Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

«Γκάζια» στο Μεζούρλο και τη Μεσορράχη από τον δημοσιογράφο και πρωταθλητή Ελλάδος, Γιώργο Βουνάτσο –

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Μια ολόκληρη γενιά γνωστών και επιφανών Λαρισαίων έχει φάει πολύ …χώμα, εκεί, στους λόφους του Μεζούρλου στη Λάρισα και της Μεσορράχης στο Κιλελέρ, στα γύρω βουνά -και όχι μόνο!

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αιτία; Η αγάπη και η τρέλα τους για τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες, που τους οδήγησε, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στη διοργάνωση πανελληνίων αγώνων, με κορυφαίες συμμετοχές -στη Λάρισα, παρακαλώ- και πλήθος κόσμου που τους ακολουθούσε για να απολαύσει το μοναδικό θέαμα που προσφέρουν οι αγώνες μότοκρος κι enduro.

Ο Λαρισαίος δημοσιογράφος και πρωταθλητής Ελλάδος στα 500 cc, Γιώργος Βουνάτσος, φανατικός λάτρης των δύο τροχών μέχρι και σήμερα, διηγείται στο onlarissa.gr τις περιπέτειες, τις προσπάθειες, τη διοργάνωση των αγώνων και τις συμμετοχές, καθώς και τις λαρισινές αγωνιστικές επιτυχίες, ανά το πανελλήνιο.

Εκκίνηση Πανελληνίου Πρωταθλήματος στη Μεσορράχη του Δήμου Κιλελέρ
Τόσο κόσμο που συγκέντρωναν οι αγώνες μοτο, μόνον στο γήπεδο μπορούσες να βρεις, σημειώνει ο κ.Βουνάτσος

«Όλα ξεκίνησαν στα τέλη του 1979, αρχές του 1980. Τότε αποφάσισα να ασχοληθώ με τους δύο τροχούς, τη μοτοσικλέτα! Δεν ήθελα όμως να πάρω μια μηχανή για να πηγαίνω για καφέ ή για να γυρίζω στους δρόμους της Λάρισας, όπως τόσοι άλλοι…

Ήθελα να ασχοληθώ με το αγωνιστικό κομμάτι και μάλιστα όχι αυτό που γνωρίζουν όλοι σαν αγώνες μοτό, το γνωστό Moto GP, αλλά με μηχανές εκτός δρόμου, με το χώμα…Και τελικά έφαγα πολύ χώμα!!!!

Η πρώτη μου αγωνιστική μηχανή ήταν μια Yamaha YZ-125 cc, με την οποία συμμετείχα σε αγώνες στο Μεζούρλο και τη Μεσορράχη. Στο Enduro, του Ολύμπου, αλλά και σε άλλους αγώνες, έτρεξα με XR-200R Honda. Το πρωτάθλημα του 1984 το κατέκτησα με μια Honda XLR-500R, με πολλές μετατροπές και …επεμβάσεις, για καλύτερες αποδόσεις στο χώμα.

Τότε υπήρχαν στην Λάρισα τέσσερα-πέντε άτομα που είχαν την ίδια ανησυχία με μένα και είχαν ήδη ξεκινήσει την αναζήτησή τους για το μοτο-κρος, δηλαδή τις μηχανές που τρέχουν μόνον σε χωμάτινη πίστα και δεν κυκλοφορούν στον δρόμο.

Πίστα, μεγάλη κουβέντα για την εποχή εκείνη. Καλά που υπήρχε το Μεζούρλο!»

Προπόνηση στο Μεζούρλο, για συμμετοχή σε αγώνες , στις αρχές του 1980

 

Θανάσης Γκαγκάς (μπροστά) και Γ.Βουνάτσος, με μια Montesa 125cc, σε αγώνες στο Μεζούρλο, 1980
Πανελλήνιοι Αγώνες στο Μεζούρλο – Γ.Βουνάτσος με Βαγγέλη Τσακίρη!

Οι …πρωταγωνιστές και η κατασκευή της διαδρομής στο Μεζούρλο και στη Μεσορράχη

«Τότε, τα περισσότερα τα ήξεραν ο Πάνος Βάης, ο Θανάσης Γκαγκάς και δύο-τρεις άλλοι, δεν τους θυμάμαι, να με συγχωρέσουν.

Κάποιοι φίλοι βοήθησαν με μηχανήματα σκαπτικά, με γκρέιντερ και με έναν σχεδιασμό δημιουργήθηκε μια αξιοπρεπέστατη, για την εποχή της, διαδρομή. Αυτό φάνηκε όταν φιλοξένησε αγώνες και σε κάποιους παλαιότερους και πιο έμπειρους άφησε πολύ καλές εντυπώσεις – βοήθεια πάντα για την οργάνωση των αγώνων από την Α.Λ.Α.ΜΟ.ΛΑ. (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Μοτοσικλέτας Λάρισας).

