Τα διδυμάκια γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο και παραμένουν στη θερμοκοιτίδα για προληπτικούς λόγους.

Το πιο υπέροχο δώρο του Θεού κρατά στα χέρια της εδώ και λίγες ώρες η Γεωργία και μάλιστα… εις διπλούν.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λίγα λεπτά, αφ’ ότου περιέγραψε στο MEGA την περιπέτεια που έζησε εγκλωβισμένη στο σπίτι της εξαιτίας της «Ελπίδας», έφερε στο κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια.

Μια εγκυμοσύνη που ήρθε μετά από πολλές προσπάθειες και σχεδόν τέσσερα χρόνια αγωνίας και αναμονής, δύο μέρες πριν, το όνειρο μιας ζωής να γίνει πραγματικότητα, άλλη μια δυσκολία, έπρεπε να ξεπεραστεί.

Τελικά, έστω και με δυο μέρες καθυστέρηση από τον προγραμματισμένο τοκετό, τα δύο πανέμορφα αγοράκια ήρθαν στη ζωή, με τους τρισευτυχισμένους γονείς να ξεχνούν κάθε δυσκολία που βίωσαν ώσπου να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τα μωρά τους.

Τα διδυμάκια γεννήθηκαν με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο και παραμένουν στη θερμοκοιτίδα για προληπτικούς λόγους.

«Δεν υπάρχει τρόπος να περιγράψω τα συναισθήματά μου. Ευτυχία, συγκίνηση, ένα μοναδικό συναίσθημα πραγματικά», είπε η μητέρα.

Το μόνο που θέλουν τώρα, ο Παναγιώτης και η Γεωργία, είναι να επιστρέψουν στο σπίτι τους μαζί με τα μωρά τους, Θεού θέλοντος και… καιρού επιτρέποντος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Έρχεται νέα ισχυρή κακοκαιρία μετά την «Ελπίδα» – Χιόνια και στην Αττική, πότε θα «χτυπήσει»