Όπως είπε αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο πατέρας των παιδιών δείχνει να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πείσει και δεν το κάνει με λόγο ευθύ και άμεσο, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Στη δική της τοποθέτηση αναφορικά με τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, αναφέρεται η αναλύτρια λόγου, Ευγενία Σαρρή μιλώντας στο MEGA.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Όπως είπε αυτή τη στιγμή φαίνεται πως ο πατέρας των παιδιών δείχνει να έχει πολύ μεγάλη ανάγκη να πείσει και δεν το κάνει με λόγο ευθύ και άμεσο, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

«Η προτεραιότητα του Μάνου Δασκαλάκη είναι ο εαυτός του» συμπλήρωσε.

Από την άλλη πλευρά η ψυχολόγος, Βέρα Αθανασίου είπε πως υπάρχει μία έλλειψη συναισθήματος από τους γονείς κάτι το οποίο έχει πυροδοτήσει την έκρηξη συναισθήματος, θυμού, οργής από την κοινωνία.

Αποκωδικοποιώντας την εξομολόγηση του Μάνου Δασκαλάκη

Η αναλύτρια λόγου Ευγενία Σαρρή είχε μάλιστα επιχειρήσει χτες στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA επιχείρησε να αποκωδικοποιήσει τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη.

«Ο λόγος του δεν είναι ποτέ ευθύς, είναι υπαινικτικός. Υπάρχει επίγνωση ότι υπάρχει ένα ακροατήριο που τον παρακολουθεί. Χρησιμοποιεί εκφράσεις κοφτές, που δίνουν χρόνο να σκεφτεί τι θα πει. Οι σύντομες προτάσεις προέρχονται κυρίως από τη λογική μας, δεν είναι ενδεικτικές συναισθήματος. Όταν βλέπουμε σύντομες προτάσεις σημαίνει ότι αυτός που μιλάει σκέφτεται πολύ καλά τα λόγια του. Ενδεχομένως να έχει προβάρει τα λόγια του» είπε η Ευγενία Σαρρή.

Η κ. Σαρρή παρατήρησε πως ο Μάνος Δασκαλάκης χτίζει το αφήγημά του, ιδιαίτερα όταν ο 30χρονος δήλωσε στην Αγγελική Νικολούλη πως θα ήθελε να μπει έστω για μισή ώρα στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου για να την σκοτώσει, κι ας μπει μετά φυλακή.

«Είναι μία κίνηση εντυπωσιασμού. Δεν με έπεισε, αυτό εννοώ όταν λέω ότι συμπληρώνει το αφήγημά του. Τα παιδιά χάνουν το όνομα, γίνονται το παιδί» δήλωσε.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ζήτησε συγγνώμη. Τον πίεσε η Αγγελική Νικολούλη και τη λέξη συγγνώμη την λέει εκείνη, όχι αυτός. Είναι απροσδόκητο για έναν πατέρα να μη νιώθει τύψεις. Δεν αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων και των λόγων του. Είναι πολύ έντονη η αποφυγή της ευθύνης και των τύψεων» είπε.

Γράψτε το σχόλιό σας

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Το «μυστικό» πίσω από την ευθυγράμμιση των πυραμίδων

(function() {
var audio = document.getElementById(‘articleAudioPlayer’),
buttons = document.querySelectorAll(‘.playPauseButton’),
b = 0;
for (b; b < buttons.length; b++) {
var button = buttons[b];
button.parentElement.setAttribute('style', '');
button.addEventListener('click', function(e) {
var icon = this.querySelector('i');
e.preventDefault();
if (audio.paused) {
audio.play();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-stop');
} else {
audio.pause();
icon.setAttribute('class', 'grey-c fa fa-headphones');
}
});
}
})();