Ο Δήμος Τυρνάβου επιχείρησε με νόμιμα μέσα να υποχρεώσει τους ιδιοκτήτες ενός επικίνδυνου κτιρίου να ενεργήσουν για την ασφάλεια των πολιτών. Σήμερα ο Δήμος ενημέρωσε πως οι ιδιοκτήτες έκαναν τα απαραίτητα.

Ένα επικίνδυνο κτίριο – σύμφωνα με τον Δήμο Τυρνάβου – αποτελούσε εστία κινδύνου για τους περαστικούς. Σήμερα ο Δήμος ανακοίνωσε πως λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα από τους ιδιοκτήτες του:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Ο Δήμος Τυρνάβου είναι στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσει πως ήδη ξεκίνησε η εφαρμογή μέτρων ασφαλείας επί των προσόψεων του γνωστού-επικίνδυνου κτιρίου στην πλατεία Τυρνάβου.

Υπενθυμίζουμε πως ο Δήμος Τυρνάβου προέβη άμεσα και συντονισμένα σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες τόσο προς τους ιδιοκτήτες όσο και προς τις Αρχές. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε νέος έλεγχος από τις υπηρεσίες του Δήμου, απεστάλη εξώδικη δήλωση από τον Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα προς τους ιδιοκτήτες, ώστε να λάβουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τέλος ο Δήμαρχος προέβη σε έγγραφη γνωστοποίηση-αναφορά του θέματος στις αρμόδιες δικαστικές αρχές και δη στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας.

Κατόπιν όλων αυτών, υπήρξε ανταπόκριση μέρους των ιδιοκτητών και πράγματι σήμερα ξεκίνησαν οι εργασίες εφαρμογής μέτρων ασφαλείας επί των προσόψεων του εν λόγω κτιρίου, με την τοποθέτηση ικριωμάτων με δίχτυ προστασίας.

Η ασφάλεια και η προστασία των δημοτών μας είναι αξίες και έννοιες αδιαπραγμάτευτες για το Δήμο Τυρνάβου, ο οποίος πάντα εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση αδιαπραγμάτευτα.»

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πέντε μέτρα για την αύξηση του κατώτατου μισθού