ΒΟΛΟΣ
Εξωσχολικοί, που εισέβαλλαν στο συγκρότημα Μουρτζούκου, προχώρησαν σε φθορές και κλοπές
Αναστάτωση προκάλεσαν νωρίτερα το πρωί, εξωσχολικοί, που εισέβαλλαν στο συγκρότημα Μουρτζούκου και προχώρησαν σε φθορές και κλοπές, εν ώρα λειτουργίας των συστεγαζόμενων Γυμνασίων.
Πρόκειται για δύο παλιούς μαθητές στο σχολικό συγκρότημα, οι οποίοι είχαν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των γυμνασίων και στους οποίους επιβλήθηκε το αυστηρότερο μέτρο, αυτό της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.
Όμως οι δύο μαθητές φαίνεται ότι δεν έχουν προσαρμοστεί ούτε στο νέο σχολικό περιβάλλον. Κάνουν «κοπάνα» εν ώρα μαθήματος και επιστρέφουν στα… παλιά λημέρια, συνεχίζοντας να προκαλούν προβλήματα, κυρίως στο κυλικείο του ενός σχολείου, το οποίο έχει γίνει πολλές φορές στόχος κλοπών.
Σήμερα το πρωί, οι δύο μαθητές αντί να βρίσκονται στο σχολείο τους και να παρακολουθούν τα μαθήματά τους και χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν είχαν ενημερωθεί οι γονείς τους για την απουσία τους, πήγαν στο σχολικό συγκρότημα και προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση.
Εκλεψαν τρόφιμα από κυλικείο και προχώρησαν σε ζημιές. Εσπασαν παλιές λάμπες που υπήρχαν στον χώρο με αποτέλεσμα η είσοδος να γεμίσει με γυαλιά με κίνδυνο για άλλους μαθητές.
Από το σχολείο κλήθηκε η αστυνομία, παρά όμως την άμεση επέμβαση, οι δύο μαθητές κατάφεραν να ξεφύγουν.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΚληρονομιές: Ποιος παίρνει την περιουσία χωρίς διαθήκη και τι αλλάζει με το νέο πλαίσιο
-
ΒΟΛΟΣ13 ώρες agoΤο ανακριτικό της τροχαίας Βόλου στην οδό Λαμπράκη προκειμένου να ξεμπλοκαριστεί η κυκλοφορία
-
ΒΟΛΟΣ13 ώρες agoΜεγάλη ευλογία για την πόλη του Βόλου η έλευση του ιερού λειψάνου του Αγίου Γεωργίου
-
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΕφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Πανταζίδης – Ενας πασίγνωστος επιχειρηματίας, ένας από τους τελευταίους bon viveur του Βόλου
-
ΒΟΛΟΣ22 ώρες agoFuel Pass Ιούνιο και Ιούλιο
-
ΥΓΕΙΑ21 ώρες agoΑίτια εμφάνισης και τρόποι αντιμετώπισης
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες agoΚαταδίκη 72χρονης για παράνομη φιλοξενία ηλικιωμένων
-
ΒΟΛΟΣ19 ώρες agoΟ Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ζητά την άμεση κατάργηση του νέου μηνιαίου τέλους διασύνδεσης POS με την ΑΑΔΕ









