Connect with us
banner epikhirisis

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εθνικό Λαχείο: Στις 9 Απριλίου οι κληρώσεις της νέας έκδοσης – Στην Αθήνα ο νικητής του 1 εκατ. ευρώ

Published

on

1743771781353 313115495 1 4.jpg

Ο τυχερός παίκτης προμηθεύθηκε τον λαχνό του από λαχειοπώλη, κερδίζοντας το πρώτο μεγάλο και εγγυημένο έπαθλο του ανανεωμένου παιχνιδιού για το 2025.

Το Εθνικό Λαχείο άλλαξε

Το Εθνικό Λαχείο άλλαξε και από την αρχή του έτους αναδεικνύει περισσότερους νικητές, αυξάνοντας τις κληρώσεις κάθε έκδοσης από τέσσερις, σε πέντε.

Επιπλέον, στην τελευταία ημέρα της πέμπτης κλήρωσης κάθε έκδοσης, όλοι οι λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με τον λήγοντα του Πρώτου Λαχνού. Από 40 ευρώ θα κερδίζουν οι λαχνοί που έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό αντίστοιχο με αυτόν του Πρώτου Λαχνού και από 20 ευρώ όλοι οι υπόλοιποι.

Παράλληλα, οι εκδόσεις κάθε έτους μειώνονται σε τέσσερις, από πέντε που ήταν μέχρι σήμερα, ενώ το εγγυημένο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ στον Πρώτο Λαχνό συνεχίζει να κληρώνεται στην τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης.

Advertisement

Το πρόγραμμα της 269ης έκδοσης

Οι κληρώσεις του ανανεωμένου Εθνικού Λαχείου για την 269η έκδοση ξεκινούν τη Δευτέρα 9 Απριλίου με την Α’ κλήρωση. Ακολουθεί η Β’ κλήρωση στις 29 Απριλίου, η Γ’ κλήρωση θα ξεκινήσει στις 13 Μαΐου, ενώ η Δ’ κλήρωση στις 26 Μαΐου. Η Ε’ Κλήρωση ξεκινά από τις 10 Ιουνίου και ολοκληρώνεται στις 20 του ίδιου μήνα, όταν και θα κληρωθεί το μεγάλο έπαθλο του 1 εκατ. ευρώ.

Πώς παίζεται

Σε κάθε έκδοση πραγματοποιούνται διαδοχικές κληρώσεις, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα να περιμένουν τους νικητές.

Στο Εθνικό Λαχείο διεξάγονται πλέον πέντε κληρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπό-κληρώσεις όπου και αναδεικνύονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί. Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που απομένουν μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, στην οποία κληρώνεται ο Πρώτος Λαχνός του 1 εκατ. ευρώ.

Advertisement

Κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει τον δικό του προσωπικό και να τον ακολουθεί για όσες εκδόσεις επιθυμεί. Το Εθνικό Λαχείο κυκλοφορεί για κάθε κλήρωση σε δεκάδες αξίας 40 ευρώ, ενώ το κόστος του κάθε τεμαχίου γραμματίου ανέρχεται στα 4 ευρώ.

Οι ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Προμηθεύεται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή.

Έτσι, καθένας μπορεί με πέντε ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του Πρώτου Λαχνού.

18+ επίγειο | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο