A.E.Λ.
Ευρωλίγκα: Αποβλήθηκαν και επίσημα οι Ρώσοι


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πλέον είναι και επίσημο για την Ευρωλίγκα!

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Το διοικητικό συμβούλιο της Ευρωλίγκας ανακοίνωσε την αποβολή των ρωσικών ομάδων τόσο από αυτή τη διοργάνωση, όσο και από το Eurocup.
Έτσι, η φετινή σεζόν θα ολοκληρωθεί οριστικά δίχως τη συμμετοχή των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και Λοκομοτίβ Κουμπάν (σ.σ. στο Eurocup), ενώ ακυρώνονται και όλα τα φετινά αποτελέσματά τους.
«Το Εκτελεστικό Συμβούλιο Μετόχων του ECA έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία:
1. Αποσύρεται η συμμετοχή ομάδων της ρωσικής Ομοσπονδίας τόσο στην Turkish Airlines EuroLeague (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνιξ Καζάν, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) όσο και στο EuroCup (Λοκομοτίβ Κουμπάν) για τη σεζόν 2021-22, καθώς η κατάσταση στην Ουκρανία δεν έχει εξελίχθηκε με ευνοϊκό τρόπο.
2. Όπως ανακοινώθηκε μετά το Εκτελεστικό Συμβούλιο Μετόχων της ECA που πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2022, όλα τα αποτελέσματα των αγώνων της κανονικής περιόδου έναντι των ρωσικών ομάδων θα αφαιρεθούν από οποιονδήποτε υπολογισμό της βαθμολογίας των ομάδων της EuroLeague και του EuroCup».
Συνεπώς, η φετινή αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί με 15 ομάδες και τη βαθμολογία να έχει ως εξής:
- Μπαρτσελόνα 19-5 / 24
- Ρεάλ Μαδρίτης 18-6 / 24
- Ολυμπιακός 17-8 / 25
- Αρμάνι Μιλάνο 16-7 / 23
- Ανατολού Εφές 13-10 / 23
- Μπάγερν Μονάχου 12-10 / 22
- Μακάμπι Τελ Αβίβ 11-11 / 22
- Μονακό 11-13 / 24
- Ερυθρός Αστέρας 11-13 / 24
- Μπασκόνια 10-15 / 25
- Φενέρμπαχτσε 9-13 / 22
- Άλμπα Βερολίνου 9-13 / 22
- Βίλερμπαν 7-17 / 24
- Ζαλγκίρις 7-18 / 25
- Παναθηναϊκός 6-17 / 25

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.
Η ΑΕΛ «τελείωσε» τον Abud Omar για λόγους …επιβίωσης!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΛ ο διεθνής Κενυάτης ποδοσφαιριστής, Αbud Omar (Αμπούντ Ομάρ), καθαρά για οικονομικούς λόγους επιβίωσης!

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ανακοίνωση όπως την γνωστοποίησε η «βυσσινί» ΠΑΕ:
«H ΑΕΛ για οικονομικούς λόγους που αφορούν την επιβίωσή της, έλυσε σήμερα κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον διεθνή Κενυάτη ποδοσφαιριστή Οmar Abud. Στον Οmar Abud ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην ποδοσφαιρική του και στην οικογενειακή του ζωή, γιατί είναι ένα θαυμάσιο παιδί τον οποίο αγαπήσαμε όλοι και τον περιμένουμε σύντομα να είναι πάλι μέλος της οικογένειάς μας.
Αύριο θα δημοσιοποιήσουμε το συγκινητικό μήνυμα που έστειλε στον Πρόεδρο κ. Αλέξιο Κούγια».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
A.E.Λ.
Δικαίωση για ΑΕΛ και Κούγια!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για ηθική δικαίωση της ομάδας αλλά και του μεγαλομετόχου της, Αλέξη Κούγια.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Αναλυτικά:
1. Η απόλυτη ηθική δικαίωση για την ΑΕΛ και τον Πρόεδρό της κ. Αλέξιο Κούγια ήταν η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας που τιμώρησε με έκπτωση από το αξίωμα τον Πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Αστέριο Αντωνίου, τον Ταμία Κλέαρχο Τζαφέρη, αλλά και ουσιαστικά τον προϊστάμενο της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ Νίκο Μπάρτζη και τον διευθυντή της υπηρεσίας Αδειοδοτήσεων και νομικό σύμβουλο της ΕΠΟ Βασίλη Σαράκη για την σκανδαλώδη απόφασή τους, κατόπιν παράνομης εισηγήσεως των δύο δικηγόρων, να αδειοδοτήσουν 11 ΠΑΕ της Super League 2 και να τις επιτρέψουν να κάνουν μεταγραφές αλλοιώνοντας το πρωτάθλημα της Super League 2.
Την τιμωρία των δύο δικηγόρων η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ παρέπεμψε στο πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
2. Δεκτή έγινε η έφεση της ΑΕΛ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και έτσι εξαφανίσθηκε το εξοντωτικό πρόστιμο των 11.000€ το οποίο είχε επιβληθεί μετά από παράνομη άσκηση πειθαρχικής διώξεως, απο τους ποδοσφαιρικούς Εισαγγελείς, κατόπιν εισήγησης του Ιάκωβου Φιλιππούση, στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, δικαιώνοντας την ΑΕΛ και τον πρόεδρο της, οι οποίοι κατήγγειλαν διωγμό της ΑΕΛ και του κ. Κούγια, ώστε να μην αναδεικνύει τις παρανομίες που συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Για αυτές τις συμπεριφορές των ποδοσφαιρικών Εισαγγελέων και των πειθαρχικών Δικαστών ο κ. Κούγιας και η ΠΑΕ ΑΕΛ θα υποβάλλουν αναφορά στην Πρόεδρο και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά θα καταγγείλουν και τον Ιάκωβο Φιλιππούση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Σημειωτέον ότι ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ εκκρεμεί η εκδίκαση αλλά και αποφάσεις άλλων αυτού του είδους παράνομων διώξεων.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Εφυγε από την ζωή ο Γιαννης Παπανικολαου από την Συκη Πηλιου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Βόλος: Έφυγε από τη ζωή 30χρονη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Γεωργία Μπίκα: «Ήταν νηφάλια και διαστρέβλωσε τα γεγονότα με ασύστολα ψεύδη» λέει η εισαγγελέας
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Ανέλαβε υπηρεσία η Κατερίνα Σούρλα στο Νοσοκομείο του Βόλου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Τροχαίο ατύχημα επί της Πολυμέρη τα ξημερώματα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Σοκ 41χρονος Πα-τέρας ασελγούσε στην 10χρονη κόρη του στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε 50χρονος