Connect with us

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η πρωτοβουλία της ΝΔ «Επιχειρείτε!» στην Εύβοια

Published

on

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Oλοκληρώθηκε την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η δράση της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ στην Εύβοια στο πλαίσιο της κεντρικής πρωτοβουλίας «Επιχειρείτε!» και του θεματικού άξονα «Εκπαίδευση».

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στο πλαίσιο της δράσης πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις κλιμακίου της Γραμματείας σε επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα στη βιομηχανία ετικετών και εφαρμογών συσκευασίας Forlabels στο Σχηματάρι και στη βιομηχανία πλαστικής τσάντας και συσκευασίας Timiplast στη Ριτσώνα, με τη συμμετοχή του Γραμματέα Παραγωγικών Τομέων κ. Άκη Μπάφα, του Διευθυντή κ. Γιάννη Τριανταφύλλου, του Αναπληρωτή Γραμματέα κ. Ανδρέα Δημητρουλόπουλου, και του Συντονιστή της δράσης «Συνομιλώντας με την Ελλάδα που παράγει» κ. Βασίλη Μιχαλόπουλου.

Πραγματοποιήθηκαν επίσης συναντήσεις εργασίας των στελεχών στη Χαλκίδα με τοπικούς επιχειρηματίες από καθιερωμένους και αναπτυσσόμενους κλάδους της οικονομικής δραστηριότητας της περιοχής, όπως με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης-Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Εύβοιας «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», με τον Πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού Συμβουλίου Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας αλλά και με αντιπροσωπεία Διοίκησης της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας.

Ακολούθησε εκδήλωση με θέμα «Εκπαίδευση και Νέες Ευκαιρίες στο Επιχειρείν» στην Αίθουσα Περιφερειακού Συμβουλίου Χαλκίδας με κεντρικούς ομιλητές την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττα Μακρή και τον Διοικητή Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, στην οποία παρευρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ κ. Θανάσης Ζεμπίλης, οι πολιτεύτριες της Εύβοιας κ. Σοφία Νικολάου και κ. Ευαγγελία Μιμίκου και η Δήμαρχος Χαλκίδας κ. Έλενα Βάκα. Το παρόν έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Κοντογιάννης, η Ταμίας Εμπορικού Συλλόγου Εύβοιας κ. Μάνια Αναστασιάδου, η εκπρόσωπος του Δήμου Ερέτριας κ. Μαρία Παπαγγελή, ο Υπεύθυνος Παραγωγικών Τομέων της ΔΕΕΠ Εύβοιας κ. Κωνσταντίνος Δημήτριος, ο Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Ερέτριας κ. Χρήστος Διονυσόπουλος, εκπρόσωποι της εκπαίδευσης όπως ο Διευθυντής Β’ Εκπαίδευσης κ. Κων/νος Φράγκος, η Διευθύντρια του Α’ Λυκείου κ. Μαριάννα Ματθαίου, ο Διευθυντής ΕΠΑΛ Αλιβερίου κ. Μιχαήλ Μαντζάκος, τοπικοί επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι των περιφερειακών ΜΜΕ. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο Συντονιστής Διαγραμματειακού της ΝΔ κ. Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο Τομεάρχης Εμπορίου κ. Νίκος Λεβετσοβίτης και ο συντονιστής του άξονα «Συνεργασίες» της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Σάκης Παιδής.

Ο Γραμματέας Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ κ. Άκης Μπάφας καλωσόρισε το παρευρισκόμενο κοινό παραθέτοντας δείκτες της ελληνικής οικονομίας που αναδεικνύουν την αποτελεσματική πολιτική της κυβέρνησης με έμφαση στην αύξηση του ΑΕΠ, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, την αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής και των εξαγωγών, αλλά και τη μείωση της ανεργίας, ενώ τόνισε την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τόσο από τους πολίτες όσο και από διεθνείς ηγέτες που υιοθετούν ελληνικές πολιτικές. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Προγραμματισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Χαλκίδας κ. Νικόλαος Παπαγεωργόπουλος, ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών ΝΔ κ. Νίκος Λυσιγάκης, και ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Εύβοιας κ. Παναγιώτης Μάλλιος.

