LIFESTYLE
Η προσωπική εξομολόγηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου: “Δεν ήμουν η μαμά που ήθελα, ο γιος μου δεν θα ανεχόταν με τίποτα να κάνω δεύτερο παιδί”

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε χωρίς περιστροφές για την προσωπική της ζωή, τη μητρότητα, τον ρόλο του άντρα στη ζωή μιας γυναίκας με παιδί, αλλά και τις ενοχές που νιώθει ως μητέρα. Με λόγια αυθεντικά και άμεση ειλικρίνεια, η ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν σκέφτεται να αποκτήσει δεύτερο παιδί, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο σόου χορού DWTS, την οποία, όπως είπε, μόνο ευχάριστη δεν τη βίωσε. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παρέα», η Μαρίνα Λαμπροπούλου δεν δίστασε να μοιραστεί προσωπικές στιγμές, σκέψεις και συναισθήματα που πολλές φορές παραμένουν ταμπού, ειδικά για τις γυναίκες στον χώρο του θεάματος.
«Δεν ήμουν καλή μαμά – Σέβομαι την επιθυμία του παιδιού μου»
«Για να είναι ένας άντρας δίπλα μου, θα πρέπει να ξέρει τι σημαίνει παιδί. Να είναι ο άνθρωπος που θα μου πει: “Πρέπει να μείνεις με το παιδί σου σήμερα, όχι μαζί μου γιατί σε έχω εγώ ανάγκη. Το παιδί σου σε έχει ανάγκη”.», είπε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η ίδια παραδέχτηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην συνέχεια: «Δεν νιώθω ότι ήμουν καλή μαμά. Τα παιδιά μας, μας κάνουν καλύτερους… Λιποθυμώ στην ιδέα ενός δεύτερου γάμου ή παιδιού. Ο γιος μου δεν θα το ανεχόταν με τίποτα αυτό και σέβομαι πάρα πολύ την επιθυμία του παιδιού μου».
Για το DWTS: «Κόψανε και ράψανε τις δηλώσεις μου»
Η Μαρίνα Λαμπροπούλου αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο Dancing with the Stars, αποκαλύπτοντας πως η εμπειρία αυτή δεν ήταν θετική: «Στο DWTS δεν πέρασα καθόλου καλά. Δεν μου αρέσει να υπάρχουν τα αγκαθάκια γύρω μου, οι κομπλεξικοί. Κόψανε και ράψανε τις δηλώσεις μου όπως ήθελαν και δεν ακούστηκαν αυτά που είπα όπως ακριβώς τα είπα».

-
ΕΛΛΑΔΑ3 ώρες ago
Συντετριμμένοι ο Αντώνης και η Γεωργία Σαμαρά στην κηδεία της κόρης τους
-
ΕΛΛΑΔΑ2 ώρες ago
Λένα Σαμαρά: Το τελευταίο “αντίο” στην κόρη του Αντώνη Σαμαρά
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago
Σταματάει τα δρομολόγια Άγιο Κωνσταντίνο Σκιάθο το πλοίο Πανόραμα
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ώρες ago
Στο skiathos Palace Ζέττα Μακρή Θανάσης Μαμακος Ρενα Καραλαριωτου Αχιλλέας Ζησης
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ώρες ago
Στο skiathos Palace Ζέττα Μακρή Θανάσης Μαμακος Ρενα Καραλαριωτου Αχιλλέας Ζησης
-
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες ago
Βρέθηκε απαγχονισμένος 45χρονος σε μονόζυγο δημοτικού γηπέδου στο Πανόραμα
-
ΒΟΛΟΣ6 ώρες ago
Πέθανε ο 56χρονος επιχειρηματίας Θεόδωρος Μεσημβρινός, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία
-
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες ago
Γάζα: Ελλάδα, Βρετανία, Γαλλία, Σλοβενία, Δανία καταδικάζουν τα σχέδια Νετανιάχου – «Καλούμε να αναστρέψει άμεσα την απόφαση του»