ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Φιλική νίκη της ΑΕΛ ….”εκτός έδρας” στο AEL FC ARENA! (imgs+vid)

Στο φιλικό που έδωσε η ΑΕΛ με τον συμπολίτη Ηρακλή στο AEL FC ARENA τα συναισθήματα ήταν περίεργα για παίκτες και φιλάθλους των “βυσσινί”.

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ΑΕΛ φιλοξενούμενη στο γήπεδο που δημιουργήθηκε γι αυτήν το 2011.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ήταν άλλωστε η πρώτη φορά που η “βασίλισσα” αγωνίστηκε στον χώρο που δημιουργήθηκε για τους παίκτες της, χωρίς να είναι αυτοί οι γηπεδούχοι!
Τέλος πάντων η ΑΕΛ ήταν ανώτερη απέναντι σε ένα πολύ καλό και σκληρό αντίπαλο επικράτησε με σκορ 1-0 με γκολ του πολύ καλού Θοδωρή Τσιριγώτη, που έδειξε ότι θα βοηθήσει τα μάλα.
Ο προπονητής της ΑΕΛ, Γιάννης Ταουσιάνης χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές και σχήματα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος όποτε και αν αυτό επαναρχίσει.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήρθε στο 20′ η πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Αντράντα αστόχησε σε μοναδικό τετ-α-τετ, προϊόν της συνεργασίας Νούνιες και Πεντρόσο. Στην δεύτερη καλύτερη στιγμή, στο 27’, ήταν ο Νούνιες αυτός που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Εκτός από το ελάχιστα άστοχο σουτ του Κάσας στο ξεκίνημα, η ΑΕΛ ήταν εκείνη που είχε τον ρυθμό και σταδιακά πλησίαζε όλο και πιο απειλητικά την εστία του Φαρμάκη, όμως στο 40’, όταν ο Νούνιες τραυματίστηκε στον αστράγαλο (πιθανό διάστρεμμα), για να βγει υποβασταζόμενος προκάλεσε σε όλους την έντονη ανησυχία!
Ο Τσιριγώτης που μπήκε στη θέση του ήταν στο 45’ ήταν αυτός που έκανε την επικίνδυνη καρφωτή κεφαλιά που μπλόκαρε ενστικτωδώς ο Φαρμάκης, οδηγώντας το ματς στην ανάπαυλα με ένα 0-0 με το οποίο οι «βυσσινί» αδικούσαν τον εαυτό τους.
Στο 59′ ήρθε το (μοναδικό τελικά) τέρμα της ΑΕΛ, όταν ο Δημήτρης Μιλτιάδης βρήκε με έξοχη μπαλιά στον χώρο τον Τσιριγώτη και εκείνος με έξυπνο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ηρακλή, ανοίγοντας το σκορ στο 59’ και μαζί λογαριασμό ως παίκτης των “βυσσινί”.
Διαιτητής: Αντωνίου
Bοηθοί: Στάικος, Μάνος (Λάρισας)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Φαρμάκης (65’ Παπαγιάννης), Γκαλίτσιος (73’ Λαγωνίδης), Κάσας (65’ Συρεγγέλας), Λούκας Γκαρσία (70’ Μπάμης), Χατζής (70’ Ζαφειρίου), Λίταινας (65’ Μπόσιο), Γκουγκούδης, Γιαννίτσης (73’ Μπαλαμώτης), Τσουμάνης (54’ Λεσάι), Κέρι (54’ Χρηστίδης), Καμπέρης (82’ Σούμπαση)
ΑΕΛ: Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ηλιάδης, Κόλα, Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου Κ., Αντράντα, Νικολιάς, Πεντρόσο, Νούνιες (41’ λ.τ. Τσιριγώτης).
Έπαιξαν στην επανάληψη και οι Μαξιμένκο, Μαυριάς, Νίνο, Μιλτιάδης, Μαϊδανός, Γαρουφαλιάς, Γωγουβίτης, Πλέγας, Ζησούλης, Νινίκας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

-
OIKONOMIA4 ημέρες ago
Τρόφιμα με αλεύρι από γρύλο, αλευροσκουλήκι και ακρίδα με την «βούλα» της ΕΕ
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Αμβρόσιος: Νέο παραλήρημα μετά τις εμετικές δηλώσεις για τα Τέμπη – Ποιον ηθοποιό αποκαλεί «διαβολόπαιδο»
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
ΣΚΙΑΘΟΣ-ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΡΑ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
Ελισάβετ Μουτάφη: Το περιστατικό που έζησε σε εκκλησία στην Αχαρνών
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Τέμπη: «Δεν ήταν ποτέ σε κώμα» λέει ο πατέρας της 25χρονης Ανυσίας
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ23 ώρες ago
Τα ιδιαίτερα γλυπτά του Ν. Μάνεση στα Λευκά Όρη – Ξυλογλυπτική στα… 1.200 μέτρα
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Ξάνθη: Φόβοι για βεντέτα μετά την άγρια δολοφονία στο Δροσερό
-
MEDIA4 ημέρες ago
Μπασκετική πανδαισία αποκλειστικά στο Novasports!