Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλλική Γερουσία: Οι απειλές της Τουρκίας πηγή αστάθειας και κινδύνου στρατιωτικής κλιμάκωσης στη Μεσόγειο

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Να εδραιώσει τη θέση της στη Μεσόγειο επιθυμεί η Γαλλία και σε αυτή την κατεύθυνση προσανατολίζεται και η Γερουσία της χώρας. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού της γαλλικής Γερουσίας PUBLIC SÉNAT «η Γερουσία συνιστά να επιταχυνθεί η ανάπτυξη των οικονομικών και στρατηγικών μέσων της Γαλλίας στη Μεσόγειο».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά σε όσα προτείνονται σε έκθεση της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της γαλλικής Γερουσίας έναντι -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά- της  στρατιωτικοποίησης των διεθνών σχέσεων στη Μεσόγειο με στόχο την εκ νέου εδραίωση της θέσης της Γαλλίας στην περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Απειλές Ερντογάν προς ΗΠΑ και για το Κυπριακό – Ορόσημο εξελίξεων η 15η Νοέμβρη

Μία έκθεση την οποία υπογράφουν οι  Catherine Dumas και Isabelle Raimond-Pavero προειδοποιώντας για την ανάγκη ανάπτυξης οικονομικών, στρατηγικών και στρατιωτικών πόρων της Γαλλίας στη μεσογειακή λεκάνη.

Στην έκθεση επισημαίνεται μεταξύ άλλων ο κίνδυνος ασφάλειας στη Λιβύη, οι αυξημένες κοινωνικοοικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλές χώρες της Βόρειας Αφρικής από την Αραβική Άνοιξη καθώς και τον περιβαλλοντικό κίνδυνο που επιβαρύνει την περιοχή.

Τα επεισόδια στην κυπριακή ΑΟΖ και στον εναέριο χώρο της Ελλάδας

Αναφορά γίνεται και στις προκλήσεις της Τουρκίας, καθώς η έκθεση επανέρχεται στον πολλαπλασιασμό των περιστατικών στην ανατολική Μεσόγειο. Αναφέρει ως ένδειξη την αναχαίτιση το 2018 από τουρκικά στρατιωτικά σκάφη του γεωτρύπανου Saipem 12000 στα ανοικτά των ακτών της Κύπρου αλλά και την στοχοποίηση, το καλοκαίρι του 2020, της γαλλικής φρεγάτας Courbet.

«Αυτά τα θαλάσσια περιστατικά, στα οποία προστίθενται αφενός πρόσφατα επεισόδια παραβίασης του ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία και αφετέρου ανοιχτά απειλητικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου κατά της Ελλάδας το καλοκαίρι του 2022, συμβάλλουν στη διατήρηση μιας κατάστασης αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο και  στην τροφοδότηση του κινδύνου μιας στρατιωτικής κλιμάκωσης» γράφει η έκθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εισηγήτριες εκφράζουν ανησυχία και για τους κινδύνους που προκύπτουν από τη μείωση της δυτικής επιρροής, ιδίως των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γαλλίας, τη στιγμή που η Κίνα και η Ρωσία συνεχίζουν να πολλαπλασιάζουν τις επενδύσεις τους στην περιοχή της Μεσογείου.

Η μάχη αφηγημάτων στη Μεσόγειο

Οι εισηγήτριες συνιστούν ιδίως να ληφθεί ως βάση ο επόμενος νόμος στρατιωτικού προγραμματισμού (LPM) που ανακοινώθηκε το 2023 προκειμένου να συνεχιστεί η πολιτική του επανεξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων λαμβάνοντας υπόψη το υποβαθμισμένο πλαίσιο στη Μεσόγειο. Ταυτόχρονα, συνιστάται επίσης η ανάπτυξη εργαλείων για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης, προκειμένου η Ευρωπαϊκή Ένωση να μην χάσει τη «μάχη των αφηγημάτων» στη Μεσόγειο.

Τέλος, στην έκθεση σημειώνεται η ανάγκη αναμόρφωσης της συνεργασίας μεταξύ της Ατλαντικής Συμμαχίας και του ΝΑΤΟ και διευκρίνισης των ρόλων τους αντίστοιχα. Αυτή η κατανομή ρόλων χαρακτηρίζεται ουσιαστική, ιδιαίτερα σε μια περιοχή «όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έχει αυξανόμενη σημασία λόγω του επαναπροσανατολισμού των αμερικανικών στρατηγικών προτεραιοτήτων προς την Ασία», καταλήγει η έκθεση.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προληπτικές δράσεις αποτροπής της παραβατικότητας από το Δήμο Διονύσου

