ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου και ο Τζον Μάλκοβιτς έρχονται στο ΜΜΘ- Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος του έτους


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
To καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα δούμε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, από τον Σεπτέμβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022, αποδεικνύει ότι η νέα σεζόν βρίσκει τον οργανισμό πανέτοιμο, σε μία από τις πιο δυναμικές περιόδους έμπνευσης και δημιουργίας.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δίνοντας έμφαση σε σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της μουσικής και του χορού που αγαπά το κοινό και εντυπωσιακές παραγωγές οι οποίες θα καθηλώσουν τους θεατές, το φετινό χειμώνα οι αίθουσες των κτηρίων Μ1 και Μ2 θα γίνουν σημείο αναφοράς χάρη στις συναυλίες, τις παραστάσεις, τα αφιερώματα, τους θεματικούς κύκλους που διοργανώνονται και το σύνολο των δράσεων που θα φιλοξενήσουν έως τα τέλη Δεκεμβρίου.
Στις σκηνές του Ο.Μ.Μ.Θ. θα βρεθούν η ιστορική και παγκοσμίου φήμης Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου (Royal Philharmonic Orchestra), η οποία επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης μετά το 2000 σε μια συναυλία ορόσημο, καθώς και ο εμβληματικός Τζον Μάλκοβιτς, που κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων ηθοποιών όλων των εποχών με δυο υποψηφιότητες για Όσκαρ και ρόλους που έχουν αφήσει εποχή.
Επίσης, θα υπάρχει αφιέρωμα στην ελληνική μουσική με τον κορυφαίο εκφραστή του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού Μανώλη Μητσιά με το μοναδικό ηχόχρωμα στη φωνή και τους στίχους που γεννούν συναισθήματα και όλοι έχουμε τραγουδήσει, αλλά και τους Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Απόστολο Ρίζο, που θα τραγουδήσουν Μάνο Λοΐζο, ενώ ολοκληρώνεται ο αφιερωματικός κύκλος στα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική Καταστροφή σε μια συναυλία με τους Ελένη Βιτάλη, Σοφία Παπάζογλου, Κώστα Τριανταφυλλίδη και τους ΤΑΚΙΜ.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το πρώτο Διεθνές φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου, όπου ξεχωρίζει η παρουσία του Gidon Kremer, του μεγαλύτερου βιρτουόζου βιολονίστα κατά τον Χέρπερτ φον Κάραγιαν και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ο.Μ.Μ.Θ. Χρίστου Γαλιλαία, όπως επίσης και του φημισμένου κουαρτέτου εγχόρδων Pacifica Quartet που έχει κερδίσει δυο βραβεία Grammy.
Ακόμη, συνεχίζονται το 5ο φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής, οι επιτυχημένες συνεργασίες με κορυφαίους πολιτιστικούς φορείς της Θεσσαλονίκης (ΔΗΜΗΤΡΙΑ, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Φίλοι της Νέας Παραλίας), η ανάδειξη νέων μουσικών ταλέντων, το 12ο εργαστήρι Σύγχρονης Μουσικής, και οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (εορταστική συναυλία με την Ορχήστρα και την Χορωδία του ΠΑΜΑΚ, Janoska Ensemble, ο «Τεμπέλης Δράκος», The Italian Tenors sing with MOYSA) που θα μας μυήσουν στο πνεύμα των Άγιων Ημερών.
Όσον αφορά στη MOYSA συνεχίζει και εξελίσσει την πολυσχιδή παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, ξεκινώντας τη σεζόν της δυναμικά στις 29 Σεπτεμβρίου με τους κορυφαίους σολίστ Γιώργο Εμμανουήλ Λαζαρίδη και Βασίλη Βαρβαρέσο, ενώ συμμετέχει και σε άλλες παραγωγές του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
«Καθώς επιστρέφουμε στην πλήρη κανονικότητα, μετά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας, ξεδιπλώνουμε το νέο καλλιτεχνικό μας πρόγραμμα με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το νέο πρόγραμμα του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι εμπνευσμένο και εκφράζει το όραμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού. Περιλαμβάνει σπουδαίες συνεργασίες και τη συμμετοχή καλλιτεχνικών σχημάτων παγκόσμιας ακτινοβολίας. Μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία και τη μουσική έκφραση φιλοδοξούμε να φέρουμε την πολιτιστική άνοιξη στον ημερολογιακό χειμώνα, θέτοντας τη Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι» τονίζει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού κ. Βασίλης Γάκης.
