Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: Πώς εντοπίστηκε ο ενοικιαστής, αναμένεται ένταλμα σύλληψης

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν στα Χανιά, καθώς εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Σκοπιανός ενοικιαστής κατοικίας της Σταυρούλας Λεβεντάκη που συνεχίζει να αναζητείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος κρυβόταν μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι και συνελήφθη για ναρκωτικά, ωστόσο σήμερα πιθανολογείται ότι θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του και για την υπόθεση της εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν κηλίδες αίματος.

Διαβάστε: “Κινδυνεύει η ζωή μου, με απειλούσε με όπλο”: Οι αποκαλύψεις του ενοικιαστή της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά λίγο πριν τη σύλληψή του, κατηγόρησε τον αδερφό της 45χρονης – Τι απαντά ο ίδιος (Βίντεο)

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: Δεν υπάρχουν στοιχεία που τη δείχνουν να βγαίνει από το σπίτι του Σκοπιανού

Η εξαφανισθείσα είχε ως επιστάτη στα κτήματά της τον Σκοπιανό, με τον οποίο είχαν συχνές επαφές. Την ημέρα της εξαφάνισης φέρεται να υπάρχουν στοιχεία που τη δείχνουν να μπαίνει στο σπίτι που του νοίκιαζε, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία που να τη δείχνουν να βγαίνει. Το πίσω μέρος του σπιτιού δεν έχει πουθενά κάμερες και βλέπει προς βουνό. Μάλιστα, οι αρμόδιες αρχές είχαν σηκώσει drone, ενώ άνδρες της ΕΜΑΚ έκαναν έρευνες στο πίσω μέρος του σπιτιού για τυχόν στοιχεία.

Ο άνδρας, κατά πληροφορίες, έχει ήδη καταθέσει δύο φορές στους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι την ημέρα της εξαφάνισης η γυναίκα τον επισκέφθηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αποχώρησε, λέγοντάς του ότι είχε να κάνει κάποιες δουλειές.

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Ίχνη αίματος στο σπίτι που νοίκιαζε στον Σκοπιανό

Κατά τη διάρκεια ερευνών εντός του σπιτιού βρέθηκαν κηλίδες αίματος στην τηλεόραση, ενώ μία εξ αυτών που εντοπίστηκε στο σαλόνι φέρεται να είχε καθαριστεί πρόχειρα. Παράλληλα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει μεταφερθεί και σφουγγαρίστρα που βρέθηκε στην κατοικία, καθώς φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στον καθαρισμό του χώρου.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπολείμματα των κηλίδων αίματος φέρονται να ταυτοποιούνται με αυτά της εξαφανισμένης γυναίκας. Οι αρμόδιες αρχές είχαν λάβει γενετικό υλικό από τη μητέρα της Σταυρούλας, ενώ η ανάκριση αναμενόταν να συνεχιστεί και τη νύχτα. 

Το χρονικό της εξαφάνισης της Σταυρούλας Λεβεντάκη

Η εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη δηλώθηκε στις 8 Ιουνίου από τον αδελφό της και εν συνεχεία εκδόθηκε missing alert. Ο αδελφός της ανέφερε στους αστυνομικούς πως όλες τις προηγούμενες μέρες δεν είχε επικοινωνία με τη 45χρονη, αφού το κινητό της είναι απενεργοποιημένο.

Το Mega ανέφερε ότι οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν ότι η Σταυρούλα Λεβεντάκη στις 29 Μαΐου κινήθηκε στην περιοχή και πήρε λεωφορείο για να επιστρέψει στα Χανιά. Μία ημέρα μετά πήγε στο πατρικό της για δουλειές, στις 12 το μεσημέρι παρέλαβε αυγά από εργάτη, και δύο ώρες μετά συνάντησε έναν δεύτερο εργάτη, για να τον πληρώσει.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περί τις 16:45, όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί, η αγνοούμενη μετέβη στο σπίτι που νοίκιαζε στον αλλοδαπό, έχοντας μαζί της τη σακούλα με τα αυγά που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα. Το viber στο κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Advertisement

Ο αδελφός της αγνοούμενης, ο οποίος έλαβε εξιτήριο στις 2 Ιουνίου καθώς νοσηλευόταν, ενημέρωσε τις Αρχές 5 ημέρες αργότερα, αφού, όπως είπε, δεν είχε τακτική επικοινωνία με την αδελφή του.


