Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

«Η μαμά μου με έβριζε μέχρι που “έφυγε” από τη ζωή»

Published

on

vasia panagopoulou ndp 1200x630.jpg

Η Βάσια Παναγοπούλου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, με μακρά πορεία σε κινηματογράφο, τηλεόραση και θέατρο. Παρόλα αυτά η μητέρα της δεν αποδέχτηκε ποτέ το γεγονός ότι επέλεξε να ασχοληθεί με την υποκριτική αντί να σπουδάσει στην Πάντειο.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε για τη δύσκολη σχέση της με τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή όταν το απόγευμα της Τετάρτης (30.04.2025) βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4». «Η μαμά μου με έβριζε από την αρχή μέχρι που “έφυγε” από τη ζωή. Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν μικρή», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Παναγοπούλου. 

«Εισέπραττα την επιτυχία με πανικό. Έλεγα “Θεέ μου κάνε να μην χάσω το μυαλό μου”. Να τελειώσω τη σχολή και να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε αρχικά για τα πρώτα βήματα της καριέρας μου. 

Βάσια Παναγοπούλου: Η δύσκολη σχέση με τη μητέρα της

Αμέσως μετά η Βάσια Παναγοπούλου εξήγησε γιατί η μητέρα της είχε τόσο αρνητικότητα σχετικά με το επάγγελμα που αποφάσισε να ακολουθήσει. 

«Είχα περάσει στο Δημόσιο Δίκαιο και της το έκρυψα από τη μαμά μου, γιατί ήθελα να γίνω ηθοποιός. Το ανακάλυψε όταν πήγε να πάρει το απολυτήριο μου από το Λύκειο. Γύρισε πίσω κλαμμένη, λέγοντάς μου “γιατί μου το έχεις κάνει αυτό; Γιατί πέρασες παιδί μου στην Πάντειο και δεν πας; Αλλά θες να γίνεις ηθοποιός;. Δεν ντρέπεσαι;”. Η μαμά μου ήταν γεννημένη και μεγαλωμένη στην επαρχία, είχε άλλα μυαλά και το έφερε πάρα πολύ βαρέως. Ακόμα και όταν προχώρησα στη δουλειά, μου έλεγε με απέχθεια “δεν σπούδασες, πήγες κι έγινες ηθοποιός”», εξομολογήθηκε.

Advertisement

«Μεγάλωσα δύσκολα γιατί ο θάνατος του πατέρα μου σηματοδότησε το φευγιό μας από τη Μυτιλήνη. Το θυμάμαι και θέλω να κλαίω. Ένιωσα έναν ξεριζωμό. Ήμουν 10 ετών έθαψα στον κήπο την κούκλα μου, υποσχέθηκα να πάω να κάποια στιγμή να τη βρω. Ο πατέρας μου πέθανε από ιατρικούς λόγους. Ήταν πολιτικά ενεργός, είχε υποστεί φυλακές, εξορίες, είχε κλονιστεί η υγεία του και κάποια στιγμή αυτό στάθηκε και μοιραίο», παραδέχτηκε ακόμα η Βάσια Παναγοπούλου.

«Η μαμά μου έπρεπε να δουλέψει για να μας ζήσει. Έτσι πήρε και ένα παράδειγμα μίας γυναίκας που παρόλα τα δύσκολα στέκεται στα πόδια της και δουλεύει. Βέβαια έχω ένα παράπονο επειδή δεν ήταν αρκετά κοντά, ενώ ένιωθα και την απουσία του μπαμπά μου», πρόσθεσε η Βάσια Παναγοπούλου.

Επίσης η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε στον «αέρα» της εκπομπής ότι δεν ήθελε να παρευρεθεί στον δεύτερο γάμο της μητέρας της και τη φιλική της σχέση με τον Ανδρέα Βουτσινά. 

Advertisement

Δεν ήθελα να πάω στον δεύτερο γάμο της μητέρας μου. (…) Ο Ανδρέας Βουτσινάς ήταν ο πατέρας που δεν είχα», ανέφερε μεταξύ άλλων. 


Περισσότερα Εδω

Advertisement
Advertisement
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο