LIFESTYLE
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου για το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο: “Είχα αφήσει 3 μαθήματα και τα έδωσα τώρα, γιατί διαγράφουν τους αιώνιους φοιτητές” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, μετά από σχεδόν 40 χρόνια ως «αιώνια φοιτήτρια», αποφάσισε στα 64 της χρόνια να ολοκληρώσει τις σπουδές της και να πάρει το πτυχίο της στην ελληνική και αγγλική φιλολογία. Η γνωστή ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» για τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της, περιγράφοντας με χιούμορ αλλά και συγκίνηση την επιστροφή της στο πανεπιστήμιο και την ολοκλήρωση ενός κύκλου που είχε μείνει ανοιχτός για δεκαετίες.
Δήμητρα Παπαδοπούλου: Η επιστροφή στο πανεπιστήμιο και η απόφαση για το πτυχίο
Η ίδια εξήγησε πως η απόφαση να επιστρέψει στις εξετάσεις δεν ήταν κάτι που είχε προγραμματίσει απόλυτα, αλλά προέκυψε μέσα από συγκυρίες και παροτρύνσεις ανθρώπων του περιβάλλοντός της. Όπως αποκάλυψε, σημαντικό ρόλο έπαιξε η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη, η οποία την ενθάρρυνε να ολοκληρώσει τις τελευταίες της υποχρεώσεις και να μην αφήσει το πτυχίο σε εκκρεμότητα.«Είχα αφήσει 3 μαθήματα και τα έδωσα τώρα, γιατί διαγράφουν τους αιώνιους φοιτητές», ανέφερε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως η αλλαγή του καθεστώτος για τους «αιώνιους φοιτητές» την ώθησε τελικά να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής της.
Η χαρά για το πτυχίο και τα μελλοντικά σχέδια
Παρότι ολοκλήρωσε τις σπουδές της με ικανοποίηση και χαρά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ασχοληθεί επαγγελματικά με την ελληνική και αγγλική φιλολογία. Όπως είπε, το πτυχίο αποτελεί περισσότερο μια προσωπική δικαίωση παρά επαγγελματική κατεύθυνση.Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει τις σπουδές της σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα, δείχνοντας ενδιαφέρον για την ψυχολογία, την οποία και χαρακτήρισε ιδιαίτερα ελκυστική ως γνωστικό αντικείμενο. «Είχα αφήσει 3 μαθήματα και τα έδωσα τώρα, γιατί διαγράφουν τους αιώνιους φοιτητές», σημείωσε ξανά με χιούμορ, υπογραμμίζοντας πως τελικά η εμπειρία αυτή της άφησε μια γλυκιά αίσθηση ολοκλήρωσης και προσωπικής εξέλιξης.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΤουριστικό λεωφορείο που μετέφερε επιβάτες κρουαζιέρας συγκρούστηκε με μπετονιέρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ16 ώρες agoΓεωργάτος για Άντζα: «Ευγνώμων που τον γνώρισα-Ξέραμε το θέμα του, δεν ήθελε να τον δούμε έτσι…»
ΒΟΛΟΣ7 ώρες agoΑπό το νοσοκομείο Βόλου, έδωσαν εξιτήριο σε καρκινοπαθή τελικού σταδίου, που δεν έχει κανέναν στον κόσμο και δεν μπορεί ούτε από το κρεβάτι της να μετακινηθεί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ7 ώρες agoΡικέλμε: «Αν εκλεγώ έχω συμφωνία με προπονητή, αθλητικό διευθυντή και δύο σούπερσταρ»
ΘΕΣΣΑΛΙΑ9 ώρες agoΣήμερα το «τελευταίο αντίο» στον 15χρονο Στέλιο Αράπη
LIFESTYLE17 ώρες agoΑλεξάνδρα Παναγιώταρου για την Ιωάννα Τούνη στις Κάννες: “Αφού μπορεί να πληρώσει, ας πάει, εμένα θα μου άρεσε να με έχουν προσκαλέσει” (Βίντεο)
ΒΟΛΟΣ8 ώρες agoΣπείρα με 40 εμπλεκόμενους με τέσσερις Βολιώτες εξαπατούσε πολίτες και το Δημόσιο `ζδφ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ18 ώρες agoΤσάπαλος στο ΕΡΤnews: Ρυθμίσεις «ανάσα» για τα παλιά χρέη – 72 δόσεις και χαμηλότερο όριο ένταξης στον εξωδικαστικό











