Connect with us
banner epikhirisis

MEDIA

Η αποκάλυψη για το τέλος του “Σαββατοκύριακο Παρέα” και για τον ΑΝΤ1

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η Αφροδίτη Γραμμέλη έβαλε ένα καθαρό χρονικό όριο για το τέλος του «Σαββατοκύριακο Παρέα», ξεκαθαρίζοντας πως η εκπομπή έχει μπροστά της μία συγκεκριμένη ημερομηνία για την τελευταία της εμφάνιση στον αέρα. Μιλώντας στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε τόσο στο φινάλε της εκπομπής του ΑΝΤ1 όσο και στα σενάρια που κυκλοφορούν για τις επόμενες κινήσεις του σταθμού, κρατώντας αποστάσεις από όσα δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα.

Διαβάστε: Αφροδίτη Γραμμέλη: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και τα πανηγύρια για τον Ολυμπιακό, “Το ζήσαμε κι αυτό” (Εικόνα)

Αφροδίτη Γραμμέλη: “Η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε”

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ξεκαθάρισε πως, με βάση την ενημέρωση που έχει η ομάδα, το «Σαββατοκύριακο Παρέα» ολοκληρώνει τη διαδρομή του στο τέλος του Ιουνίου και όχι στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, όπως φαίνεται πως είχε ακουστεί. «28 Ιουνίου βγαίνουμε για τελευταία φορά στον αέρα. Δεν είχαμε εμείς ενημέρωση για πρώτο Σαββατοκύριακο Ιουλίου. Η μόνη επίσημη ενημέρωση που έχουμε είναι για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η στάση της απέναντι στα σενάρια για τον ΑΝΤ1

Η ίδια τόνισε πως, μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση του ΑΝΤ1 για τον προγραμματισμό της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Όπως άφησε να εννοηθεί, η ομάδα περιμένει συγκεκριμένες ανακοινώσεις και όχι πληροφορίες που κινούνται σε επίπεδο φημών. «Εμείς δεν έχουμε καμία ενημέρωση αυτή τη στιγμή από τον σταθμό, ούτε κατ’ ιδίαν ούτε γενικώς. Δεν μας έχει ενημερώσει κάποιο στέλεχος του ΑΝΤ1. Θα περιμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις και ανακοινώσεις», δήλωσε.

Τι είπε για τα σενάρια γύρω από τη Σία Κοσιώνη

Όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν τη Σία Κοσιώνη να έχει συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1, η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν μπήκε στη διαδικασία να επιβεβαιώσει ή να υιοθετήσει κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Αντίθετα, ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει τα «ακούγεται» ως βάση για ασφαλή συμπεράσματα. «Σας το ‘χει πει; Το “ακούω” δεν είναι κάτι που εγώ υιοθετώ ως σοβαρό ενδεχόμενο. Δεν ακούω τίποτα πλέον, πέρα από τις επίσημες ανακοινώσεις». Με αυτόν τον τρόπο, η Αφροδίτη Γραμμέλη κράτησε σαφή γραμμή ανάμεσα στην επίσημη ενημέρωση και τα τηλεοπτικά σενάρια, την ώρα που το «Σαββατοκύριακο Παρέα» μετρά αντίστροφα για την τελευταία του εκπομπή.

Advertisement

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο