Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Έσπασε» με 100αρα την έδρα της Παρί και έβαλε φωτιά στη σειρά των τελικών η Μονακό!

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η Μονακό έβγαλε αντίδραση και επικράτησε εκτός έδρας της Παρί 102-90, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος σε 1-1.

Σε αντίθεση με την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή του αγώνα ανώτεροι καταφέρνοντας να χτίσουν διψήφιες διαφορές και να πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.

Άλφα Ντιαλό και Μάθιου Στραζέλ, ήταν πρωταγωνιστές για την ομάδα τους, σημειώνοντας 22 πόντους, με τον τελευταίο να κατεβάζει και εννέα ριμπάουντ. Από την άλλη, πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ήταν ο Ναντίρ Ιφί, καταγράφοντας 20 πόντους με 8 ασίστ χωρίς όμως αντίκρισμα.

Πλέον, η σειρά των τελικών μεταφέρεται στο Μονακό και με τους Μονεγάσκους πλέον να έχουν σπάσει την έδρα της ομάδας του Τζούλιους Τόμας θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 41-53, 66-77, 90-102

Advertisement

Περισσότερα Εδω!

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο