AUTO-MOTO
Γιατί η μετοχή της Ferrari υποχώρησε έως και 14%;

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Ferrari επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να μην καταργηθούν οι κινητήτηρες της — από τον εμβληματικό V12 έως τις 6κύλινδρες και 8κύλινδρες εκδόσεις. Αντιθέτως, θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, ώστε να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων, αλλά και να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη ισχύ.
Ο Ernesto Lasalandra, διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Ferrari, αποκάλυψε την είδηση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου για την Ημέρα Κεφαλαιαγοράς 2025 της εταιρείας. Αναθεωρήθηκαν επίσης προς τα πάνω οι προβλέψεις της για τα κέρδη και τα έσοδα για το τρέχον έτος, ενώ δήλωσε ότι αναμένει καθαρά έσοδα περίπου 9 δισ. ευρώ το 2030.
Διαβάστε περισσότερα στο motorone.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΘλίψη στον Βόλο για τον ξαφνικό θάνατο του Αλέξανδρου Τζούνα, υπέστη ανακοπή καρδιάς
LIFESTYLE7 ώρες agoΗ Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έγιναν γονείς για δεύτερη φορά: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το εξιτήριο (Εικόνες)
ΘΕΣΣΑΛΙΑ19 ώρες agoΜ. Χαρακόπουλος: Το θεσσαλικό κρασί με μεράκι έχει μέλλον
ΒΟΛΟΣ17 ώρες agoΜέσα σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς ιστορικής μνήμης τιμήθηκε και στον Βόλο η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας
LIFESTYLE15 ώρες agoΒουτιές Πάνω από τις Στέγες – Τα Αθηναϊκά Ξενοδοχεία με Πισίνα
LIFESTYLE18 ώρες agoΗ Evangelia διασκεύασε το “ένα νερό κυρά Βαγγελιώ” και αποκάλυψε teaser ανήμερα των γενεθλίων της (Βίντεο)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ11 ώρες agoΕισαγγελική έρευνα για το επεισόδιο Μαρινάκη – Δημητριάδη στο ΟΑΚΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ώρες agoΕνδιαφέρον της Τότεναμ για τον Τούρμπιν της Μπενφίκα