Περιγράφοντας το σύνολο των παραγωγών που θα φιλοξενηθούν τον χειμώνα στο Μέγαρο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Οργανισμού, κ. Χρίστος Γαλιλαίας, το παρομοιάζει με «έκρηξη» καλλιτεχνικής και αισθητικής εμπειρίας. Όπως επισημαίνει: «Είναι ευρηματικό, ανοιχτό στην κοινωνία, πλουραλιστικό και ανατρεπτικό καθώς συνυπάρχουν πολλές πολιτιστικές ταυτότητες και εστιάζει στη δημιουργική ισορροπία μεταξύ Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών».
Βασικοί άξονες προγράμματος
Σεπτέμβριος 2022
20.09.2022: Νέα Παραλία, Νέα Πασαρέλα, Δημιουργία-Ανακύκλωση με θέμα Black or White-Φίλοι της Νέας Παραλίας
29.09.2022: MOYSA 2022- Γ.Ε.Λαζαρίδης- Β.Βαρβαρέσος
Οκτώβριος 2022
02.10.2022 έως 15.11.2022: Έκθεση για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή
Συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης την Parallaxi
03.10.2022: Κύκλος διαλέξεων «Ο Αριστοτέλης σήμερα»
Μία συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με το Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών του Α.Π.Θ.
08.10.2022: John Malkovitch «The Music Critic»-Συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με Intershow
13.10.2022: Royal Philharmonic Orchestra με τους Vasily Petrenko και Sergei Krylov
19.10.2022: Μουσική Δωματίου: «Τέσσερις πρωτότυπες Σονάτες για βιολί και πιάνο» από το διεθνές duo Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε (βιολί) και Ούβε Μάτσκε (πιάνο)
Νοέμβριος 2022
02.11.2022: Μουσική Δωματίου: «Διάλογοι στις Παρυφές του 20ου αιώνα»
Περιλαμβάνει έργα για trio βιολί, βιολοντσέλο και πιάνο και για duo βιολί, βιολοντσέλο
04.11.2022: Μανώλης Μητσιάς «50 χρόνια Χρυσάφι»
04.11.2022: 5ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής: Flora Instrumentalis
Μπαχ- Μουσική Προσφορά Ensemble 1619
05.11.2022: 5ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής: Flora Instrumentalis
Βιβάλντι- 6 Σονάτες για βιολοντσέλο σόλο και μπάσο κοντίνουο, op.14 La Stravaganza Greca
06.11.2022: Μάνος Λοΐζος – 40 χρόνια μετά: Με φάρο το φεγγάρι
Μαργαρίτα Ζορμπαλά – Απόστολος Ρίζος
07.11.2022: Κύκλος διαλέξεων «Ο Αριστοτέλης σήμερα»
Μία συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με το Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών του Α.Π.Θ.
11.11.2022: 5ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής: Flora Instrumentalis
Little Consort – Αγγλικό και Γαλλικό Μπαρόκ
12.11.2022: 5ο Φεστιβάλ Μπαρόκ Μουσικής: Flora Instrumentalis
Βιβάλντι για λίγους
19.11.2022: Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου
20.11.2022: Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου -Masterclasses
21.11.2022: Art Campus 2022: Σύνολα Μουσικής Δωματίου για έγχορδα, πνευστά και πιάνο
26.11.2022: «Νέα ταλέντα της κλασικής μουσικής»
26.11.2022: Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου / Pacifica Quartet
28.11.2022: Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Δωματίου – «Gidon Kremer με τους Giedre Dirvanauskaite and Georgijs Osokins
Δεκέμβριος 2022
05.12.2022: Κύκλος διαλέξεων «Ο Αριστοτέλης σήμερα»
Μία συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με το Διεπιστημονικό Κέντρο Αριστοτελικών Μελετών του Α.Π.Θ.
