Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Η Ιωάννα Τούνη ταξίδεψε στην Αμερική μετά τη διακοπή της δίκης του revenge porn

Published

on

ioanna touni ndp 1200x630.jpg

Ένα υπερατλαντικό ταξίδι της… τελευταίας στιγμής αποφάσισε να κάνει η Ιωάννα Τούνη, μερικές ημέρες μετά την είδηση για διακοπή της δίκης για την υπόθεση του revenge porn. 

Η υπόθεση ήταν να εκδικαστεί τη Δευτέρα 28 Απριλίου κα η γνωστή influencer δέχτηκε ένα μεγάλο κύμα αγάπης και υποστήριξης από τους θαυμαστές της. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη τους ευχαρίστησε δημοσίως, ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι πολλές φορές λυγίζει όταν βιώνει τόσο μεγάλες δυσκολίες.

Πήρε, λοιπόν, την απόφαση να πάρει μία «ανάσα» και φεύγοντας μακριά από τα προβλήματά της, ταξιδεύοντας εκτάκτως στην Αμερική για να επισκεφθεί τους κουμπάρους της και να περάσει όμορφες στιγμές. 

Το πρωί της Παρασκευής (02.05.2025) η Ιωάννα Τούνη ενημέρωσε τους followers της για αυτή της την απόφαση, δημοσιεύοντας δύο σχετικά stories στο Instagram.

«Αυτό το story έχει γυριστεί ξημερώματα, οπότε αν τώρα το βλέπεις ανεβασμένο εγώ βρίσκομαι σε υπερατλαντικό ταξίδι για Αμερική. Έχω τάσεις φυγής, θα “έσκαγα” αν δεν πήγαινα το ταξίδι αυτό, οπότε είπα “οκ ας το κάνουμε”. Θα πάω να επισκεφθώ τους κουμπάρους μου στην Αμερική, να ξεσκάσω λιγάκι. Γενικά για εμένα τα ταξίδια είναι διαφυγή, με αποφορτίζουν πάρα πολύ και νομίζω ότι είναι το μόνο πράγμα που όταν είμαι @@@@@, μου φτιάχνουν τη διάθεση», είπε η Ιωάννα Τούνη στα βίντεο.

Advertisement

 

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι για να φτιάξει τη βαλίτσα της βγάζει -σχεδόν- όλα τα ρούχα της ντουλάπας της, δοκιμάζει και φωτογραφίζει αυτά που θέλει να πάρει μαζί της και ύστερα τα τακτοποιεί. 

Σημειώνεται ότι η Ιωάννα Τούνη δεν αποκάλυψε -ακόμη- αν σε αυτό το ταξίδι έχει μαζί της και τον μονάκριβο γιο της, Πάρη, ή ο μικρούλης έχει μείνει πίσω στην Ελλάδα μαζί με τον πατέρα του, Δημήτρη Αλεξάνδρου.


Advertisement

Περισσότερα Εδω

Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο