Connect with us

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την Λάρισα – Βίαιες οι περιβαλλοντολογικές αλλαγές

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε πως η Λάρισα, πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα μπορούσε να γίνει στο μέλλον σαν χώρα της Βόρειας Αφρικής και το Χαϊδάρι να αποκτήσει… στέπες;

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Το ότι ο πλανήτης αλλάζει είναι δεδομένο. Το ότι η κλιματική αλλαγή μπορεί να φέρει τεράστιες επιπτώσεις στη Γη και στην καθημερινότητά μας, είναι επίσης δεδομένο. Πόσο όμως μπορεί να επηρεαστεί η χώρα μας στο μέλλον;

Την απάντηση έρχεται να δώσει το National Geographic, το οποίο δημιούργησε μια διαδραστική σελίδα, όπου ο καθένας μπορεί να δει κατά προσέγγιση πως θα επηρεαστεί η περιοχή στην οποία ζει από την κλιματική αλλαγή μέχρι το 2070.

Τα δεδομένα που έχουμε βιώσει και θα βιώσουμε στο μέλλον είναι η άνοδος της στάθμης της θάλασσας, θερμοκρασίες που είναι βέβαιο ότι θα σπάσουν κάθε προγενέστερο ρεκόρ, λειψυδρία που θα οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους στην επισιτιστική επισφάλεια, πυρκαγιές που ήδη αρχίζουν να γίνονται πιο βίαιες, με τη NASA να ανακοινώνει ότι για πρώτη φορά στην ιστορία οι καπνοί της καμένης Σιβηρίας έφτασαν μέχρι το Βόρειο Πόλο.

Και δυστυχώς, το National Geographic όχι απλά επιβεβαιώνει τα παραπάνω αλλά οι προβλέψεις του για 2.500 κατοικημένες περιοχές του πλανήτη είναι ζοφερές, σε σημείο που κανείς δεν γνωρίζει αν όλα αυτά είναι σενάριο από ταινία καταστροφής του Χόλιγουντ.

Από τη χώρα μας επιλέχτηκαν Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λάρισα, δηλαδή τέσσερις από τις μεγαλύτερες πόλεις, οι οποίες, σύμφωνα πάντα με το έγκριτο Μέσο θα γνωρίσουν βίαιες περιβαλλοντολογικές αλλαγές στο μέλλον.

Η αξιολόγηση κινδύνου που διατρέχει κάθε περιοχή, λαμβάνει γνώσης δυο παραμέτρων: Πόσο εκτεθειμένος είναι ο πληθυσμός της στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής αλλά και τι περιθώριο έχει η εκάστοτε χώρα για τη λήψη μέτρων που θα αμβλύνουν αυτό τον κίνδυνο.

Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε πόλη:

Αθήνα

Η Αθήνα βρίσκεται σε ζώνη εύκρατου κλίματος, που χαρακτηρίζεται από ζεστά και ξηρά καλοκαίρια, κάτι το οποίο το National Geographic χαρακτηρίζει ως «ιδανικό τύπο κλίματος, χωρίς πολύ ζέστη ή κρύο, με διακριτές εποχές και αρκετές βροχοπτώσεις για την ανάπτυξη φυτών».

Τι θα γίνει όμως μέχρι το 2070; Η απάντηση είναι… πολλά!

Η πρωτεύουσα θα έχει αλλάξει τόσο, που είναι πιθανό να αλλάξει πλήρως κλιματική ζώνη και να μετατραπεί σε… στέπα! Η στέπα είναι ένα κλίμα που ήδη απαντάται στη χώρα μας, όμως εντελώς μεμονωμένα στην περιοχή του Πειραιά. Σε περιοχές με κλίμα θερμής στέπας, η βροχή και το χιόνι εξατμίζονται πριν φτάσουν στο έδαφος ή απορροφώνται σχεδόν πλήρως από τα φυτά.

Η ξηρασία είναι η «καρδιά» του κλίματος αυτών των περιοχών, ενώ οι θερμοκρασίες τους μπορούν να παρουσιάσουν μεγάλες διακυμάνσεις. Ουσιαστικά, οι στέπες είναι έρημοι που δέχονται αρκετό νερό ώστε να συντηρήσουν χαμηλή βλάστηση, όχι όμως και δέντρα ή μεγάλα ξυλώδη φυτά, με την εξαίρεση των περιοχών από όπου περνούν ποτάμια. Στις θερμές στέπες δεν υπάρχει εποχή κατά την οποία οι θερμοκρασίες να πέφτουν κάτω από το μηδέν.

Σε ό,τι αφορά τη θερμοκρασία, αυτή θα αυξηθεί κατά τρεις βαθμούς το χειμώνα και τέσσερις το καλοκαίρι, κάτι το οποίο θα προκαλέσει πολύ σημαντικό πρόβλημα λειψυδρίας στην πρωτεύουσα.

