MEDIA
Η Αλεξάνδρα βλέπει τον Στράτο μέσα στο κελί

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Αλεξάνδρα φτάνει στο πιο σκοτεινό σημείο της στο «Porto Leone», όταν το σχέδιό της να πάρει το παιδί του Στράτου και να εξαφανιστεί καταρρέει μπροστά στα μάτια της. Η γυναίκα που πίστευε πως μπορεί να ελέγξει τα πάντα, βρίσκεται πλέον στη φυλακή, μόνη με τις εμμονές της, τις ενοχές της και τις σκιές των νεκρών που αρχίζουν να την κυνηγούν.
Porto Leone: Το σχέδιο με το μωρό γυρίζει εναντίον της
Η Αλεξάνδρα είναι αποφασισμένη να μεγαλώσει το παιδί του Στράτου και, βλέποντας πως ο χρόνος πιέζει, κρύβεται με το μωρό στο καμπαρέ. Ο Αντρέας, όμως, μαθαίνει πού βρίσκεται και τρέχει εκεί, θέλοντας να πάρει το αγοράκι και να το παραδώσει στη Λένα. Μόλις η Αλεξάνδρα τον βλέπει, βγάζει όπλο από την τσάντα της και τον σημαδεύει. Ο Αντρέας μένει άναυδος μπροστά στην εικόνα της μητέρας του, η οποία, εκτός ελέγχου πια, τον απειλεί πως θα πατήσει τη σκανδάλη, φωνάζοντάς του πως δεν είναι γιος της και πως την πρόδωσε.
Ο Αντρέας δεν κάνει πίσω και προσπαθεί να περάσει προς το δωμάτιο όπου βρίσκεται το μωρό. Εκείνη τη στιγμή, δυνατά χτυπήματα και φωνές ακούγονται στην εξώπορτα. Η Αλεξάνδρα παγώνει όταν αντιλαμβάνεται πως η αστυνομία έχει φτάσει. Ο Γιάμαρης μπαίνει στο καμπαρέ και το σχέδιό της διαλύεται οριστικά. Σύμφωνα με το «MyTv», η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να πετάξει το όπλο, ενώ εκείνος τη συλλαμβάνει για το εμπόριο όπλων. Όσο κι αν προσπαθεί να αντισταθεί, καταλαβαίνει πως η παρτίδα έχει χαθεί.
Η Ματίνα τη βρίσκει χαμένη στο κελί
Η είδηση της σύλληψής της κυκλοφορεί γρήγορα, ενώ ο Γιάμαρης δέχεται συγχαρητήρια από την υπηρεσία για την εξάρθρωση του κυκλώματος. Η Αλεξάνδρα, όμως, μένει στο κελί με απλανές βλέμμα, κολλημένη στη σκέψη του Στράτου και του παιδιού του. Η μόνη που πηγαίνει να τη δει είναι η Ματίνα. Μόλις την αντικρίζει, καταλαβαίνει πως η Αλεξάνδρα δεν είναι καλά. Εκείνη τη ρωτά τι φαγητό μαγείρεψε, όμως μόλις ακούει το όνομα της Γαλήνης, αλλάζει όψη και μιλά με εμμονή για εκδίκηση, λέγοντας πως όταν βγει θα την κάνει να φοβάται και τη σκιά της.
Η Ματίνα την κοιτάζει με λύπη, βλέποντας πως η κυρά της έχει αρχίσει να χάνει τα λογικά της. Η Αλεξάνδρα γελά μόνη της και μουρμουρίζει πως θα πάει να βρει τον Στράτο για να του τα πει όλα. Στο «Porto Leone», η πτώση της δεν είναι πια μόνο δικαστική· είναι και ψυχική, με το κελί να γίνεται ο χώρος όπου οι εμμονές της παίρνουν μορφή.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΣοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου για τον θάνατο 59χρονου
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΣτο Ογκολογικό Βόλου μία και μοναδική γιατρός για εκατοντάδες ασθενείς
ΜΑΓΝΗΣΙΑ21 ώρες agoΣτο τιμόνι της ΕΛΜΕ Μαγνησίας η Μαρία Γιαννουλή
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ώρα agoΜία σύλληψη για επεισόδιο με πυροβολισμούς έξω από καφετέρια στον Βόλο
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoΕσπευσμένα από τη Σκιάθο στο νοσοκομείο Βόλου 5χρονο παιδάκι
MEDIA2 ώρες agoΗ Φρίντα μαθαίνει την αλήθεια και φεύγει για Παρίσι
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΠοια σχολεία θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους στο αμφιθέατρο των 16ου & 30ου δημοτικών σχολείων Βόλου
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες agoΓονείς εκπαίδευαν τα παιδιά τους σε κλοπές και ληστείες












