LIFESTYLE
H Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε το σύνθημα στην πρώτη drive-in συναυλία (φωτό)


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τι να μας πει και ο κορονοϊός…Κανείς δεν το έβαλε κάτω αφού υπάρχουν λύσεις τελικά για όλα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η υπέροχη ιδέα του δήμου Γλυφάδας έπιασε τόπο και έτσι η πρώτη συναυλία του καλοκαιριού έγινε με τους θεατές να είναι στα αυτοκίνητά τους στο Α Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ της Γλυφάδας.
Το ποδαρικό στο Drive in έκανε η Νατάσα Θεοδωρίδου.
Από πολύ νωρίς το στάδιο άρχισε να γεμίζει αυτοκίνητα και λίγο μετά τις 9 το βράδυ η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε την εμφάνισή της και ερμήνευσε τις πιο γνωστές της επιτυχίες για 2 ολόκληρες ώρες.
Από νωρίς τα αυτοκίνητα είχαν παραταχθεί κάτω από μία σκηνή σε προκαθορισμένο χώρο στάθμευσης ο οποίος ήταν ουσιαστικά η θέση κάθε θεατή στη συναυλία.
Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9μ.μ και η Νατάσα Θεοδωρίδου τα έδωσε όλα..
https://www.instagram.com/natasatheodoridou/?utm_source=ig_embed
O δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου καλωσόρισε τους θεατές πριν αρχίσει η συναυλία σχολιάζοντας: «Από το αυτοκίνητό μας, με αποστάσεις, με ασφάλεια – μια εμπειρία πραγματικά ξεχωριστή», ενώ για το πρωτότυπο φεστιβάλ έχει δηλώσει πως η ιδέα προέκυψε στην προσπάθεια προσαρμογής των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει κάθε καλοκαίρι ο δήμος στα νέα δεδομένα και την ευκαιρία αξιοποίησης μιας μεγάλης και ήσυχης έκτασης πρασίνου που υπάρχει στην περιοχή.
Θα φιλοξενήσουμε προβολές ταινιών, νέων και κλασικών, όπως και θεατρικές παραστάσεις αλλά και συναυλίες. Οι εκδηλώσεις θα είναι και φέτος δωρεάν για το κοινό και, αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές» .
πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi
Πηγή:
Ereportaz.gr
https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
Μαζί με τη μικρή Έιντα ζωγραφίζουν στην Πάρο


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σχεδιάστρια μόδας έχει φροντίσει να ξεναγήσει την κόρη της στις ομορφιές της χώρας και τα ελληνικά νησιά. Αυτές τις μέρες, βρίσκονται στο νησί της Πάρου και η Χριστίνα Κοντοβά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες τους.
Στην τελευταία της δημοσίευση στο Instagram, η ίδια ανέβασε μερικά στιγμιότυπα από τον δημιουργικό χρόνο που περνούν, όταν δεν κάνουν μπάνιο στη θάλασσα. Μητέρα και κόρη έπιασαν τα πινέλα και ξεκίνησαν ζωγραφίζουν μπροστά από μία πισίνα.
Δείτε τις φωτογραφίες
Χθες, η Χριστίνα Κοντοβά επέστρεψε από τη Σαμοθράκη, όπου έκανε διακοπές μαζί με την κουμπάρα της, Σίσσυ Χρηστίδου.
Ήταν ένα ταξίδι χωρίς την Έιντα και η επιστροφή στο σπίτι συνοδεύτηκε από μια μεγάλη τρυφερή αγκαλιά. Οι δυο τους είχαν μια ιδιαίτερη στιγμή, όταν η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε στο σπίτι της παίρνοντας ξανά αγκαλιά την κόρη της, όπως αποκάλυψε στο νέο τους τρυφερό στιγμιότυπο.
«Μου έλειψε αυτή η αγκαλιά παιδί μου» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε ξανά, αυτή τη φορά για κοινές διακοπές με την Έιντα, ταξιδεύοντας στην Πάρο. Τα στιγμιότυπα ανάρτησε μέσα από το Instagram της.
Δείτε τι ανέβασε
Στα τέλη Ιουλίου η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο εκτός Αθηνών. Το ζευγάρι μαζί με την κόρη τους βρέθηκε στη Μονή Παναγίας Κλειβωκά Κοντοβάζαινας στη Γορτυνία.
Η Χριστίνα Κοντοβά δεν σταματά να ξεναγεί τη μικρή Έιντα στις ομορφιές της Ελλάδος και έτσι η οικογένεια διοργανώνει συχνά εκδρομές σε διάφορους προορισμούς ανά τη χώρα. Οι τρεις τους περιηγήθηκαν στο επιβλητικό σκηνικό, με την Χριστίνα Κοντοβά να μην σταματά να μοιράζεται στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους.
Σε ένα από τα στιγμιότυπα η σχεδιάστρια μόδας απαθανάτισε τον Τζώνη Καλημέρη με την κόρη τους σε μια τρυφερή φωτογραφία. «Οικογενειακά βάρη» έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά, καθώς ο τρυφερός μπαμπάς κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη του ενώ ανεβαίνουν τα σκαλιά.

Δικογραφία σε βάρος της 75χρονης που πέταξε μπαστούνι σε σκυλί στον Λαγκαδά
Γαμπρός σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι Άρτας – Τον αναζητά η ΕΛΑΣ
«Ολόκληρο χωριό βρωμάει ψοφίμι» – Αγελάδες τρώνε κάθε 15 μέρες και πεθαίνουν από ασιτία στη Θεσπρωτία

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Η εγκυμονούσα απαντά σε όσους λένε ότι η κοιλιά της είναι ψεύτικη


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η σύζυγος του Άλεκ Μπάλντουιν ανέβασε μία φωτογραφία της μέσα από Instagram Stories, στην οποία φαίνεται και η φουσκωμένη κοιλιά της. Στην ανάρτησή της έγραψε:
«Οι φίλοι μου είχαν μία καλή σκέψη για την κοιλιά μου. Φαίνεται κάπως ψεύτικη, σαν να έφαγα μια μπάλα. Υποθέτω ότι οι ψυχοπαθείς θεωρίες συνωμοσίας στο διαδίκτυο που κυκλοφορούν εδώ και πάρα πολύ καιρό, έχουν κάπως νόημα εδώ.
«Τώρα εσείς παιδιά πηγαίνετε μα μοιραστείτε links και θεωρίες όπως το τι είδους μπάλα ήταν αυτή που έφαγα… ελπίζω να καταλήξετε σε επιλογές που έχουν καλή γεύση. Παρακαλώ ελάτε με κάτι θετικό μέσα στο παραλήρημά σας».
Στο τέλος, η ίδια αστειεύτηκε ότι «ίσως είναι μια μπάλα σοκολάτας», σημειώνοντας ότι αυτή η γεύση είναι η «αγαπημένη» της.
Δείτε τι ανέβασε στο Instagram
Στη συνέχεια, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο δείχνει την κοιλιά της την ώρα που το έμβρυο κινείται. Σε αυτή την ανάρτηση συνέχισε να κοροϊδεύει όσους πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσία λέγοντάς τους: «Αυτή η μπάλα κουνιέται».
Δείτε το βίντεο
Ο Άλεκ Μπάλντουιν έχει αιτιολογήσει την απόφασή του να αποκτήσει πολλά παιδιά και να «χτίσει» μία μεγάλη οικογένεια. «Οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί απέκτησα τόσα παιδιά… Αυτός είναι ο λόγος. Το να είσαι γονιός είναι το απόλυτο ταξίδι».
Ο 64χρονος ηθοποιός και η 38χρονη σύζυγός του έχουν επτά παιδιά, δύο κόρες, την 8χρονη Κάρμεν Γκαμπριέλα και την Μαρία Λουτσία Βικτόρια που είναι 13 μηνών και τέσσερις γιους: τον 6χρονο Ραφαέλ Τόμας, τον 5χρονο Λεονάρντο Έιντζελ Τσαρλς, τον Ρομέο Αλεχάντρο Ντέιβιντ που είναι 3,5 ετών και τον Εντουάρντο Πάο Λούκας, που είναι 18 μηνών. Ο ηθοποιός έχει άλλη μία κόρη, 26 ετών, την Άιρλαντ Μπάλντουιν, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κιμ Μπάσιντζερ.
https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js
Περισσότερα Εδω

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ10 ώρες ago
Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ14 ώρες ago
Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Έρχεται διπλός «Τειρεσίας» για χρέη σε Εφορία, ΕΦΚΑ, Δήμους, ΔΕΚΟ και Τράπεζες