

LIFESTYLE
Η Παυλίνα Βουλγαράκη κυκλοφορεί το εξομολογητικό άλμπουμ ΛΥΚΟΙ
Ξεκινώντας από το πρώτο single «Είπες Για Πάντα», μια ρεαλιστική διήγηση για ένα «περίεργο» πρωτοχρονιάτικο πάρτι εν μέσω πανδημίας, η ξεχωριστή τραγουδοποιός Παυλίνα Βουλγαράκη,με το νέο άλμπουμ «ΛΥΚΟΙ», βρίσκει τόσες μουσικές αφορμές όσα και τα τραγούδια για να επανασυστηθεί ειλικρινά, δυναμικά κι ευάλωτα.
Ο σπουδαίος παραγωγός Σεραφείμ Γιαννακόπουλος μοιάζει να την απελευθερώνει μέσα από τον άτυπο δημιουργικό τους διάλογο.
Τα τραγούδια του άλμπουμ είναι ερμηνευτικά πιο απαιτητικά από ποτέ, αναγκάζοντας την καλλιτέχνη να συμμετέχει στο έπακρο με φωνή, ψυχή και σώμα. Το καθηλωτικό άλμπουμ «ΛΥΚΟΙ» περιγράφει βήμα-βήμα το μεταμορφωτικό ταξίδι της καλλιτέχνιδας, όχι μόνο στα δύο χρόνια που κράτησε η δημιουργία του, αλλά στη διάρκεια όλης της της ζωής.
Ένας βαθιά γυναικείος δίσκος, για τη φύση και τη δύναμη της γυναίκας, που φαίνεται να παραδίνεται, ενώ βρίσκει ξανά τη δύναμη να προκαλεί τον εαυτό της να εξελιχθεί, και να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της. Ένας δίσκος που πλάθει αρχετυπικές εικόνες: την Παυλίνα να τρέχει από παιδί με τους Λύκους, να νιώθει απομονωμένη, χωρίς να ξέρει που ανήκει («Βαρέθηκα να είμαι η περίεργη, βαρέθηκα να είμαι το φρικιό»), την πίστη που η καλλιτέχνιδα έχει στο σύμπαν («τα χέρια ανοιχτά στον ουρανό κι ότι βρέξει ας κατεβάσει»), τη φεμινιστική της πλευρά («ήρθες να με σώσεις, όπως τόσοι άλλοι, ήρθες να με σπάσεις, να με εξουσιάσεις»).
Το νέο single «Είπες Για Πάντα», όπως και ολόκληρο το άλμπουμ «ΛΥΚΟΙ», κυκλοφορούν από την Cobalt Music.

-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Τροχαίο στη Φυλή: Ένας νεκρός 15χρονος και τρεις τραυματίες
-
LIFESTYLE7 ώρες ago
Αρραβωνιάστηκε η Αμαλία Κωστοπούλου: Το μόνοπετρο και οι ευχές της Τζένης Μπαλατσινού
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Οι Δόμνα Μιχαηλίδου και Λεωνής Μαντωνάκης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στον Πειραιά
-
ΕΛΛΑΔΑ18 ώρες ago
Τέμπη: «Βρήκα τα βίντεο στον κάδο ανακύκλωσης» – Πώς εντοπίστηκε το υλικό του εμπορικού τρένου
-
ΕΛΛΑΔΑ23 ώρες ago
Εύβοια: Αυτοκτόνησε μητέρα δύο παιδιών – Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο
-
ΕΛΛΑΔΑ19 ώρες ago
Λαμία: Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο προς Καρπενήσι – Σοκάρουν οι εικόνες
-
ΕΛΛΑΔΑ7 ώρες ago
Κυκλάδες: «Ας ελπίσουμε ότι πιθανή εκροή λάβας δεν θα είναι εκρηκτική» – Νέα ανάρτηση Τσελέντη
-
ΕΛΛΑΔΑ16 ώρες ago
Πάτρα: Νεκρός 82χρονος που καταπλακώθηκε από ασανσέρ