Connect with us
banner epikhirisis

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αλγερινή μητέρα του νεκρού κοριτσιού είχε κατηγορηθεί το 2022 για έκθεση ανηλίκου

Published

on

palaio faliro algerini koritsaki.jpg

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του 4χρονου κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό, μέσα στη θάλασσα, την περασμένη Κυριακή (27/7) στην παραλία ΕΔΕΜ στο Παλαιό Φάληρο. Στα χέρια των Αρχών βρισκόταν από νωρίς το πρωί της Παρασκευής (1/8) η κατά πληροφορίες Αλγερινή γυναίκα που φέρεται να εγκατέλειψε το 4χρονο κοριτσάκι στην παραλία ΕΔΕΜ. Η γυναίκα συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια, λίγες ώρες αφότου οι Αρχές ταυτοποίησαν την παρουσία της στην παραλία μέσω καμερών ασφαλείας και μαρτυριών.

Διαβάστε: Παλαιό Φάληρο: Στα χέρια των Αρχών η Αλγερινή γυναίκα, ομολόγησε την εμπλοκή της – Το κοριτσάκι τραυματίστηκε και το εγκατέλειψε

Νεκρό κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο: Τι ισχυρίστηκε η Αλγερινή

Σημειώνεται πως η Αλγερινή, η οποία φέρεται να είναι η μητέρα του άτυχου κοριτσιού, μετά την ομολογία της έφτασε στο σπίτι της στα Κάτω Πατήσια, συνοδεία ανδρών του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να συνεχιστεί η ενδελεχής έρευνα για τα αίτια θανάτου της 4χρονης. Νωρίτερα σήμερα, η Αλγερινή μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη, για τον θάνατο του παιδιού. Η γυναίκα στα πρώτα της λόγια έκανε λόγο για ατύχημα από το οποίο προήλθε το τραγικό περιστατικό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ertnews.gr και τις πληροφορίες που προκύπτουν από την κατάθεσή της, η γυναίκα φέρεται να ομολόγησε και είναι η μητέρα του άτυχου παιδιού. Η ίδια, χωρίς να έχει δώσει ακόμα επίσημη κατάθεση, υποστήριξε πως το βράδυ του Σαββάτου το κοριτσάκι ήταν άρρωστο. Πήγε στο μπάνιο, εκεί γλίστρησε, έπεσε, χτύπησε, έκανε ένα μεγάλο καρούμπαλο. Η γυναίκα φοβήθηκε ότι το παιδί δεν είναι ζωντανό, αλλά δεν μπορούσε να πάει στο νοσοκομείο, καθώς δεν διαθέτει νόμιμα νομιμοποιητικά έγγραφα παραμονής στη χώρα και αποφάσισε να το εγκαταλείψει στην παραλία. Ωστόσο, το κοριτσάκι δεν είχε καταλήξει όταν η μητέρα του το άφησε στην παραλία.

Advertisement


Η γυναίκα είχε απορριφθεί ως αιτούσα άσυλο δύο φορές

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο «φως» για την Αλγερινή. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε απορριφθεί ως αιτούσα άσυλο δύο φορές, το 2020 και το 2022, ενώ η νέα αίτηση που υπέβαλε φέτος στην Πάτρα διακόπηκε λόγω σιωπηρής παραίτησης στις 22 Ιουλίου 2025. Ακόμη, είχε κατηγορηθεί το 2022 για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όταν φέρεται να είχε αφήσει το τότε 2χρονο παιδί της μόνο του, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί να περιφέρεται στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τότε είχε αφεθεί ελεύθερη με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο στο ”φως”

Στο μεταξύ, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας που δημοσίευσε η ΕΡΤ ρίχνει «φως» στις κινήσεις της γυναίκας από την Αλγερία, η οποία φέρεται να είναι η μητέρα της 4χρονης, λίγο πριν την τραγική κατάληξη του κοριτσιού. Συγκεκριμένα, στο υλικό, που καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου, η γυναίκα φαίνεται να αποχωρεί από την κατοικία της στα Πατήσια σπρώχνοντας καρότσι με το ημιθανές κορίτσι. Μετά τη δημοσιοποίηση αυτού του βίντεο, το βλέμμα είναι στραμμένο στο τι θα πει η Αλγερινή που συνελήφθη από τις Αρχές και αν θα απαντήσει στους αξιωματικούς του Λιμενικού που χειρίζονται την υπόθεση, εάν κατευθύνθηκε κατευθείαν στην παραλία στο Παλαιό Φάληρο ή αν προηγουμένως έκαναν κάποια άλλη στάση.

Τα ερωτηματικά είναι πολλά. Στο βίντεο φαίνεται να έχει ξεκινήσει να πάει κάπου, καθώς από τις κάμερες ασφαλείας στη λεωφόρο Ποσειδώνος εντοπίζεται λίγο μετά τις 9 το βράδυ να κάνει κάποια ψώνια στο περίπτερο. Γεγονός που δείχνει ότι μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα δύο ωρών, αρκετά μεγάλο, για την συγκεκριμένη διαδρομή – ένα από τα πολλά ερωτήματα που θα κληθεί να απαντήσει η συγκεκριμένη γυναίκα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Advertisement


Νεκρό κοριτσάκι στο Παλαιό Φάληρο: Πώς έφτασαν στη σύλληψη της Αλγερινής οι Αρχές 

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, οι λιμενικοί κατάφεραν, πέραν των συνηθισμένων αρμοδιοτήτων τους, να ανιχνεύσουν επιτυχώς τα ίχνη της γυναίκας, όταν διαπιστώθηκε πως αποχώρησε από το Παλαιό Φάληρο με ταξί. Οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων σκιαγράφησαν την πορεία της και διαπίστωσαν πως πριν από την Αλγερινή, το ταξί το είχε μισθώσει ένας Ισραηλινός τουρίστας. Ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε στο εξωτερικό και οι Αρχές επικοινώνησαν μαζί του, με τον ίδιο να δίνει πληροφορίες σχετικά με το ταξί που χρησιμοποίησε.

Οι λιμενικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Προστασίας Θαλασσίων Συνόρων εντόπισαν τον οδηγό ταξί σε πιάτσα της Ερμού, ο οποίος και τους μετέφερε κατά προσέγγιση στο σημείο που είχε αφήσει την Αλγερινή γυναίκα. Εκεί ανέλαβε η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων την παρακολούθησή της και σήμερα (1/8) το πρωί, όταν και διαπιστώθηκε πως η Αλγερινή ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το σπίτι της στα Κάτω Πατήσια, προχώρησαν στη σύλληψή της.

Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο