LIFESTYLE
Η Ματούλα Ζαμάνη “σπάει” τη σιωπή της για τον σάλο στη συναυλία της με την μπλούζα: “Ξέρω ότι σε όλο αυτό υπήρξε πολιτική σκοπιμότητα” (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Η Ματούλα Ζαμάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η ιδιαίτερη τραγουδοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τη δημόσια εικόνα της, τη σχέση της με την έκθεση, αλλά και τον θόρυβο που είχε προκληθεί πριν από λίγους μήνες μετά την εμφάνισή της χωρίς μπλούζα σε καλοκαιρινή συναυλία της.Η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν ένιωσε ποτέ να απειλείται ή να επηρεάζεται από τα σχόλια και τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, τονίζοντας πως ήταν πάντα συμφιλιωμένη με τον εαυτό της και τις επιλογές της. Παράλληλα, άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο διογκώθηκε το θέμα, κάνοντας λόγο ακόμα και για πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την έκταση που πήρε η υπόθεση.
Ματούλα Ζαμάνη: «Ήμουν σίγουρη για αυτό που είμαι»
Η Ματούλα Ζαμάνη εξήγησε πως αντιμετώπισε όλο τον ντόρο με ψυχραιμία, καθώς δεν αισθάνθηκε στιγμή ότι έπρεπε να απολογηθεί για κάτι που αποτελεί μέρος της καλλιτεχνικής της έκφρασης εδώ και χρόνια.Με αφοπλιστική ειλικρίνεια ανέφερε:«Ήμουν σίγουρη για αυτό που είμαι όταν βρέθηκα στο “μάτι” των απόψεων. Δεν πρόκειται να με ταρακουνήσει κάτι. Δεν με ζουρλαίνει καν αυτό. Από τη στιγμή που ξέρω ότι εγώ σαν Ματούλα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και ξέρω ότι το μπλουζάκι μου το βγάζω 5 χρόνια και ξέρω ότι σε όλο αυτό υπήρξε πολιτική σκοπιμότητα… Δηλαδή είμαι έτσι όπως είμαι, αλλά ψάχνω τα πράγματα».
Η στιγμή που κατάλαβε τι είχε συμβεί
Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια περιέγραψε πώς πληροφορήθηκε ότι το θέμα είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα media και στα social media, αποκαλύπτοντας την έκπληξή της όταν άρχισαν να την καλούν δημοσιογράφοι.Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Να με ταρακουνήσει τι; Έχω πάει στη μάνα μου και φεύγω να πάρω κάτι πράγματα και βαράει το τηλέφωνό μου συνέχεια και λέω “έλα Παναγία μου…”. Άγνωστα δεν σηκώνω γιατί γίνεται της μουρλής. Το σηκώνω γιατί χτυπούσε συνέχεια και λέω “ναι;” και μου λένε “γεια σας κυρία Ζαμάνη, τι έχετε να δηλώσετε για αυτό που έχει γίνει;”. Και λέω “τι έχει γίνει;”. Μου απαντούν, “α, δεν έχετε δει;”. Λέω “μισό λεπτάκι να μπω να δω και ξανά μιλάμε σε δυο λεπτά”. Από μια εκπομπή ήταν… Και μετά κάθομαι και λέω “τι κάνουν ρε οι άνθρωποι;”. Συναυλία 25 μέρες πριν από όταν το βγάλανε. Το κάνεις που το κάνεις, κάν’ το λίγο πιο περιποιημένα…”».
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΑΘΛΗΤΙΚΑ22 ώρες agoΈτσι ξεκίνησε το επεισόδιο Μαρινάκη-Δημητριάδη: Χαστούκι και απρόκλητη επίθεση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός!
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες agoΠώς μια ειρωνεία για ένα παλιό αυτοκίνητο οδήγησε στο επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Αρχάνες
ΒΟΛΟΣ21 ώρες agoTo Astratv.gr ζητά πρόσωπα για Δημοσιογραφική εργασία και για παρουσιαση εκπομπών
ΒΟΛΟΣ23 ώρες agoΈφυγε από την ζωή η Πάτρα Τσουρού από την Σκιάθο
ΘΕΣΣΑΛΙΑ13 ώρες agoΜ. Χαρακόπουλος: Το θεσσαλικό κρασί με μεράκι έχει μέλλον
ΘΕΣΣΑΛΙΑ22 ώρες agoΣτις εκδηλώσεις για την 5η Μεραρχία Κρητών και τη Μάχη της Κρήτης ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ23 ώρες agoΑνδρουλάκης: Ως εδώ ο κατήφορος Μητσοτάκη, η χώρα βρίσκεται σε σημείο καμπής
LIFESTYLE11 ώρες agoΗ Evangelia διασκεύασε το “ένα νερό κυρά Βαγγελιώ” και αποκάλυψε teaser ανήμερα των γενεθλίων της (Βίντεο)