Μάλιστα, οι ζοφερές προβλέψεις αναφέρουν πως οι ημέρες καύσωνα θα φτάσουν στο αστρονομικό νούμερο «69» κατ’έτος και οι βροχές θα αυξηθούν το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως το 2070 θα έχει επικρατήσει σχεδόν σε ολόκληρη την Αττική, όπως επίσης και στην Εύβοια το συγκεκριμένο κλίμα.

Θεσσαλονίκη

Και αν για την Αθήνα, η ζέστη φαίνεται πως θα κατοικοεδρεύσει, το σκηνικό δεν φαίνεται να αλλάζει ιδιαίτερα και για την συμπρωτεύουσα, Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το National Geographic, η «νύμφη του Θερμαϊκού» βρίσκεται σε κλιματική ζώνη ψυχρής στέπας κάτι που σημαίνει πως το κλίμα της είναι ξηρό, όμως η θερμοκρασία της πέφτει κάτω από το μηδέν τουλάχιστον επί ένα μήνα το χρόνο.

Όλα αυτά όμως μέχρι το 2070 θα αλλάξουν. Η Θεσσαλονίκη, όπως είδαμε και για την Αθήνα παραπάνω, θα έχει μετατραπεί και εκείνη σε θερμή στέπα, με τη θερμοκρασία της να σημειώνει αύξηση της τάξης των τριών βαθμών Κελσίου τον χειμώνα και των έξι βαθμών Κελσίου ως προς τη μέγιστη μέση τιμή της στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι ημέρες καύσωνα θα μπορούσαν να φτάσουν τις 78, ενώ ο υετός αναμένεται να σημειώσει μείωση τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Εδώ θα πρέπει να προστεθεί άλλη μια παράμετρος κινδύνου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς δεν απειλείται μόνο με βίαιη αλλαγή της θερμοκρασίας αλλά και από τη… θάλασσα, η στάθμη της οποίας ολοένα και αυξάνεται.

Πάτρα

Θα μπορούσε ποτέ η Πάτρα, να θυμίσει το Καραΐσαλι της Τουρκίας, το οποίο βρίσκεται «χωμένο» στα βάθη της Ασίας; Η απάντηση, κατά το National Geographic είναι… ναι!

Η Πάτρα διακρίνεται από εύκρατο κλίμα, με ζεστά και ξηρά καλοκαίρια. Και θα παραμείνει στον συγκεκριμένο τύπο κλίματος, όμως στο μέλλον θα θυμίζει λιγότερο τον εαυτό της και περισσότερο το Καραΐσαλι, μια πόλη στα βάθη της Τουρκίας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Η μέση θερμοκρασία της θα σημειώσει αύξηση της τάξης των τριών βαθμών στη διάρκεια του χειμώνα και των έξι βαθμών (!) στη διάρκεια του καλοκαιριού, με τις ημέρες καύσωνα. Κάτι που σε απλά μαθηματικά σημαίνει 46 βαθμούς!

Οι βροχοπτώσεις θα σημειώσουν μείωση τόσο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι και όπως και η Θεσσαλονίκη, έτσι και η Πάτρα διατρέχει άμεσο κίνδυνο από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας.

Λάρισα

Στους… τυχερούς της λίστας είναι η Λάρισα, καθώς η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα γνωρίσει την κλιματική αλλαγή μεν, σε πολύ πιο ήπιο τρόπο δε.

Αυτή τη στιγμή η Λάρισα, κατατάσσεται στην κατηγορία της ψυχρής στέπας, όμως πενήντα χρόνια αργότερα θα είναι πλέον θερμή, θυμίζοντας, σύμφωνα με το National Geographic, τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν αυτή τη στιγμή στο Λαγκουάτ της Αλγερίας!

Η μέση θερμοκρασία πρόκειται να σημειώσει αύξηση περίπου τριών βαθμών στη διάρκεια του χειμώνα και έξι βαθμών στη διάρκεια του καλοκαιριού, με τον καύσωνα να απειλεί να φτάσει τις 78 ημέρες το χρόνο. Οι βροχοπτώσεις αναμένεται να σημειώσουν μείωση τόσο στη διάρκεια του χειμώνα όσο και στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Πριν πανικοβληθείτε, ωστόσο, θα πρέπει να σημειώσουμε πως η χώρα μας είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από άλλα κράτη, όπως το Βιετνάμ, το Ιράν, η Μαλαισία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Ιράκ, τα οποία θα γνωρίσουν το πολύ σκληρό πρόσωπο της κλιματικής αλλαγής.

