Connect with us

OIKONOMIA

Επιθετικοί τόνοι από το Γ. Λαγό προς το δικαστήριο

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Αρνήθηκε τις κατηγορίες και κατηγόρησε το δικαστήριο γιατί δεν ερεύνησε στοιχεία που κατά την άποψη του, αποδεικνύουν πως η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική απόφαση, ο Γιάννης Λαγός, μοναδικός πλέον από την ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής που διατηρεί την βουλευτική ιδιότητα, καθώς έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής και στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Με οξείς χαρακτηρισμούς και δυνατή φωνή ο Γ. Λαγός έδειξε φανερά τον εκνευρισμό του στις ερωτήσεις της προέδρου, λέγοντας πως καλείται να απαντήσει «για κάποιες φωτογραφίες, για κάποιες συνομιλίες που υπήρξαν και κάποιες που δεν υπήρξαν και κάποια απομονωμένα μηνύματα μου». Αμφισβητώντας μάλιστα το υλικό της δικογραφίας είπε πως σκόπιμα έγινε επιλογή των μηνυμάτων και των διαλόγων που συμπεριλήφθηκαν στον φάκελο ώστε δια «συρραφής» να «μπορούμε να παρουσιάσουμε τον τέλειο εγκληματία» με στόχο να «φοβηθούν τα μέλη και οι υποστηρικτές μας».

Ο Γιάννης Λαγός απευθυνόμενος πάντα στην Έδρα είπε: «Ντροπιάσατε όλη την διαδικασία κι αν φοβήθηκαν οι άλλοι 68, εγώ δεν θα φοβηθώ. Είμαι περήφανος Έλληνας, εθνικιστής, κι αν βρέθηκα στην φυλακή και βρίσκομαι τώρα εδώ να περιμένω να με καταδικάσετε ήταν γιατί έδωσα τρόφιμα και αίμα σε συμπατριώτες μου. Και εσείς τέσσερα χρόνια τώρα συζητάτε για φωτογραφίες. Είμαι βέβαιος πως κι εσείς οι ίδιοι το γνωρίζετε αυτό που γίνεται εδώ, αλλά δεν τολμάτε να αντιμετωπίσετε αυτά που έχουν συμβεί. Δεν τολμήσατε να αμφισβητήσετε πως ο Μιχαλολιάκος και ο Λαγός είναι εγκληματική οργάνωση. Εγώ είμαι περήφανος για όσα έχω κάνει. Ένας «κακούργος» που -πως γίνεται άραγε;- πήρε 130 χιλιάδες σταυρούς. Εσείς θα ντρέπεστε για αυτήν την διαδικασία και την απόφαση που πάτε να βγάλετε…».

Ο κατηγορούμενος αναφερόμενος στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα είπε πως αρχικά δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί και πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από την πυρηνάρχη Νίκαιας Γιώργο Πατέλη, «ένα εξαιρετικό παιδί που βοηθούσε τους ανθρώπους και έτρεχε όπου μπορούσε», ο οποίος αρχικά δεν ήξερε τι ακριβώς είχε συμβεί. Μέσα από συνεχή τηλεφωνήματα που είχαν, ο Πατέλης, σύμφωνα με τον Γ. Λαγό, αρχικά του μίλησε για προσαγωγή «κάποιου από τη Χρυσή Αυγή», στην συνέχεια για μαχαίρωμα «για ασήμαντο λόγο», στην πορεία για «κίνδυνο να πεθάνει ο τραυματισμένος», χωρίς να του αναφέρει για παρουσία άλλων ατόμων. Ο ίδιος, όπως είπε σήμερα, δεν είχε σαφή εικόνα του τι είχε συμβεί και έτσι όταν ελάχιστη ώρα μετά τη δολοφονία, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Νίκο Μιχαλολιάκο «για το πρόγραμμα της επόμενης ημέρας» δεν του είπε απολύτως τίποτα για όσα συνέβαιναν στο μεταξύ στο Κερατσίνι καθώς δεν ήξερε τι είχε γίνει.

