Επανέρχεται στο προσκήνιο για τη Σεβίλλη η περίπτωση του Λουίς Μίγια. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «elsevillista» αλλά και διάφορα ακόμη Μέσα από την Ισπανία, οι Ανδαλουσιάνοι φαίνεται πως θα μπουν σε νέο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τη Χετάφε για τον 31χρονο χαφ.
Ο Αντόνιο Κορδόν παραμένει μεγάλος fan του Μίγια και η Σεβίλλη δείχνει διατεθειμένη να τον κάνει δικό της. Εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα και το γεγονός πως δεν υπάρχει ακόμη… ρευστό, ενδεχομένως να πρέπει να περιμένουν πρώτα μια πώληση και μετά να γίνει κίνηση για την απόκτησή του.
Η Χετάφε φέρεται να αξιώνει όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα ένα ποσό στα 6 εκατ. ευρώ και η Σεβίλλη να ανεβαίνει ως τα 5. Με τη διαφορά θεωρητικά να είναι μικρή, εφόσον οι συζητήσεις καταλήξουν σε αυτά τα νούμερα.
Στο εν λόγω ρεπορτάζ συνδέεται ξανά ο Μίγια με τον Ολυμπιακό, αφού γίνεται λόγος για ενδιαφέρον των Πειραιωτών. Με τον ποδοσφαιριστή να είναι μία από τις πρώτες επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, αλλά να μην υπάρχει πρόοδος στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Μένει ασφαλώς να φανεί αν οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν ξανά στην κούρσα για την απόκτηση του έμπειρου και ποιοτικού μέσου ή αν έχουν αποχωρήσει οριστικά από τη συγκεκριμένη υπόθεση.
?? Informa @orgullobiri:
?? Antonio Cordon habria puesto de nuevo los ojos en Luis Milla para el proyecto del Sevilla.
?? El jugador no veria con malos ojos la operacion.
?? Fichaje valorado en 5 millones. El Getafe pide 6 kilos por el, por lo que se complica y esta en pausa. pic.twitter.com/0VuIixbcLG
— Fantasia Azulona (@FantasiaAzulona) August 3, 2025