Αρχίσαμε τότε να τρέχουμε ο υποφαινόμενος Γ.Β., ο Θανάσης Γκαγκάς, ο Πάνος Βάης, αργότερα και ο μικρός Σταύρος Βάης, ο Αράπκουλες, ο Άκης Μεσσής, ο Βαγγέλης Τσακίρης και στην συνέχεια μετά από λίγα χρόνια οι Γιώργος και Κώστας Κοκκινόπουλος που ήταν μάλιστα πάρα πολύ καλοί οδηγοί!!! Ακολούθησαν, πολύ μετά, νεότεροι όπως ο Αποστόλης Πλιάτσικας, με πολλές επιτυχίες».

Ο κ.Βουνάτσος δεν παραλείπει να σημειώσει πως η Λάρισα έχει χάσει μια τεράστια ευκαιρία, αναφορικά με τη δημιουργία αγωνιστικής πίστας που θα είχε βάλει την πόλη σε μια άλλη πορεία ανάπτυξης όλα αυτά τα χρόνια.

«Τότε δεν είχαμε ούτε την πληροφόρηση που υπάρχει σήμερα, ούτε τα μέσα. Η διαφορά είναι ότι καταφέραμε, εκείνη την εποχή, να συγκεντρώνουμε τόσο κόσμο, που σήμερα δεν μπορούν να το καταφέρουν με τίποτα.

Στη Μεσορράχη, που φιλοξένησε και έναν ελληνοβουλγαρικό αγώνα, με συμμετοχή του Ραγκέλοφ που έτρεχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, του φίλου και για πολλά χρόνια τότε πρωταθλητή Ελλάδας στα 125 cc, Γιάννη Μπαξεβάνη, δεν μπορούσες να βρεις θέση για στάθμευση, ακόμη και σε τόσο τεράστιο χώρο που υπήρχε γύρω από το χωριό!!!

Μας πλησίασαν πολλοί και μας είπαν να σκεφτούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την πίστα που θα μπορούσε άνετα να φιλοξενήσει αγώνες παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ποιος μας άκουσε όμως;»

 

Συμμετοχή Γ.Βουνάτσου σε Πανελλήνιο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Μεσορράχη, Ελληνο-βουλγαρικός Αγώνας Μοτοκρος, 1982-1983

Αγώνες Enduro, η ΛΕΜΟΤ και η ΜΟΤΟΕ

Στη συνέχεια περάσαμε στο Enduro, με πιο γνωστό εκείνη την εποχή, αλλά ακόμη και σήμερα, το «Six Days» που γίνεται σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Μοτοσικλέτες που κυκλοφορούν με πινακίδα στην άσφαλτο αλλά και με κατάλληλα λάστιχα στο χώμα, οι γνωστές μηχανές on-off και βέβαια υπήρχαν και τα καθαρά enduro, μια πιο «άγρια» εκδοχή, καταλληλότερα για εκτός δρόμου διαδρομές.

Το μυαλό, η τακτική, το χρονόμετρο και οι ειδικές διαδρομές ήταν το κλειδί για καλά αποτελέσματα, όπως επίσης και να έχεις την ευχέρεια να “διαβάζεις” τη διαδρομή που σου έδιναν οι διοργανωτές και να προσέχεις τα σημάδια των διαδρομών -γιατί κι ένα λάθος μετρούσε…

Τότε έγινε και μια ακόμη μεγάλη αλλαγή στα χρονικά των αγώνων, αφού δημιουργήθηκε η ΛΕΜΟΤ, προκειμένου σαν αναβάτες μοτό να πάρουμε τον έλεγχο των αγώνων, που τον είχε η ΕΛΠΑ, ως τότε μόνη υπεύθυνη, αλλά χωρίς κανένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για αγώνες μοτό, την ενδιέφεραν μόνον τα αυτοκίνητα.

Τον πρώτο χρόνο που διοργάνωνε αγώνες η ΛΕΜΟΤ, η ΕΛΠΑ έστελνε την αστυνομία για να απαγορεύσει τη διεξαγωγή τους -κάποιες φορές αυτό κατέληγε σε κυνήγι στα χωράφια και τα δάση.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να συνεχίσουν αγώνες της ΕΛΠΑ (δεν κατάφερε σε όλους τους αγώνες που διοργάνωσε να έχει συμμετοχές) και της ΜΟΤΟΕ που δημιουργήθηκε στη συνέχεια – είχαμε, δηλαδή, δύο πρωταθλήματα.

Γιώργος Βουνάτσος με τον Κώστα Βλασιάδη, επίσης Λαρισαίο πρωταθλητή στην κατηγορία του το 1984
Μια εκδρομή στον Κίσσαβο, με καλεσμένους φίλους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ούτε σε αγώνα τέτοια συμμετοχή!!!!