Η θέση αυτή του κ. Λαγού, περί άγνοιας του αρχηγού της Χρυσής Αυγής τις αμέσως επόμενες ώρες για την δολοφονία, συμφωνεί με τη θέση που εξέφρασε απολογούμενη η σύζυγος του Ν. Μιχαλολιάκου ότι το πρωί έμαθαν τι είχε συμβεί. Είναι ωστόσο αντικρουόμενη με εκείνη του Νίκου Μίχου ο οποίος είπε πως ο Ν. Μιχαλολιάκος είχε ενημερωθεί όπως όλοι τους αμέσως μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του μουσικού και τη σύλληψη του Γιώργου Ρουπακιά.

Για τον δράστη της δολοφονίας, ο ευρωβουλευτής είπε πως «ο Ρουπακιάς ήταν περαστικός από τη Χρυσή Αυγή» λέγοντας πως τότε το κόμμα «ήταν μόδα».

Ο Γιάννης Λαγός είπε επίσης πως η τοπική της Νίκαιας έκλεισε για λίγες ημέρες μετά την δολοφονία Φύσσα, «όχι γιατί έφταιγαν οι άνθρωποι, αλλά για λόγους ασφαλείας» καθώς όπως ανέφερε πήγαιναν εκεί δημοσιογράφοι, έγραφαν διάφορα και «δεν θέλαμε να πετάξουμε στον λάκκο των λεόντων» τους ανθρώπους της τοπικής. Είπε μάλιστα πως δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο «να ομολογεί ο δράστης, να λέει «εγώ το έκανα» και να έχουν διωχθεί 69 άνθρωποι. Μέλη υποστηρικτές και περαστικοί βρέθηκαν μέλη εγκληματικής οργάνωσης».

Για τον έτερο πυρηνάρχη της περιοχής, τον επικεφαλής της τοπικής Περάματος, Αναστάσιο Πανταζή, ο Γιάννης Λαγός δεν μετέφερε στο δικαστήριο εικόνα «εξαιρετικού παιδιού», λέγοντας πως μετείχε στην επίθεση κατά των Αιγύπτιων αλιεργατών με ομάδα προσώπων που «δεν είχαν σχέση με την Χρυσή Αυγή». Όταν μάλιστα του επισημάνθηκε από την έδρα πως «δεν προστατεύει τον Πανταζή», όπως τον Πατέλη, ο Γ.Λαγός απάντησε «φυσικά και δεν τον προστατεύω. Οποιονδήποτε πήγαινε στο σπίτι των ανθρώπων να τους χτυπήσει δεν θα τον προστάτευα». Τόνισε επίσης πως «δεν ήταν δικό μου θέμα αν μία ομάδα πήγε και έκανε αυτό το πράγμα. Δεν ήμουν σερίφης της περιοχής».

Για το δικό του ρόλο στην υπόθεση, ο Γιάννης Λαγός είπε ότι η αναφορά του λίγες ώρες πριν την επίθεση, στους αλλοδαπούς ψαράδες αφορούσε τα παράπονα που δέχθηκε από ημεδαπούς ότι είχαν πρόβλημα με τους Αιγύπτιους γιατί έπαιρναν παράνομα ψάρια και τα πουλούσαν παράνομα: «Βεβαίως είπα τότε ότι οι Αιγύπτιοι θα δώσουν αναφορά στη Χρυσή Αυγή. Αν δεν δώσουν αναφορά σε ένα πολιτικό κόμμα που θα δώσουν δηλαδή;». Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η φράση του σχετίζονταν με διαδικασίες ελέγχου παράνομων μεταναστών και εφαρμογής του νόμου.

Για την επίθεση κατά μελών του ΠΑΜΕ ο Γ. Λαγός ουσιαστικά τήρησε τη στάση όλων των κατηγορουμένων για την υπόθεση, λέγοντας πως επρόκειτο για συμπλοκή και ουσιαστικά για άμυνα σε επίθεση που δέχθηκε η ομάδα των χρυσαυγιτών από τους κομμουνιστές. Αναφέρθηκε μάλιστα σε «ιδεολογική μάχη» που είχαν μεταξύ τους οι δύο ομάδες καθώς η μία κάλυπτε τα συνθήματα και τις αφίσες της άλλης συνεχώς. Είπε επίσης πως ασχολήθηκε με τη Ζώνη γιατί «υπήρχε μία τρομοκρατία από το ΠΑΜΕ για πάρα πολλά χρόνια και θέλαμε να σταθούμε δίπλα στους εργαζόμενους. Εγώ εκεί έχω γεννηθεί. μαζί τους έχω μεγαλώσει».