07.12.2022 Χριστούγεννα στο Μέγαρο: Μουσικά Σύνολα ΤΜΕΤ Πανεπιστημίου Μακεδονίας
09 & 10.12.2022: Χορός στο Μέγαρο: Ευάγγελος Πουλίνας: «Bright Future»
09.12.2022: 12 Συνέδριο Co Museum
11.12.2022: 12ο Εργαστήρι Σύγχρονης Μουσικής
16.12.2022: Χριστούγεννα στο Μέγαρο: Janoska Style goes Symphonic The Christmas program
17.12.2022: Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Στο’ πα και στο ξαναλέω»
Συναυλία με τους Ελένη Βιτάλη, Σοφία Παπάζογλου, Κώστα Τριανταφυλλίδη και ΤΑΚΙΜ.
Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την «Pure Amke»
19.12.2022: Χριστούγεννα στο Μέγαρο: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μεικτής Νεανικής Χορωδίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης
Διοργάνωση του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
22, 23 & 24.12.2022: Χριστούγεννα στο Μέγαρο: «Ο Τεμπέλης Δράκος»
Σε συνεργασία με τη MOYSA. Μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με την 22.12.2022: Χριστούγεννα στο Μέγαρο: The Italian Tenors sing with MOYSA-Συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης με Intershow
Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραγωγές θα ανακοινωθούν αναλυτικά με την παρουσίαση του χειμερινού προγράμματος τον Σεπτέμβριο.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Το εθνικό μουσείο της Νέας Ζηλανδίας συλλέγει τη ζωντανή ιστορία της πανδημίας της Covid


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Πάνω σε ένα τραπέζι σε ένα δωμάτιο του Εθνικού Μουσείου της Νέας Ζηλανδίας, Te Papa Tongarewa, βρίσκεται μια πάνινη τσάντα που απεικονίζει την πρωθυπουργό της χώρας, Τζασίντα Αρντέρν, ως Wonder Woman. Η φωτογραφία συνοδεύεται από το σύνθημα που υιοθέτησε η κυβέρνηση της χώρας «Go hard & go early» για την ανάσχεση της εξάπλωσης της πανδημίας της Covid-19.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δίπλα στην τσάντα υπάρχει ένα σετ από τρία μπαλάκια του τένις στα οποία αναγράφονται συνθήματα όπως: «δεν συναινούμε», «κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» και «η Pfizer σκοτώνει». Οι διαδηλωτές κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού πέταξαν αυτά τα μπαλάκια σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας στα τέλη του 2021, σηματοδοτώντας την αρχή μιας εντεινόμενης δυσαρέσκειας μεταξύ ορισμένων ομάδων για τα εμβόλια και τον τρόπο διαχείρισης της πανδημίας.
Αυτά και άλλα αντικείμενα που έχει συλλέξει το μουσείο, αφηγούνται το ιστορικό της πανδημίας στη Νέα Ζηλανδία σε διάστημα δύο ετών: από την κοινωνική συνοχή, με έναν πληθυσμό έτοιμο να συνταχθεί πίσω από την ηγέτιδα του έθνους του, μέχρι τη στροφή προς τη δυσπιστία στα μέσα ενημέρωσης και τους θεσμούς. Ορισμένα αντικείμενα αφηγούνται μια απλή ιστορία, ενώ άλλα πυροδοτούν μια ευρεία συζήτηση.
Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει fan art με πρωταγωνίστρια την Γενική Διευθύντρια Υγείας της χώρας, Δρ. Άσλεϊ Μπλούμφιλντ, περίτεχνα φτιαγμένους «ιούς» που έχει δημιουργήσει η υφαντουργός Τζο Ντίξι, μάσκες προσώπου με κεντημένα μηνύματα, μπλουζάκια με αντιραστιστικά μηνύματα και άλλα.
Όταν η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας επέβαλε λόκνταουν τον Μάρτιο του 2020, οι υπεύθυνοι του μουσείου Te Papa, ήξεραν ότι έπρεπε να αρχίσουν να δημιουργούν ένα αρχείο του γεγονότος. Ορισμένα από τα θέματα που επέλεξε η ομάδα, περιλαμβάνουν την καθημερινότητα κατά τη διάρκεια του λόκνταουν, τη στρατηγική της κυβέρνησης, την αυθόρμητη ανταλλαγή μηνυμάτων στους δρόμους της πόλης, τις απόψεις των Μαορί σχετικά με την πανδημία και τις εμπειρίες των εθνικών μειονοτήτων. Τα θέματα διευρύνθηκαν καθώς η πανδημία εξελισσόταν και έτσι η ομάδα συμπεριέλαβε τα εμβόλια και το αντιεμβολιαστικό κίνημα.
«Αυτό που έγινε εμφανές ήταν η ποσότητα της δημιουργικότητας που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του λόκνταουν ως απάντηση τόσο στον περιορισμό όσο και στις ανησυχίες σχετικά με τον ιό», δήλωσε στην εφημερίδα Guardian η επιμελήτρια του μουσείου Κλερ Ρενό.
Άλλα αντικείμενα της συλλογής επιδιώκουν να δείξουν την εξέλιξη του στυλ – οι προστατευτικές μάσκες έγιναν γρήγορα καμβάδες για να προβάλλουν οι άνθρωποι την πολιτιστική ή την πολιτική τους ταυτότητα.
«Προσπαθούμε να έχουμε πολλαπλές φωνές και αντικείμενα που αντικατοπτρίζουν πολλαπλές απόψεις», εξήγησε η επιμελήτρια.
Για ορισμένους Νεοζηλανδούς, η πανδημία ξεκίνησε πολύ πριν φτάσει στις ακτές της Νέας Ζηλανδίας. Οι Νεοζηλανδοί κινεζικής καταγωγής ήταν επί μήνες σε επαφή με συγγενείς και φίλους τους που ζούσαν στην Κίνα, οι οποίοι είχαν ήδη νοσήσει από τον ιό. Αυτές οι εμπειρίες, οι οποίες θα έπρεπε να εμπνέουν το συναίσθημα της ενσυναίσθησης, συχνά προκαλούσαν ρατσιστικές αντιδράσεις.
«Οι ιοί δεν έχουν εθνοτική καταγωγή, ωστόσο στις ΗΠΑ, ο Τραμπ αναφερόταν συχνά στον ‘κινεζικό ιό’. Η Νέα Ζηλανδία δεν είναι απομονωμένο μέρος, είμαστε συνδεδεμένοι παγκοσμίως, οπότε αυτά τα μηνύματα έφτασαν και εδώ», σημείωσε η Γκρέις Γκάσιν, επιμελήτρια στο μουσείο Te Papa.
Ένα αντικείμενο που αντικατοπτρίζει αυτή τη στάση, είναι ένα μπλουζάκι που έφτιαξε η καλλιτέχνιδα Cat Xuechen Xiao, η οποία κατάγεται από τη Γουχάν. Πάνω στο μπλουζάκι, η καλλιτέχνης έγραψε τη φράση «Είμαι από τη Γουχάν – αυτή η πόλη δεν είναι ιός, εγώ δεν είμαι ιός».
Η ιστορικός τέχνης και υπεύθυνη για τα μουσεία και την πολιτιστική κληρονομιά στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ, Λίντα Τάιλερ, είπε ότι μουσεία όπως το Te Papa αλλάζουν την ιδιοκτησιακή και αποικιοκρατική στάση τους απέναντι στις συλλογές και υιοθετούν μια πιο συλλογική και διαφοροποιημένη προσέγγιση.
