LIFESTYLE
«Η συσπείρωση της τέχνης του θεάτρου απέναντι στην καθημερινή βία της εποχής μας»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Τρεις ηρωίδες με διαφορετικές ηλικίες και καταβολές περνούν ένα βράδυ πίνοντας και συζητώντας. Στο σπίτι μαζί τους βρίσκεται και η ανήλικη αδερφή της οικοδέσποινας. Οι γυναίκες του έργου εξομολογούνται ιστορίες στις οποίες έχουν υπάρξει θύματα ή θύτες μέσω του διαδικτύου: διαδικτυακοί εκβιασμοί, sextortion, revenge porn, bullying, challenges, απάτες και ο εθισμός στο διαδίκτυο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

LIFESTYLE
«Σε παράσταση μας πέταξαν μάρμαρα, παιδιά προσπαθούσαν να δουν μέσα στο καμαρίνι»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και θυμήθηκε την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης παράστασης το περσινό καλοκαίρι.
Αρχικά, η Ιωάννα Πηλιχού ανέφερε: «Ήταν μια από τις δύσκολες ημέρες της δουλειάς μας. Υπήρχε το κοινό, το οποίο ήθελε πάρα πολύ να παρακολουθήσει και ταυτόχρονα υπήρχε και ένα άλλο κοινό που σε αποσυντόνιζε τόσο πολύ… Γιατί όταν παίζεις, όλα τα ερεθίσματα σου έρχονται και εσένα. Ένα παιδί είχε αποφασίσει ότι αξίζει να παρακολουθήσει μαζί με το σκυλί του, το οποίο δεν σταμάτησε ποτέ να γαβγίζει στο ένα μέτρο, παιδιά έτρεχαν και έπαιζαν, ένας άλλος έκανε ποδήλατο και πέρασε δυο τρεις φορές».

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqczqz3rad61)
Στην πορεία, τόνισε: «Υπήρχαν ηθοποιοί που έχασαν τα λόγια τους. Όχι απλώς τα έχασαν, αλλά δεν μπόρεσαν καν να συνεχίσουν. Δηλαδή είπε ο ένας συνάδελφος “σας παρακαλώ, λέω ένα κείμενο και δεν ξέρω που βρίσκομαι”. Έπαθε κοκομπλόκο. Το αποκορύφωμα ήταν αυτό που έγινε σε μένα που μας πέταξαν τα μάρμαρα. Εγώ ήμουν και πάρα πολύ τυχερή γιατί το παράθυρο ήταν ανοιχτό και ευτυχώς υπήρχαν κάποια προστατευτικά πολύ μικρά, σίδερα και το είδα να έρχεται το μάρμαρο και να σκάει σε αυτό. Ευτυχώς που το βρήκε γιατί γύρισε πίσω. Αλλιώς θα το είχα φάει κάπου στο κεφάλι, το είδα να έρχεται πάνω μου».
Τέλος, η ηθοποιός επισήμανε ότι: «Τρόμαξα πάρα πολύ. Εκείνη την ώρα αναρωτήθηκα αν μπορώ να συνεχίσω την παράσταση γιατί ήμουν τρομερά ταραγμένη, με είχε πιάσει αδιανόητη ταχυκαρδία, σχεδόν κρίση άγχους. Αυτά τα παιδιά που ανέβαιναν, σκαρφάλωναν στα κάγκελα και προσπαθούσαν να δουν μέσα στο γυναικείο καμαρίνι την ώρα που αλλάζαμε. Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε να νυχτώσει, για να κλείσουμε τελείως τα φώτα και να είμαστε κρυμμένες γιατί δεν σταματούσαν να ανεβαίνουν. Και στο τέλος, επειδή δεν είχαν πάρει αυτό που ήθελαν, καταλήξαμε να μας πετάξουν μάρμαρα».
Ειδήσεις σήμερα:
Πώς θα λειτουργήσουν σήμερα σχολεία, Δημόσιο και καταστήματα
Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη – Η πρόταση της εισαγγελέως

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
LIFESTYLE
Ο Έλον Μασκ χλευάζει τη «σατανική» εμφάνιση του Σαμ Σμιθ στα Grammy: «Το τέλος του κόσμου»


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Nτυμένος με μια κατακόκκινη στολή, φορώντας κερατάκια και τακούνια ο τραγουδιστής παρουσίασε στα φετινά Grammy ένα σόου το οποίο συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια στα social media καθώς τόσο η στολή του όσο και το όλο σκηνικό με τις φωτιές και τα κελιά παρέπεμπαν στον διάβολο και την Κόλαση. Πίσω του η Κιμ Πέτρας (η πρώτη τρανς που κερδίζει Grammy στην ιστορία του θεσμού) χόρευε μέσα σε ένα κλουβί.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Η εμφάνισή τους απροκάλεσε οργή στο διαδίκτυο, με τους πιο συντηρητικούς να τη χαρακτηρίζουν «λατρεία του διαβόλου».
«Αυτό είναι διαβολικό», έγραψε στο Twitter ο γερουσιαστής του Τέξας Τεντ Κρουζ, με τη Μέγκιν Κέλι να κατακεραυνώνει το σόου στο podcast της The Megyn Kelly Show ως «γιορτή του Σατανά».
Οι θαυμαστές του ντουέτου έσπευσαν να αντιδράσουν, με έναν χρήστη να γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Αν ο Σαμ Σμιθ ήταν αδύνατος, και straight, δεν θα τους γελοιοποιούσαν για τον τρόπο που παρουσιάζονται και ντύνονται».
Ο τραγουδίστρια, ο οποίος αυτοπροσδιορίζεται ως non-binary, και η Πέτρας, η οποία έγινε γυναίκα όταν ήταν έφηβη, έγραψαν ιστορία την Κυριακή ως οι πρώτοι μη δυαδικοί και τρανσέξουαλ καλλιτέχνες που πήραν βραβείο Grammy στην κατηγορία «Best Pop Duo/Group Performance».
«Είμαι η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που κερδίζει αυτό το βραβείο», δήλωσε συγκινημένη η Πέτρας. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους απίστευτους τρανσέξουαλ θρύλους πριν από μένα. Τη μητέρα μου- μεγάλωσα κοντά σε έναν αυτοκινητόδρομο στη μέση του πουθενά στη Γερμανία- που πίστευε ότι ήμουν κορίτσι και δεν θα ήμουν εδώ χωρίς αυτή και την στήριξή της».
Σεισμοί στην Τουρκία: Ακόμη 35 Έλληνες διασώστες αναχωρούν αναχωρούν για τα Άδανα
Mama Cax: Το doodle της google για το μοντέλο με το προσθετικό πόδι
Κώστας Παπαζάχος: Κάποια στιγμή θα γίνει στην Ελλάδα σεισμός σαν της Τουρκίας

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
LIFESTYLE4 ημέρες ago
«Λες ”πόσο χρόνο έχω; Μπορεί να είναι ένα Πάσχα”» – Ραγίζει καρδιές η Μπακογιάννη για την υγεία της
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ4 ημέρες ago
Βόλος: Εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα η 23χρονη και η οικογένειά της μετά το επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού – Όλα όσα υποστηρίζει ο 45χρονος
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Πάολα: Το μήνυμα της τραγουδίστριας μέσα από το νοσοκομείο
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Πάμελα Άντερσον – Η σύζυγος του Τόμι Λι αντεπιτίθεται: «Δεν θα νοιαζόσουν, αν πέθαινα»
-
LIFESTYLE5 ημέρες ago
Παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου
-
ΕΛΛΑΔΑ4 ημέρες ago
Νέος Κόσμος: Νεαρός κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τραβεστί
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ3 ημέρες ago
Κλειστά τα σχολεία στο Βόλο την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πότε θα χιονίσει στον Βόλο και το Πήλιο