«Ήθελα να κάνουμε άνοιγμα στην κοινωνία, σε αριστερούς, πατριώτες για να σώσουμε την χώρα»

Στην αρχή της απολογία του ο κ. Λαγός είπε πως βρέθηκε στο χώρο της Χρυσής Αυγής από τα τέλη του 1999 και πως ανεξαρτητοποιήθηκε αμέσως μετά τις πρόσφατες εκλογές καθώς από καιρό είχε διαφωνίες ως προς βασικές κατευθύνσεις που θα έπρεπε να έχει το κόμμα. «Ο Νίκος Μιχαλολιάκος επέλεξε μία άλλη ομάδα ανθρώπων» ανέφερε ο κατηγορούμενος και υποστήριξε πως η θέση του ήταν πως η Χρυσή Αυγή έπρεπε να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στον κόσμο σε «ομάδες, πατριώτες, ακόμη κι αν δεν ήταν τόσο όσο θα θέλαμε εμείς, αλλά ανθρώπους ακόμη και αριστερούς, που ήθελαν να αντισταθούν σε όσα μας συνέβαιναν. Θα έπρεπε να αφήσουμε τις διαφωνίες και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να σώσουμε την χώρα».

Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται η απολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Μετά την ολοκλήρωση της απολογητικής διαδικασίας αναμένεται το δικαστήριο να διακόψει για λίγο χρόνο τις συνεδριάσεις του ώστε να δοθεί χρόνος στους εισαγγελείς να ετοιμάσουν την πρόταση τους για την υπόθεση.

Σε σχολιασμό τους για την απολογία Λαγού, dikhg;oroi – μέλη της Πολιτικής Αγωγής αναφέρουν: «Ο Λαγός, αντιλαμβανόμενος τι έρχεται, επιτέθηκε κατά μέτωπο στο δικαστήριο αποκαλώντας τη διαδικασία «ντροπιαστική». Κάλυψε απόλυτα τον Πατέλη και τη Νίκαια, αδειάζοντας τη γραμμή της ηγεσίας περί διαγραφών. Ρητά είπε: «δεν ισχύει αυτό που σας είπε ο κύριος Παναγιώταρος». Κάλυψε τον Μιχαλολιάκο αλλά δήλωσε ρητά ότι «οι βουλευτές δεν δρούσαν ανεξέλεγκτα», ενώνοντας την τύχη του Μιχαλολιάκου με τη δική του. Η οικογένεια Φύσσα αποκάλεσε τον Λαγό την ώρα που αποχωρούσε όπως του άξιζε: «δολοφόνο».

Στο Ηράκλειο Αττικής

Tην Παρασκευή 1 Νοέμβρη στη πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου, στις 7 μμ, θα πραγματοποιηθεί αντιφασιστική συγκέντρωση που διοργανώνουν φορείς, συλλογικότητες, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις, με αφορμή το κάλεσμα της Χρυσής Αυγής για συγκέντρωση στην ίδια περιοχή, με αφορμή τη δολοφονία των Φουντούλη – Καπελώνη το 2013.

Φωτο: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαΐτας

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

OIKONOMIA

Adecco: Η ευελιξία και ο έμφυλος διαχωρισμός στον χώρο εργασίας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κοροναϊού, η ευελιξία αντιμετωπίζεται ως ιδιαίτερα σημαντική παράμετρος των εργασιακών σχέσεων και της απασχόλησης γενικότερα, τόσο από τους εργαζόμενους όσο και από τους εργοδότες.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ευελιξία δεν αρκεί για να καταργηθούν στερεότυπα

Πλέον, θεωρείται όλο και περισσότερο αυτονόητο ότι η ρύθμιση του εργασιακού χρόνου δεν θα πρέπει πάντα να ακολουθεί την παραδοσιακή έννοια του ωραρίου. Την ίδια στιγμή όμως, η ευελιξία παρουσιάζεται συχνά ως ένα χαρακτηριστικό το οποίο αφορά περισσότερο τις γυναίκες. Για παράδειγμα, σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, είδε μια αύξηση της τάξης του 20% στις γυναίκες που έκαναν αίτηση για δουλειά, σε όσες αγγελίες υπήρχαν οι όροι όπως «μερική απασχόληση» ή «ευέλικτο ωράριο».