Το Adventure Club της Λάρισας

Στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε επίσημα, πλέον, από τη ΜΟΤ.Ο.Ε. (Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδίας Ελλάδος) ευτυχήσαμε τρεις Λαρισαίοι να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα στην κατηγορία μας.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Club ήταν η διοργάνωση ενός τριήμερου αγώνα enduro, στην περιοχή του Μετσόβου -ο μεγαλύτερος στα χρονικά στην Ελλάδα, νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα άλλος, σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο Πάνος Βάης που πρωτοστατούσε εκείνη την εποχή, μετά την ΕΛΠΑ, τερμάτισε πρώτος με 22 βαθμούς στην κατηγορία 6-enduro άνω των 250cc., ο Κώστας Βλασιάδης με 34 βαθμούς στην κατηγορία 5-enduro 201-250cc. και ο υποφαινόμενος, Γιώργος Βουνάτσος με 36 βαθμούς στην κατηγορία 3- enduro 500cc.

Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, τον αγώνα στην Αττική, όπου χρειάστηκε -για να πάρω τους βαθμούς και να μη χάσω το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα- να τρέξω με σκασμένο λάστιχο, για περισσότερα από 10 χλμ, με αποτέλεσμα να τερματίσω με τη …ζάντα!!!

Είχα, επίσης, τη χαρά και την τιμή να κατακτήσω και το Έπαθλο Βορείου Ελλάδος, που είχε θεσπισθεί για τους οδηγούς από Λάρισα και πάνω, τερματίζοντας πρώτος στη βαθμολογία.

Το Adventure Club που είχε δημιουργήσει ο Πάνος Βάης για τους οδηγούς της Λάρισας κέρδισε επίσης τα Club της υπόλοιπης Ελλάδας καθώς τρεις οδηγοί του κατέκτησαν το 1ο πρωτάθλημα Ελλάδος της ΜΟΤΟΕ!».

Στο Enduro Ολύμπου, το 1981, κατατάσσεται 7ος στη γενική κατηγορία, με Honda XR-200R
Ο Γιώργος Βουνάτσος κατακτά την πρωτιά, στους αγώνες της Κατερίνης, με μια Honda XLR-500R
Στιγμιότυπο από το Πανελλήνιο στη Μεσορράχη

Μαρία Μίχου

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Προειδοποιητικό Σήμα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας ανακοινώνεται ότι  σε συνέχεια του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης του Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, με Α.Α. 10/2022 που εκδόθηκε την Τρίτη 17-05-2022, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας απέστειλε Προειδοποιητικό Σήμα όπου δίνεται ιδιαίτερη προσοχή λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων σε περιοχές της Θεσσαλίας από τις απογευματινές ώρες σήμερα Τετάρτη 18/05/2022 ως και τις πρωινές ώρες αύριο Πέμπτη 19/05/2022.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Καλούνται οι εμπλεκόμενοι φορείς της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλία να βρίσκονται σε ετοιμότητα και επιφυλακή. Παρακαλούνται οι πολίτες όπως λάβουν υπόψη τους το Προειδοποιητικό Σήμα για τον ασφαλή σχεδιασμό των μετακινήσεων και των δραστηριοτήτων τους. Παράλληλα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων  αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ- ΒΡΟΧΕΣ

– Να βεβαιωθούν ότι οι υδρορροές και τα φρεάτια έξω από το σπίτι τους δεν είναι φραγμένα και λειτουργούν κανονικά.

– Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία μπορεί να παρασυρθούν από τον άνεμο ή τη ραγδαία βροχόπτωση και ενδέχεται να προκαλέσουν τραυματισμούς ή ζημιές.

– Να μεταβάλλουν το πρόγραμμα των μετακινήσεών τους ώστε να αποφεύγουν την αιχμή των καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν να διασχίζουν χείμαρρους και ρέματα, πεζή ή με όχημα, κατά τη διάρκεια καταιγίδων και βροχοπτώσεων, για αρκετές ώρες μετά το τέλος της εκδήλωσής τους αλλά και προληπτικά.

-Να αποφεύγουν τις εργασίες υπαίθρου και δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων αλλά και προληπτικά (κίνδυνος από πτώσεις κεραυνών).

-Να προφυλαχτούν αμέσως  σε περίπτωση χαλαζόπτωσης. Να καταφύγουν σε κτίριο ή σε αυτοκίνητο και να μην εγκαταλείπουν τον ασφαλή χώρο, παρά μόνο όταν βεβαιωθούν ότι η καταιγίδα πέρασε. Η χαλαζόπτωση μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη και για τα ζώα.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α.

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

 

ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

–  Να ασφαλίσουν αντικείμενα τα οποία αν παρασυρθούν από τον άνεμο ενδέχεται να προκαλέσουν καταστροφές ή τραυματισμούς.