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Κρυονερίου η 3η κατά σειρά συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας (ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ.) του Δήμου Διονύσου, το οποίο έχει θεσπιστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 16 του Ν. 2713/1999 όπως εκάστοτε ισχύει.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν εκτός από τον Δήμαρχο Διονύσου και Πρόεδρο του ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ κ.Γιάννη Καλαφατέλη, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Διονύσου κ. Γιάννης Μπαλατσός, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Διονύσου κ. Χρήστος Μπακούρος, η Κοινωνική Λειτουργός του Δήμου Διονύσου & Στέλεχος του Κέντρου Κοινότητας κ. Βάσια Βέλμαχου και ο  Συντονιστής του ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ. & Σύμβουλος του Δημάρχου Διονύσου σε θέματα ασφάλειας και πολιτικής προστασίας κ. Κωνσταντίνος Χριστόπουλος.

Προσκλήθηκαν επίσης και συμμετείχαν στη συνεδρίαση ο Σύμβουλος ασφάλειας του Δήμου Κηφισιάς Αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας κ.Ιωάννης Σκλάβος και μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Διονύσου, ο  Πρόεδρος κ.Νεκτάριος Πίλτσης και η Αντιπρόεδρος κ.Εύη Γαλαίου. Πρακτικά της συνεδρίασης κράτησε η υπάλληλος κ. Κατερίνα Μιχαήλ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που συζητήθηκαν ήταν:

– Εξέταση καταγγελιών εκπαιδευτικού, πολίτη του  Δήμου Διόνυσου, αναφορικά με κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς από νεαρά κυρίως άτομα στις γραμμές του ΟΑΣΑ 509 και Α7. Επίσης εξέταση ζητημάτων ασφάλειας σε σχέση με τις Αστικές Συγκοινωνίες στην περιοχή του Δήμου Διονύσου.

– Εξέταση υπογραφής μνημονίου ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ του Δήμου Διόνυσου και του Δήμου Κηφισιάς σχετικά με την παραβατικότητα, δεδομένου ότι συναπαρτίζουν ένα ενιαίο χώρο.

– Εξέταση καταγγελιών του Εμπορικού Συλλόγου Διονύσου στον τηλεοπτικό & ηλεκτρονικό τύπο.

– Εξέταση υπογραφής μνημονίου συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο /Τμήμα Κοινωνιολογίας και την εξειδικευμένη Καθηγήτρια κ.Χριστίνα Ζαραφωνίτου (Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου – Διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εγκληματολογία» και του Εργαστηρίου Αστεακής Εγκληματολογίας).

Προηγήθηκαν τοποθετήσεις του Προέδρου του ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ, των μελών του καθώς και των προσκεκλημένων αναφορικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ακολούθησε διαλογική συζήτηση και υποβολή προτάσεων για τη μείωση της παραβατικότητας.

Συμπερασματικά συμφωνήθηκαν τα πιο κάτω:

– Η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για τους πολίτες αλλά ειδικότερα για γονείς, με διάφορα θέματα που αποσκοπούν στη μείωση της παραβατικότητας ανάμεσα στις νεαρές ηλικίες (π.χ. ενημέρωση για τις βλάβες που προκαλεί το αλκοόλ, το κάπνισμα και η χρήση άλλων ουσιών και τήρηση της νομοθεσίας των εμπορικών καταστημάτων σε ότι αφορά τους ανηλίκους).

– Η στενή συνεργασία με φορείς που μπορούν να συνδράμουν στη μείωση του φαινομένου της παραβατικότητας στην περιοχή. Ειδικότερα η υπογραφή μνημονίων συνεργασίας τόσο με το Πάντειο Πανεπιστήμιο και την Καθηγήτρια Εγκληματολογίας κ.Χ.Ζαραφωνίτου όσο και με το Δήμο Κηφισιάς.

–   Η συνέχιση ενημερωτικών ομιλιών προς εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Διονύσου από την Ψυχολογική και Συμβουλευτική Υπηρεσία και συγκεκριμένα από τον επικεφαλής ψυχολόγο κ.Λάμπρο Λάσσδα. Στις συναντήσεις αυτές έχει επίσης πραγματοποιηθεί ενημέρωση από τον Συντονιστή του ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ κ.Κωνσταντίνο Χριστόπουλο αναφορικά με το ρόλο του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας αλλά και την ιδέα του «Παρατηρητή της Γειτονιάς» που θα δημοσιοποιηθεί μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

– Η οριστικοποίηση του σχεδίου Φυλλαδίου του ΤΟ.Σ.Π.ΠΑ που έχει ήδη δημιουργηθεί και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, για πολίτες, γονείς αλλά και παιδιά (σχετικά με τη την καταπολέμηση της βίας, τον σχολικό εκφοβισμό, την κατάχρηση ουσιών, την παραβατικότητα κλπ) το οποίο θα έχει όλα τα τηλέφωνα των κοινωνικών και συναρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου, καθώς και άλλων φορέων που διαχειρίζονται τα συγκεκριμένα ζητήματα.