Παρατηρείται συχνά το φαινόμενο, -όπως επισημαίνει η Adecco- η ευελιξία να θεωρείται ως ένα αντίβαρο στα πολλά, συστημικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στον χώρο εργασίας. Παρόλα αυτά, η ευελιξία δεν αρκεί για να καταργηθούν στερεότυπα και αντιλήψεις χρόνων, όπως το μισθολογικό χάσμα μεταξύ των δυο φύλλων, η μεροληψία στο εργασιακό περιβάλλον και το έλλειμα γυναικών-στελεχών σε καίριες θέσεις ευθύνης σε μια επιχείρηση.

Διαβάστε επίσης Eurostat: Τα 10 κορυφαία αναπτυσσόμενα επαγγέλματα του τελευταίου χρόνου

Ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής

Πολλές φορές στον κόσμο της εργασίας, η έννοια της ευελιξίας έχει περιορισμένο πεδίο εφαρμογής, καθώς επικρατεί η αντίληψη ότι ευελιξία είναι να έχει ένας εργαζόμενος τη δυνατότητα να δουλέψει από το σπίτι, να εργαστεί 4 αντί για 5 ημέρες ή να δουλεύει συγκεκριμένες ώρες μέσα στην εβδομάδα.

Στην πραγματικότητα όμως, η ευελιξία στην εργασία αφορά κάτι πολύ πιο ουσιώδες, έναν επαναπροσδιορισμό της σχέσης εργοδότη-εργαζόμενου με τελικό στόχο την δυνατότητα του εργαζομένου να διαμορφώνει το πρόγραμμά του ανάλογα με τις δικές του προτεραιότητες, πάντα σε ένα πλαίσιο αξιολόγησης της αποδοτικότητας.

Επίσης, η ευελιξία δεν μπορεί να αποτελεί προνόμιο συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, αλλά ένα δικαίωμα για το σύνολο του εργατικό δυναμικού μιας επιχείρησης. Το κλειδί για να επιτευχθεί
αυτό, βρίσκεται στην καλλιέργεια ενός κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου που θα σέβεται τις εκατέρωθεν ανάγκες και θα προάγει την ισορροπία μεταξύ προσωπικού χρόνου και εργασίας.

Διαβάστε επίσης Αγορά εργασίας – Οι τέσσερις παγκόσμιες τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022

Ευελιξία και έμμεση έμφυλη προκατάληψη

Όταν συζητείται η έννοια της ευελιξίας στον κόσμο της εργασίας σε σχέση με το φύλο, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να αποφεύγονται φαινόμενα έμμεσης προκατάληψης. Είναι γεγονός πως η
ευθύνη για το μεγάλωμα των παιδιών αλλά και την φροντίδα των ηλικιωμένων, βαραίνει δυσανάλογα τις γυναίκες, αλλά με το να παρουσιάζεται η ανάγκη για περισσότερη ευελιξία στην
εργασία, ως θέμα που αφορά αποκλειστικά τις γυναίκες, ουσιαστικά αυτοτροφοδοτεί το ίδιο το στερεότυπο.

Αντίστοιχα, θα πρέπει να αποφεύγεται η συσχέτιση της ευέλικτης εργασίας με τη μερική απασχόληση και τις πολλές χαμηλόμισθες θέσεις που δημιουργούνται συνεχώς. Σε όλη την Ε.Ε. οι
γυναίκες εργαζόμενοι είναι 4 φορές πιο πιθανό από τους άντρες να απασχολούνται σε δουλειές μερικής απασχόλησης.

Ερμηνεύοντας την ευελιξία ως μια αφορμή για να δημιουργούνται περισσότερες θέσεις μερικής απασχόλησης που απευθύνονται σε γυναίκες, έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του φαινομένου της «γυάλινης οροφής» (glass ceiling) στον χώρο της εργασίας.

Για την αποφυγή του φαινομένου

Για την αποφυγή του φαινομένου αυτού, οι επιχειρήσεις οφείλουν να επαναπροσδιορίσουν την έννοια της ευελιξίας, κάνοντας ακόμα και της πιο υψηλές και καλά αμειβόμενες θέσεις,
περισσότερο ευέλικτες.

Σε αυτή την κατεύθυνση, βοηθάει η πιο ευρεία χρήση πλατφορμών ανταλλαγής email και απομακρυσμένης διαχείρισης εργασίας και φυσικά η περαιτέρω αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρει το cloud ώστε να γίνεται πολύ πιο εύκολη η δουλειά για μια ομάδα, ακόμα και αν το κάθε μέλος βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο και εργάζεται διαφορετικές ώρες.