Η πρώτη ενότητα της εκδήλωσης με θέμα την εκπαίδευση στην επιχειρηματικότητα ξεκίνησε με την κεντρική ομιλία της Υφυπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Ζέττας Μακρή, η οποία παρουσίασε το πλαίσιο εκπαίδευσης και τις στοχευμένες δράσεις με τις οποίες η νέα γενιά εισάγεται στο επιχειρείν, καθώς και πλήθος προγραμμάτων με τα οποία ενισχύονται δεξιότητες επιχειρηματικότητας στις χαμηλές βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, όπως η δημιουργική έκφραση, η κριτική και συνθετική σκέψη, η ανάπτυξη ιδεών, η ομαδική εργασία, η εξοικείωση με νέες τεχνολογίες και πολλές άλλες. Η κ. Μακρή εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που συμμετέχει σε μία συλλογική προσπάθεια με συνοδοιπόρους στην διαδρομή καλλιέργειας της επιχειρηματικής κουλτούρας και ενίσχυσης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας μέσα από την εκπαιδευτική της αξία, την παιδαγωγική και βιώσιμη προοπτική της.

Ακολούθησε μία εποικοδομητική συζήτηση σε πάνελ, στην οποία συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ.  Ευάγγελος Κούκουζας, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος κ. Κώστας Γαλάνης, ο Πρόεδρος του Τμήματος Υπηρεσιών και Μέλος Διοίκησης του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Αντώνης Νταβαρίας, ο Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Συλλόγου Χαλκίδας  και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας κ. Δημήτρης Βαγιάννης, ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Κέντρο Φιλελεύθερων Μελετών – Μάρκος Δραγούμης (ΚΕΦΙΜ) κ. Νίκος Ρώμπαπας, και η επιχειρηματίας, Υπ. Διδ. Πανεπιστημίου Πειραιώς και επιστημονική συνεργάτης του Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού, κ. Αργυρή Κατωπόδη. Η συζήτηση, την οποία συντόνισε ο Υπεύθυνος Επιμόρφωσης Στελεχών ΝΔ κ. Νίκος Λυσικάκης, έθεσε στο επίκεντρο θέματα καλλιέργειας της επιχειρηματικής κουλτούρας και ενίσχυσης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας μέσα από την εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης, αλλά και την ανάγκη ανάπτυξης δεξιοτήτων και κατάρτισης τόσο σε νέους επιχειρηματίες όσο και σε επαγγελματίες που επιχειρούν την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Στη δεύτερη ενότητα της εκδήλωσης με θέμα τη δημιουργία νέων ευκαιριών επιχειρηματικότητας, θεματική ομιλία πραγματοποίησε ο Διοικητής της ΔΥΠΑ κ. Σπύρος Πρωτοψάλτης, ο οποίος ανέδειξε την ανάγκη προσαρμογής και αντιστοίχησης της προσφοράς και της ζήτησης εργατικού δυναμικού, καθώς και την ανάγκη να γεφυρώσουμε το χάσμα των αναγκών της οικονομίας και των δεξιοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού. Μίλησε επίσης για το «πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρηματικών πρωτοβουλιών απασχόλησης νέων ελεύθερων επαγγελματιών, ηλικίας 18 έως 29 ετών, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία», μία νέα δράση της ΔΥΠΑ  με διάρκεια 12 μηνών και στόχο την προώθηση στην αυτοαπασχόληση 3.000 νέων ανέργων μέσω της δημιουργίας βιώσιμων επιχειρήσεων, με έμφαση στην ψηφιακή οικονομία.

