Connect with us
banner epikhirisis

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γουόκαπ: «Νιώθω φανταστικά για πρώτη φορά μετά από καιρό – Ήθελα κι εγώ μετάλλιο, αλλά χάρηκα για τα παιδιά»

Published

on

6661517 235613.jpg

Στον ημιτελικό του «International Basketball Tournament» στην Κρήτη, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 76-71, έχοντας σε καλή μέρα τον Τόμας Γουόκαπ, που μέτρησε 8 πόντους και 9 ασίστ.

Ο Αμερικανός γκαρντ με ελληνικό διαβατήριο σχολίασε την εικόνα της ομάδας, αναγνωρίζοντας πως υπάρχει περιθώριο βελτίωσης στην άμυνα, ενώ δήλωσε απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν, τονίζοντας τη σωστή προετοιμασία του το καλοκαίρι.

Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την επιτυχία της Εθνικής με το χάλκινο μετάλλιο, σημειώνοντας πως, αν και θα ήθελε να συμμετέχει, η απόφαση να μείνει εκτός ήταν η σωστή για την υγεία του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τόμας Γουόκαπ:

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο: Ήταν ένα καλό φιλικό, ένα καλό ματς προετοιμασίας. Έχουμε σίγουρα πολλά πράγματα να δουλέψουμε, ειδικά στην άμυνα. Η επίθεση θα έρθει, είναι ακόμα νωρίς, αλλά βρίσκουμε σιγά-σιγά ρυθμό. Στην άμυνα όμως, υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε και μάλιστα άμεσα, γιατί η σεζόν είναι προ των πυλών.

Advertisement

Για το πώς είναι η μέση του: Ναι, είναι φανταστικά. Νομίζω φαίνεται κι από τον τρόπο που κινούμαι. Νιώθω πολύ καλά, δούλεψα σωστά το καλοκαίρι, ξεκουράστηκα όπως έπρεπε για πρώτη φορά μετά από καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς κύλησε το καλοκαίρι, με τη δουλειά που έκανα στο σώμα και στο παιχνίδι μου. Νιώθω υπέροχα, κινούμαι άψογα. Επίσης, το ιατρικό επιτελείο εδώ έκανε εξαιρετική δουλειά για να λυθεί το θέμα.

Για το μετάλλιο της Εθνικής: Ήταν καταπληκτικό. Χάρηκα πολύ που το παρακολούθησα, που τους στήριξα. Από το περασμένο καλοκαίρι φαινόταν ότι κάτι σπουδαίο χτιζόταν. Να συμβεί για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 20 χρόνια είναι εκπληκτικό. Πιστεύω ότι αυτό θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ, στην ομοσπονδία. Το άξιζαν και το κέρδισαν.

Για το αν ζήλεψε που δεν ήταν στην Εθνική να πάρει κι εκείνος το μετάλλιο: Ζήλια δεν είναι η σωστή λέξη, γιατί ξέρω ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Αν έπαιζα φέτος το καλοκαίρι χωρίς να ξεκουραστώ και με τα προβλήματα στην πλάτη, τώρα θα ήμουν σε κακή κατάσταση μπαίνοντας στη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι εκεί; Ναι, φυσικά. Θα ήθελα να πάρω μετάλλιο; Απόλυτα. Είναι φοβερό για τα παιδιά, αλλά δεν υπάρχει καμία κακή αίσθηση από μέρους μου. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς, έχω παίξει μαζί ή εναντίον όλων τους. Χάρηκα πολύ για την επιτυχία τους, για το τεχνικό τιμ. Ως ανταγωνιστής βέβαια, δεν μπορώ να πω ότι δεν σήμαινε τίποτα για μένα. Φυσικά και θα ήθελα να είμαι εκεί και να το κερδίσω μαζί τους.

Περισσότερα Εδω!

Advertisement
Advertisement
web banner
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο