ΕΛΛΑΔΑ
Εξαγοράσιμη ποινή σε 20χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνη οδήγηση

Ένας 20χρονος μοτοσικλετιστής μηνών, με αναστολή, καθώς αγνοώντας σήμα αστυνομικών να σταματήσει, παραβίασε πινακίδες σήμανσης και ερυθρούς σηματοδότες σε κεντρικούς οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης, ενώ ανέβηκε και στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, όπου εκείνη την ώρα κυκλοφορούσαν αρκετοί πεζοί.
Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, ενώ ο νεαρός δικυκλιστής, μετά τη σύλληψή του, παραπέμφθηκε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, το οποίο τον έκρινε ένοχο για επικίνδυνη οδήγηση και απείθεια. Η ποινή αποφασίστηκε να μετατραπεί προς 10 ευρώ την ημέρα.
Στη απολογία του παραδέχθηκε το λάθος του, επισημαίνοντας ότι φοβήθηκε μόλις είδε τους αστυνομικούς, ενώ για να δικαιολογήσει τον τρόπο οδήγησής του είπε ότι λίγη ώρα νωρίτερα είχε μαλώσει με τη σύντροφό του και βιαζόταν να τη συναντήσει για να τα ξαναβρούν. «Δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή μου» είπε, απευθυνόμενος προς το δικαστήριο, ζητώντας την επιείκειά του.

-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία, μετά από σύγκρουση μηχανών
-
ΕΛΛΑΔΑ6 ώρες ago
Πλημμύρισε δρόμος λόγω της χθεσινής νεροποντής
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
-
ΕΛΛΑΔΑ8 ώρες ago
Σχολεία 2025: Πότε ξεκινούν τα μαθήματα;
-
ΕΛΛΑΔΑ21 ώρες ago
Βόλτες στην Αθήνα με τη νεκρή 4χρονη στο καροτσάκι φέρεται να έκανε η μητέρα
-
LIFESTYLE21 ώρες ago
Η Γεωργία Καλτσή μιλάει ανοιχτά για τη ζωή της, στο αναπηρικό αμαξίδιο: “10 χρόνια μετά, ζω με αισιοδοξία και δύναμη”
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Η μητέρα του τον έμαθε να είναι έτσι
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Ντελαπάρισε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια