Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Η θρυλική boutique “Ice Cube Riviera” επέστρεψε και πραγματοποίησε τα λαμπερά της εγκαίνια εντός του “Grand Resort Lagonisi” (Εικόνες)

Published

on

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Google Logo Πρόσθεσε το astratv.gr
στα αγαπημένα σου στη Google

Η επιχειρηματίας Μαρία Καλάβρια διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό opening party για τη θρυλική boutique “Ice Cube Riviera”, που άνοιξε τις πόρτες της ξανά εντός του εμβληματικού ξενοδοχείου “Grand Resort Lagonisi”! Συγκεντρώνοντας ένα εκλεκτό guest list από fashion media experts, key opinion leaders, influencers και celebrities, καθώς και απο εκπροσώπους του δημοσιογραφικού και επιχειρηματικού γίγνεσθαι, η Μαρία Καλάβρια δέχθηκε τα εύσημα και τις ευχές για το νέο της επαγγελματικό βήμα κατά τη διάρκεια της βραδιάς των εγκαινίων.

Υπό τους summer sunset ήχους της εντυπωσιακής άρπας, που συνόδευε μουσικά τη βραδιά, οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν στον ολοκαίνουργιο χώρο της boutique, που διαθέτει τα απόλυτα summer items σε είδη ένδυσης, υπόδυσης και αξεσουάρ, τόσο ελληνικών όσο και international brands, τα οποία έχει επιλέξει με προσοχή και μεράκι η αγαπημένη επιχειρηματίας.

Περισσότερα στο parapolitika.gr

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο WhatsApp

Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:

Μπες στο κανάλι του astratv.gr
στο Viber
Advertisement

Μέλος του
Μητρώου Ηλεκτρονικού Τύπου
Μ.Η.Τ. 252107

dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
main logo black
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement
Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Μετάβαση στο περιεχόμενο