Στο πάνελ που ακολούθησε συμμετείχαν ο Γ Αντιπρόεδρος ΕΣΕΕ, Πρόεδρος Οργανισμού Λιμένων Ευβοίας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας κ. Σπύρος Γεροντίτης, ο επιχειρηματίας και συνιδρυτής της Farma Bio Fylla κ. Μάριος Γεωργούδης και ο Οικονομολόγος, Managing Partner της ZKP CONSULTANTS κ. Ιωάννης Ρουκάς. Ο διάλογος, τον οποίο συντόνισε η Αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων και Συντονίστρια της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Έρη Τόκα περιστράφηκε γύρω από τις ευκαιρίες αναγέννησης της οικονομίας της Εύβοιας μέσω προγραμμάτων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, ενώ ανέδειξε πετυχημένες πρακτικές, καθώς και τον αντίκτυπο των επενδύσεων και του νέου αναπτυξιακού νόμου στην ευρύτερη κοινωνία της Εύβοιας και των περιοχών ανασυγκρότησης γενικότερα.

Τα βασικά συμπεράσματα της εκδήλωσης παρουσίασε συνοπτικά ο Διευθυντής της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων κ. Γιάννη Τριανταφύλλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων τολμά και αναπτύσσει δομές που εισάγουν τις νέες και τους νέους στο υγιές επιχειρείν, κίνηση την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν ενεργά αφενός οι επιχειρήσεις αλλά και αφετέρου η ευρύτερη κοινωνία, προχωρώντας σε αντίστοιχες δραστικές αλλαγές. Υπογράμμισε επίσης την κεντρική κυβερνητική πολιτική, που εκδηλώνεται μέσω της ΔΥΠΑ, να περάσουμε από την παθητική φροντίδα της ανεργίας στην ενεργητική ενίσχυση της εργασίας.

Την εκδήλωση συντόνισε με επιτυχία ο Συντονιστής του θεματικού άξονα «Εκπαίδευση» της δράσης «Επιχειρείτε!» κ. Πάρις Πάτσης.

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φουντώνει» η γαλάζια μάχη στην Α’ Αθήνας

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Νυν βουλευτές, υποψήφιοι και… ενδιαφερόμενοι για την Α’ Αθήνας εντείνουν την κινητικότητά τους, δημόσια αλλά και στο παρασκήνιο, αναζητώντας συμμαχίες μετά το νέο επίσημο ανακάτεμα της τράπουλας στη συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Η ανακοίνωση της ένταξης του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη στα γαλάζια ψηφοδέλτια ήρθε μερικούς μήνες μετά από εκείνη που αφορά τη δικηγόρο και αντιδήμαρχο στην Αθήνα Αννα Ροκοφύλλου – δύο υποψηφιότητες για την ίδια εκλογική περιφέρεια, οι οποίες εκφράζουν το επιδιωκόμενο από το Μαξίμου άνοιγμα προς το Κέντρο.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο ανταγωνισμός οξύνεται – μαζί και η αγωνία των γαλάζιων που θα ριχθούν στο κυνήγι του σταυρού -, δεδομένου ότι το 2019 είχαν εκλεγεί με τη ΝΔ έξι βουλευτές (Ολγα Κεφαλογιάννη, Βασίλης Κικίλιας, Θάνος Πλεύρης, Νικήτας Κακλαμάνης, Αγγελος Συρίγος, Φωτεινή Πιπιλή), ωστόσο η Α’ Αθήνας θα χάσει μία έδρα (για χάρη του ψηφοδελτίου Επικρατείας) λόγω του νόμου για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού από τον τόπο κατοικίας τους, με ανοιχτό το ενδεχόμενο για απώλεια άλλης μίας έδρας λόγω της απογραφής. Πάντως το αν θα συμβεί τελικά αυτό θα απαντηθεί αφότου η ΕΛΣΤΑΤ δημοσιοποιήσει τα οριστικά στοιχεία της απογραφής στο τέλος του έτους.