– Η λειτουργία του Κέντρου Ελέγχου Λειτουργίας (ΚΕΛ) του Δήμου Διονύσου μέσα στους επόμενους μήνες, το οποίο θα εποπτεύει με τη βοήθεια καμερών και οχημάτων security νευραλγικά σημεία του Δήμου για την αποτροπή βανδαλισμών και δολιοφθορών.

Σημειώνουμε ότι Τα Τοπικά Συμβούλια Πρόληψης Παραβατικότητας εστιάζουν τη δράση τους στην πρόληψη του εγκλήματος και της παραβατικότητας και την προστασία της τοπικής κοινωνίας μέσω της πρόληψης.

Έχουν προληπτικό, συμβουλευτικό και ενημερωτικό χαρακτήρα, με σκοπό τη μείωση του αισθήματος φόβου των πολιτών, τη μείωση των παραγόντων που ευνοούν την εγκληματική/παραβατική δράση αλλά και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη μιας εναλλακτικής και αποκεντρωμένης αντιπαραβατικής πολιτικής, προσαρμοσμένης στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε τοπικής κοινωνίας.

Έργο των Τοπικών Συμβουλίων Πρόληψης Παραβατικότητας είναι η καταγραφή και η μελέτη της παραβατικής συμπεριφοράς σε τοπικό επίπεδο, η κατάρτιση σχετικών προγραμμάτων, καθώς και η διοργάνωση ημερίδων, σεμιναρίων και συναφών εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της κοινής γνώμης.

Επίσης, ο συντονισμός και η υλοποίηση πρωτοβουλιών από τους κοινωνικούς φορείς της περιοχής, με σκοπό την πρόληψη ή τον περιορισμό ορισμένων μορφών της μικρομεσαίας εγκληματικότητας ή παραβατικών συμπεριφορών αλλά και η εμπέδωση της ασφάλειας των κατοίκων και η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακάρ: Ελλάδα μην παίρνεις αέρα βασιζόμενη σε λόγια τρίτων

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα, αυτή τη φορά δια του τούρκου υπουργού Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κάλεσε την Ελλάδα, να μην «παίρνει αέρα βασιζόμενη σε τρίτες χώρες».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σε σημερινές δηλώσεις του, ο Ακάρ, επανέλαβε ότι η Άγκυρα είναι ανοικτή στον διάλογο με την Αθήνα αλλά αυτό δεν συνιστά αδυναμία, ενώ κατηγόρησε την χώρα μας ότι είναι εκείνη που αυξάνει την ένταση στα ελληνοτουρκικά.

«Εμείς πάντα καταθέτουμε τις προτάσεις μας για διάλογο με την Ελλάδα και αναμένουμε από την Ελλάδα να εγκαταλείψει τις ενέργειες και τη ρητορική της που αυξάνουν την ένταση», είπε, επαναλαμβάνοντας, ότι η Τουρκία δε θα δεχθεί τετελεσμένα. Παράλληλα, κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να «ακούει τους πολιτικούς εκείνους, οι οποίοι προειδοποιούν» για τις συνέπειες.

«Μην παίρνεις αέρα από τα λόγια τρίτων»

«Παρ’ όλα τα λάθη που έγιναν, πιστεύουμε ότι θα επιλυθούν με υπομονή και ειρηνικές μεθόδους» είπε ο Ακάρ, για να προσθέσει απευθυνόμενος στην Ελλάδα: «Αποφάσισε, μην παίρνεις αέρα από τα λόγια τρίτων».

Και συνέχισε: «Το κάλεσμά μας για διάλογο δεν είναι αδυναμία από την πλευρά μας. Λέμε ότι θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας. Μην σηκώνετε τα πόδια σας από το έδαφος εξαιτίας κάποιων δηλώσεων. Δεν θα επιτρέψουμε τετελεσμένα. Συμμαζέψτε τα μυαλά σας. Ορισμένοι πολιτικοί βαραίνουν τη μεταξύ μας ατμόσφαιρα. Υπάρχουν μάταιες προσπάθειες εξοπλισμών. Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί στην Ελλάδα που τα βλέπουν όλα αυτά και προειδοποιούν. Λέμε στους Έλληνες να τους ακούσουν. Ας μοιραστούμε δίκαια τον πλούτο του Αιγαίου. Η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή, η Τουρκία είναι ένας ισχυρός σύμμαχος».

