

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Eurovision 2025: Με το τραγούδι «Αστερομάτα» η Κλαυδία διαγωνίζεται στον εθνικό τελικό
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευγνώμων και ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτή την ευκαιρία» δήλωσε στο EΡΤΝews η νεαρή τραγουδίστρια Kλαυδία (Κlavdia) περιγράφοντας ότι έχει φανταστεί την εμφάνισή της στον ελληνικό τελικό της «Eurovision 2025» με το τραγούδι «Αστερομάτα» ως πάρα πολύ ατμοσφαιρική, με φώτα και καπνούς.
Η 22χρονη τραγουδίστρια, γεμάτη ενθουσιασμό και αδρεναλίνη, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» για τις αντιδράσεις της όταν έμαθε ότι προκρίθηκε στους 12 φιναλίστ: «Ήμουν στο σαλόνι του σπιτιού μου, με τη μαμά και τον μπαμπά μου, και παρακολουθούσαμε την εκπομπή. Όταν άκουσα ότι περνάω στους δώδεκα, άρχισα να χορεύω από χαρά», είπε γεμάτη ενθουσιασμό.
«H Εurovision ήταν πάντα στόχος»
Η ίδια εξήγησε ότι η Eurovision ήταν πάντα στο μυαλό της. «Από μικρή, όταν υπέγραψα με τις πρώτες μου εταιρείες, ήταν ένα όνειρο να συμμετάσχω», ανέφερε. Παρά την αποτυχία της συμμετοχής το 2023, φέτος, με την ανακοίνωση του εθνικού τελικού, η τραγουδίστρια που θα διαγωνισθεί στην 5η θέση ένιωσε ότι ήρθε η ώρα να κυνηγήσει ξανά τον στόχο της.
«Το τραγούδι το γράψαμε με τους Arcade μια εβδομάδα πριν κλείσουν οι καταθέσεις, και αν και υπήρχε άγχος λόγω του περιορισμένου χρόνου, τελικά μας βγήκε αβίαστα και όλοι μας μείναμε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα», είπε σχετικά με τη δημιουργία του. Μιλώντας η Κλαυδία με ενθουσιασμό για την στήριξη που λαμβάνει από τον κόσμο αποκάλυψε ότι το τραγούδι μιλά για μια όμορφη γυναίκα με μάτια σαν αστέρια ενώ ο στίχος «Αστερομάτα μου μικρή, γύρε να σε φιλήσω» είναι εκείνος που την εκφράζει περισσότερο.
Αναφερόμενη στην υποστήριξη που έχει λάβει από το κοινό, η Κλαυδία είπε: «Με ευχαριστεί πάρα πολύ το γεγονός ότι το τραγούδι μου είναι ανάμεσα στα φαβορί στο TikTok και το YouTube. Η στήριξη του κόσμου με γεμίζει χαρά και ενέργεια, και αυτό με ενθουσιάζει για τον εθνικό τελικό».
Μιλώντας για τον εθνικό τελικό δήλωσε στην Κατερίνα Δούκα και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο ότι «το άγχος θα είναι εκεί, αλλά είναι το παραγωγικό». «Είμαστε έτοιμοι για τον τελικό και ελπίζω να το απολαύσουμε όλοι», τόνισε.
Ρεπορτάζ: Ρεπορτάζ: Κέλλυ Βρανάκη
Σχετικές ειδήσεις:
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

-
ΕΛΛΑΔΑ13 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Χωρίς δίπλωμα ο 22χρονος που παρέσυρε με τη μηχανή και σκότωσε τον 85χρονο με τον σκύλο του
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Θανατηφόρο τροχαίο με παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Καίτη Γκρέυ: Αυτό είναι το βίντεο που επιθυμούσε να προβληθεί μετά τον θάνατό της – Τι ζητά από τον Θεό
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ14 ώρες ago
Το σύνδρομο του κραγιόν: Γιατί οι πωλήσεις καλλυντικών αυξάνονται σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Λέσβος: Κατολισθήσεις βράχων από τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ – Ποια σχολεία θα είναι κλειστά
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες ago
Κρήτη: Η πολυτάραχη ζωή του Στέφανου Κοκολογιάννη – Την Πέμπτη απολογείται ο 79χρονος που τον πυροβόλησε
-
ΕΛΛΑΔΑ14 ώρες ago
Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στη Λέσβο
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ώρες ago
Αγία Παρασκευή: Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα ο οδηγός που σκότωσε τον 85χρονο