Διαβάστε επίσης: Το ειδικό βάρος της σκακιέρας με τα ψηφοδέλτια Επικρατείας – Η «ακτινογραφία» των υποψηφίων

Ερώτημα παραμένει η υποψηφιότητα του πρώην επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλου, αφού γαλάζιοι τον συζητούν εδώ και μήνες, ωστόσο είναι ταυτόχρονα ισχυρό το σενάριο ο ίδιος να επικρατήσει τελικά στην αναζήτηση της Ευρώπης για το πρόσωπο που θα στελεχώσει πόστο αρμόδιο για τον Περσικό Κόλπο. Στις νεοδημοκρατικές λίστες έχει υπάρξει επίσης το όνομα του υφυπουργού Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Ηδη έχει αρχίσει να «τρέχει» την προετοιμασία καθόδου του προς την κεντρική πολιτική σκηνή ο αντιδήμαρχος Πρασίνου του Δήμου Αθηναίων, Χρήστος Τεντόμας, όσο κι αν δεν έχει κλειδώσει η υποψηφιότητά του – τουλάχιστον όχι με επίσημο πράσινο φως. Ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονται ως πιθανές νέες είσοδοι είναι εκείνο της δικηγόρου Εβίτας Βαρελά, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΝΔ θα ήθελε (συνεπώς αναζητεί) περισσότερες γυναικείες υποψηφιότητες.

Οπως έχουν γράψει τα «ΝΕΑ», πέρα από τα επιδιωκόμενα «ανοίγματα» προς το Κέντρο, με στόχο τις πασοκογενείς ψήφους, καθώς και προς τη νέα γενιά, μεγάλη δεξαμενή άντλησης προσώπων θα είναι συνολικά η τοπική αυτοδιοίκηση, αν και το Μαξίμου υψώνει τείχος σε υποψηφιότητες νυν αντιπεριφερειαρχών.

Πυρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Στο μεταξύ ο Πρωθυπουργός προχώρησε σε κατά μέτωπο επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και σε επαναδιατύπωση εκλογικών διλημμάτων χθες το βράδυ από την Τρίπολη, όπου πραγματοποίησε την τελευταία, εκτός απροόπτου, για φέτος καθαρά προεκλογική περιοδεία του έξω από το Λεκανοπέδιο, καθώς οι επόμενοι «σταθμοί» (Λάρισα, Κοζάνη κ.ά.) φαίνεται να μετατίθενται για τον Ιανουάριο.

«Ή δεύτερη φορά στη συμφορά ή δεύτερη εντολή στην προκοπή» είναι κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη το δίλημμα της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ ο ίδιος έβαλε στο κάδρο προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στρατιωτική ηγεσία μετά την επίσκεψή του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο.

Η κυβέρνηση «δεν θα επιτρέψει παιχνίδια με τις Ενοπλες Δυνάμεις» και «δεν θα δεχθούμε μαθήματα από αυτούς που είναι η θλιβερή εξαίρεση» τόνισε ο Πρωθυπουργός και κατηγόρησε τον Τσίπρα για υποκρισία, σημειώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπερψήφισε αμυντικούς εξοπλισμούς.

«Ζήτησε σεβασμό στις Ενοπλες Δυνάμεις αυτός που είπε όχι στις αμυντικές δαπάνες και τις μεγάλες συμφωνίες. Δεν μπορούν όλα να γίνονται εργαλεία στο όνομα κάθε πρόσκαιρου κομματικού συμφέροντος» σημείωσε, μιλώντας για μια αξιωματική αντιπολίτευση του «όχι σε όλα». Εξάλλου επανέφερε τα μηνύματα κατά της χαλαρής ψήφου, τονίζοντας ότι «η πρώτη κάλπη θα καθορίσει ποιος θα κυβερνήσει τη χώρα» και επεδίωξε εκ νέου σινιάλα συσπείρωσης σε «κάθε πολίτη που πιστεύει στον υπεύθυνο πατριωτισμό και στον δημιουργικό εκσυγχρονισμό».

Έντυπη έκδοση «ΤΑ ΝΕΑ»

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκία: Ασκηση του πολεμικού ναυτικού στα ανοιχτά της Λιβύης

Published

on

By

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μοιράσου το αρθρο!

