A.E.Λ.
Η αποστολή της ΑΕΛ χωρίς “έξι” αλλά και με νέο “αίμα” κόντρα στον Θεσπρωτό!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η Α.Ε.Λ. ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία της, για την αναμέτρηση της 28ης αγωνιστικής της Super League 2 (Κυριακή 03/04, 17.00 ERTSPORTS) στο Αλκαζάρ κόντρα στον Θεσπρωτό.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο τεχνικός των “βυσσινί” Παναγιώτης Γκουτσίδης, δεν θα έχει στην διάθεση του και πάλι τους τραυματίες Γκοτζαμανίδη, Θεολόγου, Νικολιά τους Ηλιάδη, Ομάρ, Γαρουφαλιά και για αγωνιστικούς λόγους τους Λάμπρο Αντωνόπουλο, Λάμπρο Αγγελούλη, Αποστόλη Κοτσιανούλη, Κυριάκο Ζησούλη, Αργύρη Κούκο και Νίκο Βλιώρα.
Στην “βυσσινί” αποστολή μετέχουν και οι νεαροί Τσέλα, Ζαχαράκης, Δάκτυλας, Νίνο, ενώ επανέρχεται και ο Μαιδανός.
Η 22άδα της ΑΕΛ αποτελείται από τους παρακάτω παίκτες:
Θεοδωρόπουλο (Τ), Σουλούκο (Τ), Μισυρλή (Τ), Μπέρτο, Θ. Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλο, Τσέλα, Μαξιμένκο, Μιλτιάδη (φωτό), Κολομπίνο, Κ. Παπαγεωργίου, Νίνο, Γιάκο, Ραμίρεζ, Γλυνό, Μαιδανό, Ζαχαράκη, Μαυριά, Τσουμάνη, Κούστα, Όγκμποε, Δάκτυλα.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

A.E.Λ.
Κρίσιμη συνέντευξη τύπου του Κούγια


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Αλέξης Κούγιας θα δώσει κρίσιμη συνέντευξη Τύπου για όλα τα «φλέγοντα» θέματα που απασχολούν την ΑΕΛ.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» θα αναφερθεί στο ποδοσφαιρικό και ιδιοκτησιακό μέλλον της ΑΕΛ, αλλά και τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Την επόμενη βδομάδα, λόγω ιδιαίτερα επιβαρυμένου επαγγελματικού προγράμματος, με πολύ σοβαρά δικαστήρια που απασχολούν όλη την Ελλάδα, υποθέσεις Τοπαλούδη, Λιγνάδη, ψευτογιατρού-Κοντοστάθη, Folli Follie, δολοφονία Henderson στην Ζάκυνθο, και σειρά άλλων σοβαρών κακουργημάτων και σε ημερομηνία που θα ορισθεί εγκαίρως, θα δώσει συνέντευξη τύπου στην Λάρισα ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.
Τα θέματα της συνεντεύξεως θα είναι τα εξής:
1. Ποδοσφαιρικό μέλλον της ΑΕΛ.
2. Οικονομική κατάσταση της ΑΕΛ.
3. Ιδιοκτησιακό μέλλον της ΑΕΛ.
Στην συνέντευξη θα αποκαλυφθούν όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΑΕΛ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
A.E.Λ.
Τέλος από την ΑΕΛ και ο Adrian Colombino!


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο με τον 29χρονο Ουρουγουανό ποδοσφαιριστή Adrian Colombino.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως είναι γνωστό η ΑΕΛ λόγω του υποβιβασμού της και της εγκληματικής πολιτικής Γρηγορίου ο οποίος πριν εγκαταλείψει την ομάδα την αποξήλωσε από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές (Μόρας, Φατιόν και άλλοι), αποκτήθηκαν περισσότεροι από 15 ακριβοπληρωμένους, μεγάλης ηλικίας ποδοσφαιριστές με συμβόλαια άνω των 100.000€, πολλά εκ των οποίων και άνω των 150.000€ (Sparv, Torje, Dauda, Aly Gazal, Muzek, Trujic, Stelliano, Ben Hatira κ.α.) με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να υποβιβασθεί στην Super League 2 και σε συνδυασμό με την δικαίωση από το CAS των Gojkovic, Stankovic και Petric να έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο οικονομικό άνοιγμα το οποίο σε συνδυασμό με την ανυπαρξία εσόδων της Super League 2 να υπάρχει κίνδυνος να οδηγήσει την ΑΕΛ στην οικονομική κατάρρευση.
Η ΑΕΛ για να επιβιώσει πρέπει να απαλλαγεί από όλα τα βαριά συμβόλαια, τα οποία άλλωστε δεν βοήθησαν καθόλου κατά την τρέχουσα περίοδο και σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε η κοινή συναινέσει λύση με τον Adrian Colombino, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα τα οποία μετά από λογικούς διακανονισμούς θα χρησιμοποιηθούν για να καλύψουν τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευθεί από τα προηγούμενα χρόνια στην ΑΑΔΕ, ΕΦΚΑ, διακανονισμοί παλαιών ποδοσφαιριστών και για να εξοφλούνται στην ώρα τους οι 30 και πλέον ποδοσφαιριστές μας, ώστε να μην πτωχεύσει η εταιρεία και οδηγηθεί σε διάλυση το ποδοσφαιρικό τμήμα, όπως είχε γίνει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν με τελευταίες τις ιδιοκτησίες Μπατατούδη, Πηλαδάκη όπου συσσωρεύτηκαν χρέη και υποχρεώσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ (19.000.000€ χρέη μόνο του Πηλαδάκη) και υποβιβασμό της ιστορικής μας ομάδος στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και απελευθέρωση όλων των ποδοσφαιριστών χωρίς να εισπράξει ούτε ένα ευρώ η ΑΕΛ, διεθνών μετέπειτα ποδοσφαιριστών που έκαναν μεγάλη καριέρα ακόμη και σε μεγάλα πρωταθλήματα του εξωτερικού, με χαρακτηριστικότερα παραδείγματα των Γκέκα, Μόρα, Κολοβέτσιο, Τσακμακίδη αλλά και πολλών άλλων.
Στον Adrian Colombinoο οποίος πέρυσι έκανε μία εξαίρετη χρονιά, αλλά κατά την τρέχουσα περίοδο δεν μας βοήθησε σχεδόν καθόλου, παρά το τεράστιο συμβόλαιο του, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική και οικογενειακή του ζωή.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Ληστεία σε καφετέρια της Ν. Ιωνίας- Όσα είπε ο ιδιοκτήτης στο ASTRA
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Στο πένθος η 111 Πτέρυγα Μάχης: Έφυγε 47χρονος μοίραρχος
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε σε ηλικία 106 ετών ο Δημήτρης Κάλμπαρης από Βόλο- Ο τελευταίος επιζών ήρωας του έπους του ‘40
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βόλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ1 ημέρα ago
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην αγορά του Βόλου και στο «Βολωνάκι» για καφέ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ18 ώρες ago
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το ταξίδι για Βολιώτες επιβάτες με το «Βέλος» μέχρι την Αθήνα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago
Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Μαγνησίας και της Λάρισας ο θάνατος του τραγουδιστή δημοτικών τραγουδιών Γιάννη Γκόβαρη
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες ago
Ο ΤΖΟΝΑΘΑΝ ΧΑΡΤΝΕΤ ΤΟΥ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΒΕΛΕΝΤΖΑΚΟΥ .