«Κινδυνεύει η ζωή μου» – Οι καταγγελίες του 43χρονου

Ο 43χρονος, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», υποστήριξε ότι δέχεται απειλές και ότι βρίσκεται στο στόχαστρο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση. «Κινδυνεύει η ζωή μου. Ο ενοικιαστής είμαι εγώ της Σταυρούλας Λεβεντάκη», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για πίεση ώστε να μην αποκαλύψει στοιχεία για την εξαφάνιση της 45χρονης. Όπως ισχυρίστηκε, άτομο εισέβαλε στο σπίτι του οπλισμένο και του ζήτησε να παραμείνει σιωπηλός, ενώ υποστήριξε ότι οι ενέργειες αυτές συνδέονται με πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας της αγνοούμενης.


Παράλληλα, άφησε αιχμές για εμπλοκή του αδελφού της 45χρονης, υποστηρίζοντας ότι οι απειλές συνδέονται με την υπόθεση και με οικονομικές διαφορές που, όπως ισχυρίζεται, σχετίζονται με περιουσιακά ζητήματα. «Απ’ τον αδερφό της και τον φίλο του. Εγώ κρύβομαι γιατί εχθές μόλις έφυγε η Αστυνομία από το σπίτι μου, μετά από τρεις ώρες ήρθαν στο σπίτι ένας τύπος και με απειλούσε με όπλο να μην πω τίποτα.

– Δημοσιογράφος: Ποιος σας απειλεί;

– Ενοικιαστής: Ο αδερφός της Σταυρούλας να μην μιλήσω.

Advertisement

– Δημοσιογράφος: Να μην πείτε τι;

– Ενοικιαστής: Για την Σταυρούλα.

– Δημοσιογράφος: Δηλαδή;

– Ενοικιαστής: Δεν έχω πολλή μπαταρία. Είμαι άφαντος από εχθές.




Όπως λέει ο ενοικιαστής: «Ήρθανε στο σπίτι, ξέρανε ποια μέρα θα έρθει η Σταυρούλα. Ένας τύπος μου χτύπησε την πόρτα, του άνοιξα την πόρτα, μπήκε μέσα στο σπίτι με όπλο, με κουκούλες. Βαστούσε κουκούλα και με βαστούσε στο σπίτι. ‘Δεν θα σου κάνω τίποτα, απλώς θέλω την Σταυρούλα να την τρομάξω, που θα τα γράψει όλα στου Γιάννη. Ούτε στην Σταυρούλα θα κάνω κακό ούτε σε σένα’».

– Δημοσιογράφος: Σας κράταγε όμηρο με όπλο;

Advertisement

– Ενοικιαστής: Δεν με βαστούσε όμηρο, απλώς μου λέει ‘δεν θα μιλήσεις πουθενά, τίποτα μέχρι να μιλήσω εγώ με την Σταυρούλα’. Δεν με βαστούσε όμηρο, μου λέει ‘κανονικά εσύ συνεχίζεις σαν να μην έγινε τίποτα, δεν θα της κάνουμε κακό της Σταυρούλας’».

– Δημοσιογράφος: Ο αδερφός της δηλαδή έστειλε αυτόν τον άνθρωπο, πιστεύετε εσείς, για να σας απειλήσει;

– Ενοικιαστής: Ναι, που θα βαστήξουν μετά την Σταυρούλα, μέχρι να του γράψει την περιουσία του Γιάννη πίσω. Όλη την περιουσία που είχαν.

– Δημοσιογράφος: Και γιατί ήρθε σε εσάς;

– Ενοικιαστής: Γιατί ήξερε ότι θα ερχόταν η Σταυρούλα στο σπίτι μου 100%, ποιες μέρες θα ερχόταν στο σπίτι μου και περίμενε την Σταυρούλα να έρθει να την πάρουν, να του γράψει όλη την περιουσία στον Γιάννη, στον αδερφό της.

Advertisement

– Δημοσιογράφος: Ο αδερφός της δηλαδή ουσιαστικά ήταν αυτός που σας απειλούσε, που έστειλε αυτόν τον άνθρωπο από ό,τι καταλαβαίνω, αυτό λέτε;

– Ενοικιαστής: Ναι, ναι.


Η απάντηση του αδελφού – «Θέλει να βγάλει την ευθύνη από πάνω του»

Απαντώντας στις καταγγελίες του 43χρονου, ο αδελφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη εμφανίστηκε κατηγορηματικός, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς και κάνοντας λόγο για προσπάθεια μετατόπισης ευθυνών. «Νομίζω είναι το τελευταίο του χαρτί πριν αποκαλύψει τι έχει κάνει. Θέλει να βγάλει την ευθύνη από πάνω του και τον βολεύει που ακουγόταν όλο αυτό ότι εγώ δεν τα είχα καλά με την αδερφή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Φως στο Τούνελ».

Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο 43χρονος εμπλέκεται στην εξαφάνιση της αδελφής του, επισημαίνοντας πως, κατά την άποψή του, η υπόθεση δεν σχετίζεται με οικονομικές διαφορές. «Θεωρώ ότι δεν έχει να κάνει με λεφτά. Έχει να κάνει με κάτι άλλο που έγινε στο σπίτι εκείνη την στιγμή… Είδε κάτι που δεν έπρεπε;», ανέφερε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η 45χρονη να βρέθηκε μπροστά σε κάτι κρίσιμο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

Ο αδελφός της Σταυρούλας Λεβεντάκη, μιλώντας επίσης στην εκπομπή, εμφανίστηκε προβληματισμένος από τις συνεχείς εξελίξεις και τις αντιφατικές πληροφορίες. Όπως ανέφερε, η υπόθεση αλλάζει διαρκώς μορφή και δημιουργεί νέα ερωτήματα, τα οποία παραμένουν αναπάντητα. «Τώρα έχει ανατραπεί όλο πάλι… περιμένω να δω την αλλαγή», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι η κατάσταση εξελίσσεται με τρόπο που εντείνει την αγωνία της οικογένειας. Παράλληλα, ζήτησε να υπάρξουν καθαρές απαντήσεις για το τι έχει συμβεί στην αδελφή του, τονίζοντας: «Πάει από αντίφαση σε αντίφαση μονίμως… θέλω να βρεθεί η αδερφή μου, να μας πει τι έχει κάνει».

Advertisement

Περισσότερα Εδω

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο ενοικιαστής που αναζητούνταν

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google
Εντοπίστηκε στην Κρήτη ο Σκοπιανός ενοικιαστής που φέρεται να εμπλέκεται στην εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά. Ο άνδρας συνελήφθη στο αυτόφωρο για υπόθεση ναρκωτικών και κατά πληροφορίες αναμένεται να βγει ένταλμα για την υπόθεση της εξαφάνισης, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν κηλίδες αίματος.Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 43χρονος κρυβόταν μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι.

Διαβάστε: Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: “Με τον αδερφό της ξέρω ότι δεν τα πηγαίνανε καλά”, έλεγε ο ενοικιαστής λίγο πριν εξαφανιστεί – Θεωρείται πλέον βασικός ύποπτος (Βίντεο)

Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη στα Χανιά: Φέρεται να βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι που νοίκιαζε στον αλλοδαπό

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι εντός του σπιτιού του ενοικιαστή εντοπίστηκαν ίχνη αίματος σε δύο σημεία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κηλίδες που βρέθηκαν στην τηλεόραση φέρεται να ανήκουν στη Σταυρούλα Λεβεντάκη. Το ρεπορτάζ του Star μετέδωσε, επίσης, ότι στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχει σταλεί ακόμη και η σφουγγαρίστρα από το σπίτι του αλλοδαπού, ώστε να διαπιστωθεί εάν προσπάθησε να καθαρίσει. Παράλληλα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο και το κινητό του τηλέφωνο παρατημένα σε μια ερημική τοποθεσία.

Advertisement


Η εξαφάνιση της Σταυρούλας Λεβεντάκη δηλώθηκε στις 8 Ιουνίου από τον αδελφό της και εν συνεχεία εκδόθηκε missing alert. Ο αδελφός της ανέφερε στους αστυνομικούς πως όλες τις προηγούμενες μέρες δεν είχε επικοινωνία με τη 45χρονη, αφού το κινητό της είναι απενεργοποιημένο. Το Mega ανέφερε ότι οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν ότι η Σταυρούλα Λεβεντάκη στις 29 Μαΐου κινήθηκε στην περιοχή και πήρε λεωφορείο για να επιστρέψει στα Χανιά. Μία ημέρα μετά πήγε στο πατρικό της για δουλειές, στις 12 το μεσημέρι παρέλαβε τα αυγά από εργάτη, και δύο ώρες μετά συνάντησε έναν δεύτερο εργάτη, για να τον πληρώσει. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, περί τις 16:45, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, η αγνοούμενη μετέβη στο σπίτι που νοίκιαζε στον αλλοδαπό, έχοντας μαζί της τη σακούλα με τα αυγά που είχε παραλάβει λίγο νωρίτερα. Το viber στο κινητό της τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα. Ο αδελφός της αγνοούμενης πήρε εξιτήριο στις 2 Ιουνίου και ενημέρωσε τις Αρχές 5 ημέρες αργότερα, αφού, όπως είπε, δεν είχε τακτική επικοινωνία με την αδελφή του.

Περισσότερα Εδω

Advertisement

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο