LIFESTYLE
Γιώργος Τσαλίκης για το “Don’ t Forget the Lyrics”: “Ήθελα να είμαι εγώ ο παρουσιαστής”

Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα του «Καλοκαιρινό Ραντεβού» για το δοκιμαστικό που πέρασε για τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 «Don’t Forget the Lyrics». «Τηλεοπτικά είχα πολλές προτάσεις, δεν περίμενα ότι θα είχα τόσες πολλές. Ένα πράγμα περίμενα να κάνω και το έχω δηλώσει, δεν έκατσε… Δεν μπορώ να κάνω τηλεόραση καθημερινά» δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.
Διαβάστε: “Don’t Forget The Lyrics”: Tο πιο απολαυστικό τηλεοπτικό καραόκε στον ΑΝΤ1 με την Έλλη Κοκκίνου
Για την επιλογή της Έλλης Κοκκίνου για την παρουσίαση του «Don’t Forget the Lyrics», ο Γιώργος Τσαλίκης είπε: «Χάρηκα πάρα πολύ η Έλλη Κοκκίνου θα το παρουσιάσει και είναι ένα πρότζεκτ που θεωρώ ότι έπρεπε να το κάνει τραγουδιστής. Ήθελα να είμαι εγώ. Στεναχωριέμαι, μόνο όταν είναι κάποιο θέμα υγείας. Για τίποτα άλλο δεν στεναχωριέμαι».
Έλλη Κοκκίνου: «Ηρθαμε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1, θα ξεκινήσουμε σύντομα τα γυρίσματα»
Η Έλλη Κοκκίνου, καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω», ανακοίνωσε τον ρόλο της ως παρουσιάστρια στο νέο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Ύστερα από την απαραίτητη «πάσα» του παρουσιαστή του talk show, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως την ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του καναλιού και σε πολύ σύντομο διάστημα θα ξεκινήσει τα γυρίσματα για την παρουσίαση του «Don’ t forget the lyrics».
«Άκουσα ότι ετοιμάζεσαι να παρουσιάσεις ένα πολύ ωραίο τηλεπαιχνίδι – σόου στον ΑΝΤ1. Είναι αλήθεια; Μάλιστα, ακούω ότι πρόκειται για το “Don’t forget the lyrics” το οποίο πρέπει να σου πω πως το είχα δει πριν από μερικά χρόνια στην Αγγλία και είναι πάρα πολύ ωραίο. Πολύ ξεκούραστο, γρήγορο, up tempo παιχνίδι που φέρνει χαρά στην οικογένεια. Πρόκειται να το παρουσιάσεις;» ρώτησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με την Έλλη Κοκκίνου να απαντά: «Με επέλεξαν μετά από ένα δοκιμαστικό που έκανα και τελικά ήρθαμε σε συμφωνία με τον ΑΝΤ1. Θα ξεκινήσουμε πάρα πολύ σύντομα τα γυρίσματα. Με ελκύει η τηλεόραση αλλά μόνο σε πράγματα που μπορώ να κάνω. Δηλαδή, για παράδειγμα, μια ζωντανή πρωινή εκπομπή με συνεντεύξεις και να θέλει τόσο πολύ χρόνο, δεν θα μπορούσα να την κάνω. Ένα παιχνίδι όμως ή ένα σόου, ιδίως πάνω στη μουσική και όταν πρόκειται για παιχνίδι για τα οποία τρελαίνομαι, είναι το καλύτερο μου. Πιστεύω ότι στο “Don’t forger the lyrics” έχεις επαφή έχεις με το κοινό και με τους παίκτες, θα κουμπώσουν όλοι πάρα πολύ καλά και εύκολα».

-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
Μια νεκρή και πέντε τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, δεκάδες κλήσεις δέχθηκαν Πυροσβεστική και Τροχαία (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ12 ώρες ago
Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό και ένα τραυματία, μετά από σύγκρουση μηχανών
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Γυναίκα εισέβαλε σε κατάστημα, άρχισε να χτυπά την ιδιοκτήτρια και επιτέθηκε σε αστυνομικό
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Ντελαπάρισε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε οικογένεια
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Βόλος: Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής – Έβρισε χυδαία αστυνομικούς
-
LIFESTYLE5 ώρες ago
Χριστίνα Σούζη έναν μήνα μετά τη φωτιά που έκαψε το εξοχικό της: “Μέχρι πέρυσι τρώγαμε σύκα… Φέτος Θυμάρι, γιοκ”