Παράλληλα, σε ότι αφορά το Κυπριακό, κατέστησε σαφές, ότι η Άγκυρα, παραμένει αμετακίνητη στα περί λύσης δύο κρατών. «Οι τουρκοκύπριοι είναι αδέρφια μας. Η Κύπρος είναι η εθνική μας υπόθεση. Επομένως, δεν τίθεται θέμα να κάνουμε παραχωρήσεις εκεί», είπε ο Ακάρ.

Μπαράζ προκλήσεων

Υπενθυμίζεται ότι το «δεξί χέρι» του Ερντογάν, ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, έφτασε στο σημείο να απειλήσει την Αθήνα με «συνέπειες», αν επιμείνει στον «εξοπλισμό των νησιών».

«Εμείς από την αρχή ήμασταν υπέρ του διαλόγου. Η ελληνική πλευρά ήταν αυτή που τερμάτισε τις συνομιλίες το 2016. Ήταν η ελληνική πλευρά που οδήγησε σε αποτυχία τις διαπραγματεύσεις», είπε ο Καλίν και πρόσθεσε πως η Ελλάδα «δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να αποκτήσει την ισχύ από μόνη της. Μπορεί να το κάνει αυτό μόνο βασιζόμενη στο λόμπι είτε στην ΕΕ, είτε στις ΗΠΑ».

«Είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, μοιραζόμαστε την ίδια γεωγραφία. Αντιμετωπίζουμε παρόμοιες προκλήσεις. Δεν χρειάζεται να πολεμήσουμε», είπε με νόημα ο Καλίν και πρόσθεσε: «Ο εξοπλισμός των νησιών είναι ένα θέμα που καταγράφεται στη Συμφωνία της Λωζάνης και στη Συμφωνία των Παρισίων. Κάθε τέτοια ενέργεια έχει συνέπειες. Δεν μπορείτε να στριμώξετε την Τουρκία στη γωνία με ρητορική που αυξάνει την ένταση».

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΠΑΣΚΕΤ2 λεπτά ago

O Ματσιούλις επισκέφτηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ3 λεπτά ago

“Μέσα” Παλάσιος και Βέρμπιτς – www.ertsports.gr

OIKONOMIA5 λεπτά ago

Κρήτη: Γιατί μετατρέπεται σε είδος πολυτελείας η γραβιέρα

ΚΟΣΜΟΣ6 λεπτά ago

Ουκρανία: Πρεσβείες της χώρας στην Ευρώπη έχουν λάβει «ματωμένα πακέτα» με μάτια ζώων

ΘΕΣΣΑΛΙΑ7 λεπτά ago

“Η σωστή αξιοποίηση δράσεων και προγραμμάτων της νέας ΚΑΠ είναι εθνικός μονόδρομος” –

LIFESTYLE10 λεπτά ago

«Ο καθένας έχει τον τρόπο του να εκφράζει την καψούρα του, εγώ είμαι πιο εκδηλωτικός»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ16 λεπτά ago

Προληπτικές δράσεις αποτροπής της παραβατικότητας από το Δήμο Διονύσου

ΕΛΛΑΔΑ18 λεπτά ago

Ημαθία: Διέφυγε τον κίνδυνο η 14χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ18 λεπτά ago

Ζήτησε να αποχωρήσει ο Σισοκό – Sportrikala.gr

ΚΟΣΜΟΣ26 λεπτά ago

Σχοινάς: Η ρωσική επιθετικότητα συνιστά επίθεση στο μοντέλο της κοινωνίας μας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος στην Αγχίαλο

LIFESTYLE7 ημέρες ago

«Εννοείται ότι η Τζούλια Νόβα ενδιαφέρθηκε για εμένα, τόσα χρόνια ήμασταν μαζί»

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Αποκαλύψεις – φωτιά από την Τζούλια Νόβα: «Στον Τροχό της Τύχης όλοι ξεσπούσαν σε εμένα, έγινε κάτι και…» (vid)

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Συγκλονίζει ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: Τη θέλω κοντά μου αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΛΗΣ :ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Καρφί της Δέσποινας για τον Ντέμη: Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου, ένιωσα εξαπατημένη (vids)

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ5 ημέρες ago

ΑΡΑΧΩΒΑ: ΦΩΤΑΓΩΓΗΘΗΚΕ Η ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago

Πρώην παίκτης ριάλιτι: «Ήμουν ο πιο επιτυχημένος άνδρας escort με 1.000€ την βραδιά, είχα πελάτες ηθοποιούς»

LIFESTYLE6 ημέρες ago

Προκαλεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου – Πίνει τσάϊ με τα εσώρουχα στο τζάκι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ5 ημέρες ago

Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς Λαρισαίοι «καναλάρχες» που τα «σπάνε» στο Youtube έχοντας χιλιάδες ακόλουθους (φωτο)

Δημοφιλή