Δυνάμεις του τουρκικού πολεμικού ναυτικού πραγματοποίησαν εκπαίδευση στη φρεγάτα TCG GÖKSU (φωτογραφία, επάνω, από το Twitter), η οποία επιχειρεί στ’ ανοιχτά της λιβυκής πόλης Μισράτα, σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας της Τουρκίας.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

«Για την ειρήνη και την ασφάλεια»

«Στο πλαίσιο της Τουρκικής Ναυτικής Ομάδας Εργασίας. Για την ειρήνη και την ασφάλεια της Λιβύης, πραγματοποιήθηκαν εκπαιδεύσεις της ομάδας στη φρεγάτα μας TCG GÖKSU, η οποία δραστηριοποιείται στ’ ανοικτά της θάλασσας της Λιβύης», έγραψε το τουρκικό υπουργείο στο Twitter χθες Τρίτη.

Κατά του τουρκολιβυκού μνημονίου

Στο μεταξύ, έγινε γνωστή μια ακόμα κίνηση που βάζει φρένο στα σχέδια του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Πέντε λίβυοι δικηγόροι προσέφυγαν στο δικαστήριο της Τρίπολης στη Λιβύη ενάντια στο πρόσφατο μνημόνιο που υπέγραψε η προσωρινή κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας του Αμπντελχαμίντ Ντμπεϊμπά με την Τουρκία, στον τομέα των υδρογονανθράκων.

Το μνηνόμιο, όπως τονίζει η Αθήνα, «παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας, αποτελεί παραβίαση του διεθνούς δικαίου και μια εσκεμμένη κλιμάκωση που υπονομεύει τη σταθερότητα στην περιοχή».

Τα επιχειρήματα

Η προσφυγή ζητεί την ακύρωση του μνημονίου, με μία σειρά επιχειρημάτων, όπως ότι η κυβέρνηση Ντμπεϊμπά δεν νομιμοποιείται να συνάπτει διεθνείς συμφωνίες, η συμφωνία ονομάστηκε μνημόνιο κατανόησης αλλά είναι μια οικονομική πετρελαϊκή συμφωνία, και παραβιάζει πολλές διατάξεις του νόμου περί πετρελαίου, με πιο αξιοσημείωτη την έλλειψη εμπειρίας των τουρκικών εταιρειών στον τομέα αυτό.

https://platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα Εδω

Facebook

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Google News

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Μπείτε στην ομάδα μας στο Discord και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Μπείτε στην ομάδα μας στο Telegram και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Advertisement
Advertisement

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago

Σοκ στην Σκιαθο 37χρονη έγκυος εχασε το 9 μηνών μωρό της στην εντατική η ίδια σε κρίσιμη κατάσταση

ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago

Κόβονται οι βραδινές πτήσεις από Αγγλία στην Σκιαθο το 2023

LIFESTYLE7 ημέρες ago

Έφτασε μια βαλίτσα με λεφτά μέχρι το σπίτι μου, είναι προσβλητικό

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στη Σκιάθο

LIFESTYLE5 ημέρες ago

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της κλοπής στο κατάστημα της Δήμητρας Κατσαφάδου

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

ΣΚΟΠΕΛΟΣ : ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΙΣ 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ4 ημέρες ago

Οι φωτογραφίες της χρονιάς από το National Geographic

LIFESTYLE2 ημέρες ago

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Νεκρή η αγαπημένη ηθοποιός… Ο απίστευτος διάλογος της με τον Καραμανλή!

ΜΑΓΝΗΣΙΑ7 ημέρες ago

Σόκ βολιώτισσα τραυμάτισε τον άρρωστο γιο της στον θώρακαμε με μαχαίρι

ΜΑΓΝΗΣΙΑ6 ημέρες ago

Κιβωτός του κόσμου: Ανήλικος καταγγέλει ασέλγεια στη δομή του Βόλου από ηγετικό στέλεχος [βίντεο]

Δημοφιλή