AUTO-MOTO
Η AUMOVIO αποκαλύπτει νέο αυτόνομο όχημα με ταμπλό που θυμίζει… καλλιτεχνικό καμβά
Η AUMOVIO ξεκίνησε ως τμήμα του ομίλου Continental Automotive, ωστόσο μετά την επιτυχημένη είσοδό της στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2025, απέκτησε πλήρη επιχειρηματική αυτονομία.
Στο πλαίσιο της παρουσίας της στο CES 2026, η AUMOVIO θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το σύνολο των τεχνολογικών της εξελίξεων και των σύγχρονων λύσεων που προτείνει στον τομέα της κινητικότητας.
Κεντρικό ρόλο έχει το σύστημα «Xelve», μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης οδηγού (ADAS), η οποία καλύπτει επίπεδα αυτόνομης οδήγησης από L2 —με μερικό αυτοματισμό και ταυτόχρονο έλεγχο τιμονιού και επιτάχυνσης ή πέδησης— έως L4, όπου το όχημα μπορεί να κινείται πλήρως αυτόνομα σε προκαθορισμένες γεωγραφικές περιοχές, όπως αστικά κέντρα ή αυτοκινητοδρόμους, χωρίς την ανάγκη ανθρώπινης επίβλεψης.
Διαβάστε περισσότερα στο motorone.gr.
auto/article/1660906/ces-2026-i-aumovio-apokaluptei-neo-autonomo-ohima-me-tablo-pou-thumizei-kallitehniko-kamva/”>Περισσότερα στα parapolitika.gr
-
ΒΟΛΟΣ3 ώρες agoΑναστάτωση προκλήθηκε στο κέντρο του Βόλου, όταν 45χρονος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ16 ώρες agoΕκδήλωση με κοπή πίτας από το Δικηγορικό σύλλογο Βόλου
-
ΕΛΛΑΔΑ15 ώρες agoTαυτοποιήθηκε η σορός του 60χρονου ψαρά που ήταν αγνοούμενος (Βίντεο)
-
LIFESTYLE7 ώρες agoEurovision 2026: Ο Akyla στη Βιέννη με το “Ferto” – Άναψε φωτιές στα social media – Η συγκινητική δήλωση μετά τη νίκη (Βίντεο)
-
ΕΛΛΑΔΑ17 ώρες agoΔολοφονία κρατουμένου στις φυλακές Δομοκού
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΣυνελήφθησαν 20χρονος και 19χρονος που φέρονται να βασάνισαν, να βίασαν 17χρονο και να τραβούσαν βίντεο με ανήλικη συνεργό (Βίντεο)
-
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ8 ώρες agoΣυντάξεις Μαρτίου: Πότε θα καταβληθούν – Τι αλλάζει λόγω Καθαράς Δευτέρας
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες agoΦωτιά πήραν δίκυκλα που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Δημητσάνας στον Βόλο








