Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Η 62χρονη έδωσε το συνεργό της (Βίντεο)

Published

on

voiotia 62xroni tzoni gios.jpg
Η αρχική τοποθέτηση του Τζόνι, για το αν έγινε συνεργός της 62χρονης στην ταφή της μητέρας της, αντικαταστάθηκε με την αμφιβολία του, έτσι το γαϊτανάκι του θρίλερ στη Βοιωτία ξετυλίγεται -και μάλιστα ραγδαία. Ο αλβανικής καταγωγής εργάτης στη Θήβα δέχθηκε τηλεφώνημα και κλήθηκε να απαντήσει για το αν βοήθησε την 62χρονη. Ο Τζόνι αρχικά υπήρξε απόλυτος, “όχι, ποτέ δεν έχω δουλέψει γι’ αυτήν τη γυναίκα. Δεν έχει μεροκάματο. Δεν έχω σχέση”, ωστόσο οι δεύτερες σκέψεις τον βρήκαν να αμφιβάλει: “Το τηλέφωνό μου το έχει όλο το χωριό. Δεν θυμάμαι να έχω δουλέψει γι’ αυτήν”. 

Διαβάστε: Η 62χρονη δεν έδινε νερό και είχε κόψει το φαγητό στη μητέρα της – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της θείας της (Βίντεο)

Αποκάλυψη, επίσης, συνιστά και ο χρόνος κατά τον οποίο ο γιος της 62χρονης είδε για τελευταία φορά τη γιαγιά του. Σύμφωνα και με το επάγγελμά της, διευθύντρια των ΚΕΠ, η 62χρονη καρπωνόταν και τη σύνταξη και τα επιδόματα της νεκρής μητέρας της. Η ίδια ισχυρίστηκε πως πέθανε προ διετίας, αλλά μέχρι την εξέταση DNA, που θα αναδείξει το χρόνο θανάτου, οι μαρτυρίες διαφέρουν από τον ισχυρισμό της μεσήλικης



Advertisement

Θρίλερ στη Βοιωτία: “Την είδα τελευταία φορά το 2021”

Ο γιος της 62χρονης που έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της στη Βοιωτία ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι είδε για τελευταία φορά τη γιαγιά του το 2021. Μάλιστα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή “Live News” του MEGA ότι ο άντρας πρόκειται να κληθεί και για δεύτερη κατάθεση. Πάντως, ο γιος της 62χρονης κατοικεί στην Κρήτη. 

Επιπλέον, δεν έχουν ξεκαθαριστεί οι συνθήκες του θανάτου της υπερήλικης. Δεν έχει αποδειχθεί, με βάση το ρεπορτάζ, ότι τελέστηκε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ωστόσο όλες οι έρευνες συντείνουν προς αυτήν την κατεύθυνση. 



Advertisement

Η 62χρονη είναι ελεύθερη, ωστόσο ο κλοιός σφίγγει και η ίδια φαίνεται ότι πιέζεται. Πρώτα ο τσακωμός με τους δημοσιογράφους, έπειτα οι αποκαλύψεις εκ του σύνεγγυης ότι δεν τροφοδοτούσε ούτε έδινε νερό στη μητέρα της, δείχνουν να της δημιουργούν ένταση.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο