LIFESTYLE
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου χρησιμοποιεί ΑΙ και συναντάει τον μικρό της εαυτό: Το συγκινητικό μήνυμα της (Εικόνα)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχτηκε τη νέα χρονιά με έναν πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο, συνδυάζοντας τεχνολογία και προσωπική αναστοχαστική διάθεση. Η γνωστή παρουσιάστρια επιστράτευσε την Τεχνητή Νοημοσύνη για να δημιουργήσει μια εικόνα όπου βλέπουμε την ίδια να αγκαλιάζει τον μικρότερο εαυτό της, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ενδυνάμωσης και ελπίδας για το μέλλον. Μέσα από αυτήν την ανάρτηση, η Ηλιάνα μοιάζει να κάνει έναν μικρό απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε, ενώ παράλληλα στέλνει συμβουλές και αγάπη στην ίδια της την παιδική εκδοχή.
Διαβάστε: Ηλιάνα Παπαγεωργίου & Γιάννης Καραβασάνης στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί (Εικόνες)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλάει στον μικρότερο εαυτό της
Η Ηλιάνα συνοδεύει τη δημοσίευσή της με ένα κείμενο που γράφτηκε με τη βοήθεια του μοντέλου ΑΙ, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και υποστήριξης στο κοριτσάκι που υπήρξε κάποτε:«A letter to my younger self: Στη ζωή σου θα συμβούν πολλά. Το σημαντικό είναι να μένεις δυνατή και να κρατάς το χαμόγελό σου. Αυτό το φως θα σου δείχνει τον δρόμο ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.Θα μεγαλώσεις. Όσα κουβαλάς μέσα σου θα γίνουν πολύτιμα μαθήματα. Τα δάκρυα θα σε διδάξουν να νιώθεις βαθύτερα, και οι φόβοι σιγά σιγά θα μετατραπούν σε θάρρος. Η ζωή θα σε πλάσει αθόρυβα, με τον δικό της ρυθμό, φέρνοντάς σου εμπειρίες που θα σε κάνουν πιο δυνατή.Θα υπάρξουν στιγμές που θα κουραστείς, που το χαμόγελο θα μοιάζει βαρύ. Κι όμως, θα συνεχίσεις, όχι τέλεια, αλλά με γενναιότητα και ελπίδα. Κάποια μέρα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν είσαι απλώς κάποια που προχώρησε παρά τις όποιες δυσκολίες. Έχεις γίνει μια γυναίκα που άντεξε, που έμαθε, που εξελίχθηκε. Και το χαμόγελό σου θα είναι ακόμα εκεί. Πιο ήρεμο, αλλά γεμάτο ζωντάνια. Κι αυτό το χαμόγελο δεν είναι αδυναμία. Είναι δύναμη, ελπίδα και η υπενθύμιση ότι κάθε μέρα σου ανήκει. Αντίο 2025! Σε ευχαριστώ για τη δύναμη και τα δώρα σου. Εύχομαι η νέα χρονιά να μας φέρει χαμόγελα και φως. Σας στέλνω την αγάπη μου και μια ζεστή αγκαλιά».
-
ΕΛΛΑΔΑ10 ώρες agoΝεκρός 42χρονος που έπεσε σε αρδευτικό κανάλι με το αυτοκίνητό του
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΣοκ στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα ατόμων με ρόπαλα επιτέθηκαν σε νεαρούς
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ11 ώρες agoΕγκληματική οργάνωση για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων, εξαρθρώθηκε από τα στελέχη του ελληνικού FBI- Είχε αποθήκες και σε Μαγνησία
-
ΕΛΛΑΔΑ20 ώρες agoΕν διαστάσει σύζυγος απειλούσε τηλεφωνικά ότι θα σκοτώσει τη γυναίκα & την πεθερά του
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ8 ώρες agoΒορίδης στο ΕΡΤnews για την τραγωδία στη Χίο: Η ευθύνη ανήκει πρωτίστως στον διακινητή – Aποστολή του Λιμενικού είναι η αποτροπή της μετανάστευσης
-
ΠΟΛΙΤΙΚΗ7 ώρες agoΠλεύρης για τραγωδία στη Χίο: Το Λιμενικό δεν είναι επιτροπή υποδοχής, ο εχθρός μας είναι οι διακινητές
-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago“Βούλιαξε” ο δρόμος στην Πατρών
-
LIFESTYLE12 ώρες agoΕλένη Καστάνη: “Ψυχολογικά είμαι καλύτερα με την απώλεια κιλών, αλλά ακόμα λειτουργώ σαν να τα έχω” (Βίντεο)