Στο χέρι μας είναι άλλωστε να καταφέρουμε να βγούμε όσο το δυνατόν αλώβητοι…

Πηγή: newsbobm.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Η Λάρισα γράφει ιστορία: Την Κυριακή η πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Κορασίδων (φωτο

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων και Παίδων Κ16 που θα φιλοξενηθεί σε Λάρισα και Βόλο το προσεχές διάστημα από 21 έως και 27 Αυγούστου, παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός, εκπρόσωποι της Εθνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Βαγγέλης Μόρας, ο πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Κουρδής και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

“Για πρώτη φορά η “FINA” διοργανώνει ταυτόχρονα σε μία περιφέρεια αγώνες πόλου ανδρών και γυναικών κάτω των 16, στη Λάρισα κορασίδων και στο Βόλο παίδων. Συνολικά 28 ομάδες, 13 εθνικές ομάδες εδώ στη Λάρισα και και 25 στο Βόλο. 27 χώρες από όλο τον πλανήτη εδώ στη Θεσσαλία. Για πρώτη φορά αλλάζουν τα δεδομένα κι αυτό οφείλεται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την οποία και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη” , ανέφερε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ενώ τόνισε πως “Πρώτη φορά στην ιστορία της Λάρισα γίνεται παγκόσμιο πρωτάθλημα.”

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε κι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρισης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) κ. Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος κοντολογίς δήλωσε: “Στην αρχή ανησυχούσαμε γιατί πιστεύαμε πως δεν είχαμε το χρόνο, αλλά τα καταφέραμε και σας ευχαριστώ που είμαστε έτοιμοι για μια τόσο σημαντική διοργάνωση για την πόλη. Ο κ. Αγοραστός ένωσε τις δύο πόλεις της Θεσσαλίας κι εμείς από πλευράς μας βγάλαμε το πιο δύσκολο έργο που είχαμε, να στήσουμε ένα κολυμβητήριο. Το κολυμβητήριο έχει ομορφύνει και σας καλούμε να το θαυμάσετε. Λόγω Αυγούστου οι καιροί ήταν δύσκολοι και ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου για την προσφορά τους.”

Την στήριξη στην διοργάνωση εξέφρασε από τη θέση του κι ο κ. Αστέριος Μαντζιώκας λέγοντας πως: “Η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα, στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα”.

“Υπήρξε αγώνας στο να φτάσουμε σε αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα” δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Γιάννης Κουρδής και εν συνεχεία ανέφερε πως: “Με την συνδρομή του περιφερειάρχη, του Δήμου Λαρισαίων και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας καταφέραμε σε σύντομο χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε για να υλοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες. Εύχομαι στις Εθνική μας τις επόμενες ημέρες να έχει εξαιρετικούς αγώνες και να φέρει καλά αποτελέσματα.”

Ο γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γιάννης Γιαννούρης γνωστοποίησε πως: “Αύριο στις 12 έχει προπόνηση η Αυστραλία. Είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει στη διοργάνωση. Από μεθαύριο οι ομάδες φτάνουν και ξεκινούν τις προπονήσεις. Την Κυριακή η Ιταλία-Κροατία ξεκινά το πρόγραμμα και το βράδυ έχουμε την Ελλάδα να παίζει με αντίπαλο την Αυστραλία.”

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο κ. Γιώργος Αφρουδάκης, αντιπρόσωπος της ΚΟΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση στη δέσμευση που είχε δώσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία, να γίνονται δηλαδή αγώνες κι εκτός Αθήνας, εξηγώντας παράλληλα πως η Θεσσαλία επιλέχθηκε για την διοργάνωση καθώς τόσο η Λάρισα όσο κι ο Βόλος έχουν στηρίξει την ομοσπονδία κι έχουν κολυμβητήριο.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις:

Δείτε φωτογραφίες:

Νικόλας Σελητσιανιώτης – Φωτορεπορτάζ: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Την Κυριακή η πρεμιέρα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Πόλο Κορασίδων –

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Κορασίδων Κ16 που θα φιλοξενηθεί σε Λάρισα και Βόλο το προσεχές διάστημα από 21 έως και 27 Αυγούστου, συνέντευξη τύπου παραχώρησαν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, σήμερα, το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Κώστας Αγοραστός, εκπρόσωποι της Εθνικής Ομοσπονδίας Κολύμβησης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ κ. Βαγγέλης Μόρας, ο πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας κ. Γιάννης Κούρδης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας κ. Αστέριος Μαντζιώκας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

“Για πρώτη φορά η “FINA” διοργανώνει ταυτόχρονα σε μία περιφέρεια αγώνες πόλου ανδρών και γυναικών κάτω των 16, στη Λάρισα κορασίδων και στο Βόλο νέων. Συνολικά 28 ομάδες, 13 εθνικές ομάδες εδώ στη Λάρισα και και 25 στο Βόλο. 27 χώρες από όλο τον πλανήτη εδώ στη Θεσσαλία. Για πρώτη φορά αλλάζουν τα δεδομένα κι αυτό οφείλεται στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την οποία και ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη” , ανέφερε ο περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ενώ τόνισε πως “Πρώτη φορά στην ιστορία της Λάρισα γίνεται παγκόσμιο πρωτάθλημα.”