Είναι κρίσιμο, καθώς η επιστροφή στον φυσικό χώρο του γραφείου μετά από 2 χρόνια πανδημίας ολοένα και αυξάνεται, οι νέες μέθοδοι υβριδικής εργασίας να μην τροφοδοτούν στερεότυπα και αντιλήψεις που υποσκάπτουν τον ρόλο και την πρόοδο των γυναικών στην εργασία.

Κλίμα εμπιστοσύνης

Ο Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Cluster Head του Ομίλου Adecco σε Ελλάδα, Ρουμανία, Τσεχία και Βουλγαρία, συμπληρώνει:

«Τα βήματα που έχουν γίνει όσον αφορά τις ίσες ευκαιρίες στον χώρο της εργασίας είναι σημαντικά, θα πρέπει όμως να ενισχυθούν και να επαναπροσδιοριστούν οι αξίες που ορίζουν την εταιρική κουλτούρα των οργανισμών, μέσω μιας προσέγγισης που θα έχει σαν επίκεντρο την ίση και δίκαιη επαγγελματική αντιμετώπιση ανάμεσα στα δύο φύλα.

Για να εφαρμοστεί η ευελιξία στην εργασία με δίκαιο και αποδοτικό τρόπο χρειάζονται συντονισμένες προσπάθειες τόσο από τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους όσο και από το κράτος. Όσον αφορά τις επιχειρήσεις, θα πρέπει να καλλιεργήσουν ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ εργοδότη και εργαζόμενου που θα σέβεται τις εκατέρωθεν ανάγκες και θα προάγει την ισορροπία μεταξύ προσωπικού χρόνου και εργασίας, χωρίς να είναι προνόμιο συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων, αλλά ένα δικαίωμα για το σύνολο των ανθρώπων του οργανισμού».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

OIKONOMIA

Σίμος Κεδίκογλου: Στόχος μας η αυτάρκεια στον πρωτογενή τομέα

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Τα καίρια και επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον πτηνοτροφικό κλάδο βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης της Ένωσης Πτηνοτρόφων Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας (ΕΠΚΝΕ) με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σίμο Κεδίκογλου.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ειδικότερα, αναλύθηκε η ολοκλήρωση των πληρωμών μέσω της κρατικής ενίσχυσης 2%, η επιδότηση κόστους θέρμανσης πτηνοτροφικών μονάδων για τους επικείμενους χειμερινούς μήνες, η αδειοδότηση υφιστάμενων και νέων πτηνοτροφείων και η διαφορά συντελεστή πώλησης ζώντων πουλερικών 13% έναντι αγοράς των ζωοτροφών με 6%.

Διαβάστε επίσης: ΕΛΓΟ Δήμητρα: Στα «σκαριά» η επανίδρυση του Οργανισμού

«Υποχρέωσή μου είναι, εκ της θέσης μου, να στηρίξω την πτηνοτροφία, που είναι ο μόνος κλάδος που πετυχαίνει μια σχετική αυτάρκεια της Ελλάδας, δηλαδή το 90% των αναγκών μας σε κοτόπουλο», τόνισε και αναφέρθηκε στο θέμα της επάρκεια. «Το δίδαγμα που έχει βγει από τις αλλεπάλληλες κρίσεις, είναι να ισχύσουμε την αυτάρκεια μας, ενεργειακή και διατροφική και στη παραγωγή ζωοτροφών», είπε και υπογράμμισε ότι θα εξασφαλίσει επαφές με τα συναρμόδια Υπουργεία για την επίλυση των θεμάτων.

Ο Σ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε επίσης και στα συνεταιριστικά σχήματα που ισχυροποιούν τους παραγωγούς και στο φορολογικό πλαίσιο που δίνει κίνητρα στους αγρότες να οργανωθούν σε συλλογικά σχήματα. «Οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων του κλάδου σας και του υπουργείου θα παραμείνουν ανοικτοί», τόνισε ο κ. Κεδίκογλου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το άμεσο μέλλον .

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προστασίας Ζώων, Φαρμάκων και Κτηνιατρικών Εφαρμογών, κ. Σπύρος Ντουντουνάκης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Δημοφιλή