Τίποτα δεν έχει κριθεί, είπε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ζητώντας από τους πολίτες που απείχαν να φράξουν τον δρόμο στην άκρα δεξιά, τη στιγμή που οι εκτιμήσεις δείχνουν ότι η διαφορά ανάμεσα στη Λεπέν και τον Μελανσόν είνα μικρότερη της μίας μονάδας.

Κάτω από τη μια μονάδα εκτιμάται πως είναι πλέον η διαφορά ανάμεσα στη Μαρίν Λεπέν και τον Ζαν Λικ Μελανσόν, με βάση την καταμέτρηση των ψήφων που δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί (φωτογραφία αρχείου, επάνω, Reuters/Bernadett Szabo et LP/Olivier Corsan).

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ipsos-Sopra Steria, η Λεπέν συγκεντρώνει το 23% έναντι 22,2% του Ζαν Λικ Μελανσόν.

Τίποτα δεν έχει κριθεί

Ο Εμανουέλ Μακρόν ευχαρίστησε τους πολιτικούς του αντιπάλους που μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων εκλογικών αποτελεσμάτων κάλεσαν τους ψηφοφόρους τους να μην ψηφίσουν την άκρα δεξιά στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Μιλώντας από το εκλογικό του κέντρο, ο Μακρόν κάλεσε επίσης όσους πολίτες απείχαν, να φράξουν στον δεύτερο γύρο τον δρόμο στην άκρα δεξιά.

Τίποτα δεν έχει κριθεί για τη Γαλλία και την Ευρώπη είπε ο Μακρόν, μιλώντας σε μια αίθουσα που κυμάτιζαν σημαίες της Γαλλίας και της Ευρώπης.

Πηγή: ΑΠΕ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Το «μυστικό» πίσω από την ευθυγράμμιση των πυραμίδων