με τα παιδιά που πετάγονται ξαφνικά στον δρόμο, μέσα στο σκοτάδι, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα γράμματα για μερικά likes στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Κι εδώ γίνεται. Στο Μπραχάμι.

Τα έχω δει, ήταν τέσσερα παιδιά… τέσσερα, πέντε… πιτσιρίκια. 14, 15, εκεί μέσα η ηλικία τους, όλα με κουκούλες, με μαύρα και περίμεναν πότε θα δουν αυτοκίνητο ή μηχανάκι, ή μηχανές… μάλιστα ένας με μία μεγάλου κυβισμού μηχανή κόντεψε να πέσει ο άνθρωπος κάτω γιατί κάνουν μανούβρες για να τα αποφύγουν. Πετάγονται ξαφνικά μπροστά στα αυτοκίνητα. Κρύβονται στη γωνία, στο πεζοδρόμιο και μόλις δουν αυτοκίνητα πετάγονται μπροστά. Και γελάνε και το θεωρούν αστείο αυτό που κάνουν», αναφέρει μάρτυρας στο .

Η νέα μαρτυρία είναι ιδιαίτερα ανησυχητική μιας και τα παιδιά σε αυτήν τη περίπτωση, κρύβονται σε στροφή και ρισκάρουν τη ζωή τους τη στιγμή που οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα.

«Και λέω ‘Παναγιά μου, τι γονείς θα έχουν αυτά τα παιδιά και ποιανού σπίτι θα κλείσουν’ γιατί ο άλλος, αν δεν το προλάβει και το πατήσει το παιδί, μετά θα του ζητάνε και τα ρέστα του ανθρώπου. Άμα πέσει στις ρόδες κάποιου ανθρώπου και τα πατήσουν ή τα χτυπήσουν ή οτιδήποτε, θα πάει φυλακή ο άνθρωπος. Τα είδα με τα μάτια μου. Κι όταν στρίβουν τα αυτοκίνητα έχει μια κατηφόρα και κατεβαίνουν με φόρα τα αυτοκίνητα. Και κάθονται και περιμένουν πότε θα δουν αυτοκίνητο να έρχεται με φόρα και πετάγονται μπροστά στο αυτοκίνητο».

Οι οδηγοί, σύμφωνα με τη μαρτυρία, από καθαρή τύχη δεν έχουν χτυπήσει μέχρι σήμερα κάποιο από αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν σ’ αυτήν την αδιανόητη πρόκληση, την οποία μάλιστα, ένα από τα μέλη της παρέας καταγράφει με το κινητό του για να το «ανεβάσει» στη συνέχεια, στα social media.

«Οι οδηγοί κάνουν συνέχεια ελιγμούς να τα αποφύγουν. Πάταγαν απότομα φρένο γιατί ξαφνικά να δεις ένα μαύρο, ένα πιτσιρίκι με μαύρα να πετάγεται μπροστά σου μέσα στο σκοτάδι, τρελαίνεσαι. Κυριολεκτικά πετάγονται. Στα μηχανάκια πετάγονταν μπροστά. Λέω ‘τώρα θα πατήσουν κανένα’ και πήγα και τους το είπα, λέω ‘τι κάνετε ρε παιδιά;’ Μου λέει… και γέλαγαν, δεν μου είπαν τίποτα. Γέλαγαν και έφυγαν. Το έκαναν δύο φορές τους είδα που το έχουν κάνει. Στο ίδιο σημείο», αναφέρει η μαρτυρία.

Το συγκλονιστικό είναι ότι τα παιδιά αυτά δείχνουν να το διασκεδάζουν, γελούν με το φόβο που προκαλούν στους οδηγούς που έντρομοι σταματούν οριακά από τα πόδια τους και δεν συνειδητοποιούν πόσο πολύ θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΚΟΣΜΟΣ8 λεπτά ago

ΠΟΥ: Έρχονται διαγνωστικά τεστ για την ευλογιά των πιθήκων

ΘΕΣΣΑΛΙΑ10 λεπτά ago

Ολυμπιακή εβδομάδα στο 5ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας

VIDEO17 λεπτά ago

Δελτίο Ειδήσεων 25/05/2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ18 λεπτά ago

Τάκης Θεοδωρικάκος: Παύουν οι αστυνομικοί να είναι ταχυδρόμοι δικαστικών εγγράφων

ΕΛΛΑΔΑ19 λεπτά ago

Κοροναϊός: 4.141 νέα κρούσματα, 17 νεκροί και 140 διασωληνωμένοι

OIKONOMIA26 λεπτά ago

ΕΤΑΔ: Με e-auction η εκμίσθωση της εμβληματικής «Ωκεανίδας» στη Βουλιαγμένη

ΚΟΣΜΟΣ27 λεπτά ago

Κουλέμπα: Το ΝΑΤΟ δεν κάνει απολύτως τίποτα για τη ρωσική εισβολή – Η ΕΕ πήρε επαναστατικές αποφάσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ29 λεπτά ago

Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε στο Δήμο Μουζακίου

VIDEO36 λεπτά ago

Η περιφέρεια στο κέντρο της Ευρώπης με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Μαργαρίτη 25/05/2022

ΠΟΛΙΤΙΚΗ37 λεπτά ago

Γιάννης Οικονόμου: «Οι ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας δεν έχουν αγοράσει το λογισμικό παρακολούθησης Predator»

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .

ΜΑΓΝΗΣΙΑ13 ώρες ago

Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη για τον θάνατο 58χρονο Βολιώτη

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Βόλου – Πέθανε ο σπουδαίος Βολιώτης μουσικοσυνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου

ηλικιωμένος
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Βόλος: Ηλικιωμένος κατέρρευσε στη μέση του δρόμου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας

Δημοφιλή