LIFESTYLE
Η ώρα της επίδειξης των 67 συμβάσεων παρουσία των δικηγόρων τους

Το δικαστήριο αποφάσισε προ ημερών ότι η Έλενα Χριστοπούλου υποχρεούται να επιδείξει άμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου τις συμβάσεις συνεργασίας που είχε υπογράψει με τις εταιρίες για λογαριασμό του μοντέλου και παρουσιάστριας. Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το πρωί ξανά (25-04-2025) σε ακόμα ένα επεισόδιο αυτής της πολυσυζητημένης υπόθεσης.
Σκοπός της συνάντησης είναι η επίδειξη των 67 συμβάσεων που είχαν υπογραφεί κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους συνεργασίας στο παρελθόν. Οι πρωταγωνίστριες της υπόθεσης, Έλενα Χριστοπούλου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου απέφυγαν τις δηλώσεις.
Κατά την προσέλευσή του, ο δικηγόρος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Κακαβούλης, μίλησε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω.
«Το χρέος των πληρεξούσιων δικηγόρων είναι να διασφαλίσουν ότι θα τηρηθεί απαρέγκλιτα μία δικαστική απόφαση, η οποία δικαίωσε πλήρως την κυρία Παπαγεωργίου.
Από εκεί και πέρα, σεβόμαστε απολύτως το έργο σας, παρακαλούμε πάρα πολύ να μας επιτρέψετε να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας απερίσπαστοι, με ευσυνειδησία απέναντι στην εντολίδα μας.
Είναι μια διαδικασία επίδειξης εγγράφων και χορήγησης αντιγράφων. Συνεπώς θα πρέπει να εξεταστούν πρώτα αυτά για να δούμε πώς θα προχωρήσουμε» είπε ο Κωνσταντίνος Κακαβούλης.
Μόλις προσκομισθούν οι εν λόγω συμβάσεις στην πλευρά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο τεχνικός σύμβουλος θα τις βάλει στο μικροσκόπιο με επιστημονικό τρόπο προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν «τρύπες» στα ποσά.
Οι δύο γυναίκες είχαν την επαγγελματική σχέση «80-20», δηλαδή επί του συνόλου του ποσού που είχε συμφωνηθεί από κάθε συμβόλαιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα λάμβανε το 80% του και το 20% θα πήγαινε στην Έλενα Χριστοπούλου.

-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ώρες ago
Βόλος: Εσπευσμένα στο Νοσοκομείο 19χρονος μετά από τσίμπημα οχιάς
-
LIFESTYLE22 ώρες ago
Ελεονώρα Μελέτη και Θοδωρής Μαροσούλης: Γιορτάζουν 8 χρόνια γάμου
-
VIDEO2 ώρες ago
ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ: ΝΕΚΡΟ 5ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ – ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΝ ASTRA
-
ΕΛΛΑΔΑ5 ώρες ago
Σοφία Ζαχαράκη: Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών στις μονάδες εξωτερικού
-
LIFESTYLE10 ώρες ago
«Το ότι πλήρωσε την υποτροφία μου στο ωδείο, το έκανε από την ψυχή της»
-
ΒΟΛΟΣ50 λεπτά ago
ΣΦΟΔΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΗ ΜΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Εφέσεις για Μάτι – Μάνδρα: Αποσύρονται μετά από επικοινωνία Κυρ. Πιερρακάκη με Ν. Χαρδαλιά και δημάρχους Ραφήνας – Μαραθώνα
-
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες ago
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ξετυλίγεται το «κουβάρι» του σκανδάλου – Αιφνιδιαστικές έφοδοι σε Αθήνα και Κρήτη, ασκήθηκαν διώξεις σε 100 άτομα