– Να στερεώσουν τις διαφημιστικές πινακίδες που τυχόν έχουν αναρτήσει.

– Να ασφαλίσουν  τις πόρτες και τα παράθυρα.

– Να αποφύγουν δραστηριότητες σε θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

– Να αποφύγουν τη διέλευση κάτω από μεγάλα δέντρα, κάτω από αναρτημένες πινακίδες και από περιοχές, όπου ελαφρά αντικείμενα (γλάστρες, σπασμένα τζάμια κ.λπ.) μπορεί να αποκολληθούν και να πέσουν στο έδαφος (π.χ. κάτω από μπαλκόνια).

-Να ακολουθούν τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία, Πυροσβεστική, Πολιτική Προστασία κ.α

-Να ακολουθούν τις οδηγίες του Προειδοποιητικού Μηνύματος 112, εφόσον αποσταλεί στα κινητά τηλέφωνα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και την βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.

 Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

Σε περιπτώσεις ανάγκης,  οι πολίτες να  επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία τηλ. 100 – Πυροσβεστική τηλ 199 -Αριθμός Επείγουσας Ανάγκης  112- ΕΚΑΒ 166).

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Καρδίτσας στις 19/5/2022

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Καλούνται οι καθηγητές των σχολείων του Νομού μας σε Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου 2022και ώρα 7.00μ.μ. στο  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα είναι:

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

  1. Εκλογή προεδρείου της Γ.Σ.
  2. Απολογισμός των πεπραγμένων του Δ.Σ της OΛΜΕ.
  3. Έλεγχος πεπραγμένων του Δ.Σ της ΟΛΜΕ από τα μέλη της ΕΛΜΕ
  4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών.
  5. Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ.

 

Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή αντιπροσώπων που θα μας εκπροσωπήσουν στο 20ο συνέδριο της ΟΛΜΕ θα διεξαχθούν την Πέμπτη 26  Μαΐου, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας .

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΕΛΛΑΔΑ17 δευτερόλεπτα ago

Γιαννόπουλος: Προφυλακιστέος ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για ασελγείς πράξεις σε ανήλικους

VIDEO17 λεπτά ago

Ο πρ. Ένωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μ.Ε. Λάρισας Χρήστος Βλούχος στο “Συμβαίνει Τώρα” 18/05/2022

ΕΛΛΑΔΑ19 λεπτά ago

Πάτρα: Ρούλα και Μάνος ξόδευαν τα χρήματα της σπιτονοικοκυράς – Χιλιάδες ευρώ τα χρέη σε λογαριασμούς

OIKONOMIA27 λεπτά ago

ΑΑΔΕ: Φόρους 790 εκατ. ευρώ άφησαν απλήρωτους τον Μάρτιο οι φορολογούμενοι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ30 λεπτά ago

Προειδοποιητικό Σήμα για έκτακτα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

ΜΑΓΝΗΣΙΑ34 λεπτά ago

Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο

VIDEO37 λεπτά ago

Λάρισα: Παρουσίαση βιβλίων Ζέτα Δούκα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ38 λεπτά ago

Στη Χάγη την Πέμπτη ο Νίκος Δένδιας

ΜΑΓΝΗΣΙΑ39 λεπτά ago

Σκιάθος: Με επιτυχία η διημερίδα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης «Γυναίκες Μαζί Δυνατές»

ΕΛΛΑΔΑ39 λεπτά ago

Αυτοκτονία 14χρονου: Μητέρα φίλου του Μάκη αποκαλύπτει – Δεκάδες τα περιστατικά bullying ακόμα και στο Δημοτικό

ληστεία
ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ώρες ago

Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

65χρονος που ζούσε στη Σκιάθο ο νεκρός που βρέθηκε να επιπλέει στην ακτή του Ξενία Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Αυξήσεις “φωτιά” στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια -Βόλος – Σποράδες: Εισιτήρια από χρυσάφι

ΘΕΣΣΑΛΙΑ6 ημέρες ago

Ο Γκουσγκούνης και η θρυλική ατάκα «μέριασε γέρο να διαβώ» στην ταινία «Sex… 13 μποφόρ»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Στοίχημα: Χωρίς ρίσκο στον αγγλικό τελικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο καράβι SPORADES STAR

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοκ στη Σκιάθο πέθανε 42χρονος από ανακοπή καρδιάς

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

‘Βόμβα’: Μπαίνει στο Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Έβρισαν και χτύπησαν αστυνομικό στην Σκιαθο

COVER STORY6 ημέρες ago

Κατακύρωση στη κοινοπραξία Αστικού Υπεραστικού ΚΤΕΛ και Αθ.Σανίδα για τις συγκοινωνίες Σκιαθου

Δημοφιλή