Στη συνέντευξη παρευρέθηκε κι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρισης Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) κ. Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος κοντολογίς δήλωσε: “Στην αρχή ανησυχούσαμε γιατί πιστεύαμε πως δεν είχαμε το χρόνο, αλλά τα καταφέραμε και σας ευχαριστώ που είμαστε έτοιμοι για μια τόσο σημαντική διοργάνωση για την πόλη. Ο κ. Αγοραστός ένωσε τις δύο πόλεις της Θεσσαλίας κι εμείς από πλευρά μας βγάλαμε το πιο δύσκολο έργο που είχαμε να στήσουμε ένα κολυμβητήριο. Το κολυμβητήριο έχει ομορφύνει και σας καλούμε να το θαυμάσετε. Λόγω Αυγούστου οι καιροί ήταν δύσκολοι και ευχαριστώ τις υπηρεσίες του Δήμου για την προσφορά τους.”

Την στήριξη στην διοργάνωση εξέφρασε από τη θέση του κι ο κ. Αστέριος Μαντζιώκας λέγοντας πως “Η Ελληνική Αστυνομία είναι δίπλα, στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα”.

“Υπήρξε αγώνας στο να φτάσουμε σε αυτό το ευτυχές αποτέλεσμα” δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Γιάννης Κούρδης και εν συνεχεία ανέφερε πως “Με την συνδρομή του περιφερειάρχη, του Δήμου Λαρισαίων και του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Λάρισας καταφέραμε σε σύντομο χρονικό να προετοιμαστούμε για να υλοποιήσουμε αυτούς τους αγώνες. Εύχομαι στις Εθνική μας τις επόμενες ημέρες να έχει εξαιρετικούς αγώνες και να φέρει καλά αποτελέσματα.”

Ο γενικός Διευθυντής της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γιάννης Γιαννούρης ανακοίνωσε πως “Αύριο στις 12 έχει προπόνηση η Αυστραλία. Είναι η πρώτη ομάδα που φτάνει στη διοργάνωση. Από μεθαύριο οι ομάδες φτάνουν και ξεκινούν τις προπονήσεις. Την Κυριακή η Ιταλία-Κροατία ξεκινά το πρόγραμμα και το βράδυ έχουμε την Ελλάδα να παίζει με αντίπαλο την Αυστραλία.”

Τέλος, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε κι ο κ. Γιώργος Αφρουδάκης, αντιπρόσωπος της ΚΟΕ, ο οποίος μεταξύ άλλων έδωσε έμφαση στον λόγο που είχε δώσει η Κολυμβητική Ομοσπονδία, να γίνονται δηλαδή αγώνες κι εκτός Αθήνας, εξηγώντας παράλληλα πως η Θεσσαλία επιλέχθηκε για την διοργάνωση καθώς τόσο η Λάρισα όσο κι ο Βόλος έχουν στηρίξει την ομοσπονδία κι έχουν κολυμβητήριο.

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Νικόλας Σελητσιανιώτης – Φωτορεπορτάζ: Θάνος Παλούκας

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Το άγαλμα που άφησε άφωνες τις υπηρεσίες του Δήμου στα Παλαιά Βόλου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago

Σοβαρό τροχαίο στο τρούλο στην Σκιαθο με τραυματισμό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Αυτός είναι ο 34χρονος που απείλησε την 26χρονη σύντροφό του με κατσαβίδι στο Βόλο

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Σε υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της αρπαγής ενός βρέφους- Στον Βόλο αναζητούν οι αρχές τον πατέρα του

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Απίστευτο περιστατικό σε ιερό ναό της Νέας Ιωνίας- Ιερέας απαγόρευσε ζευγάρι να μπει στο ναό επειδή …φορούσαν μάσκες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Βόλος- Μπήκε σε κατάστημα εστίασης για πότο.. και αφού ήπιε.. έβρισε και χτύπησε δύο γυναίκες υπαλλήλους γιατί δεν ήθελε να πληρώσει

ΕΛΛΑΔΑ6 ημέρες ago

Μερομήνια: Πώς θα είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας – Ποιοι θα είναι οι «σκληρότεροι» μήνες

ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

25χρονος από τη Λάρισα έβγαλε εφαρμογή στο κινητό που διώχνει τα κουνούπια με όνομα «Ksou Ksou»

MEDIA7 ημέρες ago

Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)

ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago

Διάλυση υπηρεσιών στο Δήμο Σκιαθου καταγγέλει ο Ν Γιαμαρελος

Δημοφιλή