«Αυτά τα φυσικά αντικείμενα που αντιπροσωπεύουν μέρος μιας εποχής και ενός πολιτισμού φυλάσσουν μνήμες, και τα ιδρύματα διατηρούν τη συλλογική μας μνήμη», τόνισε.
«Δεν μπορούμε όλοι να έχουμε την ευθύνη για τη μεταβίβαση αυτών των αναμνήσεων στις μελλοντικές γενιές, οπότε αν ένα ίδρυμα μπορεί να το κάνει, υπάρχει μεγάλη αξία για όλους μας να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και να μπορούμε να το αναλογιστούμε αυτό με ουσιαστικό τρόπο στο μέλλον», πρόσθεσε.
«Συλλέγουμε ό,τι μπορούμε τώρα -τα πράγματα που θεωρούμε ενδιαφέροντα ή σημαντικά- αλλά ξέρουμε ότι σε 10, 30 ή 80 χρόνια οι άνθρωποι θα έρθουν σε εμάς και θα πουν: ‘Αυτό το πήρα από τη γιαγιά μου από την πανδημία του κορονοϊού’, οπότε δουλεύουμε με μια μακροπρόθεσμη προοπτική», είπε η Ρενό.
ΠΗΓΗ: Guardian

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Νάματα»: Από την αστείρευτη βρυσομάνα της αγιασώτικης λαογραφικής παράδοσης


Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ το νέο βιβλίο του Παναγιώτη Μιχ. Κουτσκουδή με τίτλο «Νάματα» και υπότιτλο «από την αστείρευτη βρυσομάνα της αγιασώτικης λαογραφικής παράδοσης», στο οποίο αποθησαυρίζονται στοιχεία για τα ήθη, τα έθιμα, τις παραδόσεις και τα πανηγύρια της Αγιάσου, που οποία πολλοί την χαρακτήρισαν βρυσομάνα του λεσβιακού λαϊκού πολιτισμού.

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Όπως γράφει ο συγγραφέας «Δείτε το βιβλίο αυτό σαν ένα ταγάρι μέσα στο οποίο αποταμιεύονται πολλά από τα κρουσταλλένια νάματα αυτής της αστείρευτης βρυσομάνας, που εξακολουθεί να ξεδιψά τις νέες γενιές, σαν τα γαλακτοφόρα μητρικά μαστάρια που θρέφουν αφειδώλευτα το πεινασμένο λεχούδι.»
Εκδόθηκε με τις ευγενικές χορηγίες του Τάκη Τζίνη και του Δημήτρη Σπανού και αφιερώνεται στη μνήμη του Στρατή Π. Τζίνη (1912-2006), μεγάλου λάτρη του λαϊκού μας πολιτισμού και ακάματου εργάτη της κοινωνικής προσφοράς, που άφησε τεράστιο έργο υπηρετώντας τον τόπο μας από πολλά μετερίζια.
Όλα τα έσοδα από την πώλησή του θα διατεθούν για την ενίσχυση της εκδοτικής δραστηριότητας του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, στο οποίο ο συγγραφέας εκχωρεί το αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο του Αναγνωστηρίου Αγιάσου, Κλεάνθη Κορομηλά (6974112575) ή με τον Παναγιώτη Μ. Κουτσκουδή (6940630194).

Μπείτε στην ομάδα μας στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το astratv.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Πέθανε η Μαριάνα Καρακίτσου Σαραφοπούλου από Βόλο σε ηλικία 64 ετών.
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
58 χρόνος έπεσε σε χαράδρα και σκοτώθηκε στο σεσκλο
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ2 ημέρες ago
Fuel Pass 2: Καθυστέρηση στην πληρωμή του επιδόματος
-
LIFESTYLE3 ημέρες ago
ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΣΤΟ BARACOA ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ15 ώρες ago
Fuel Pass 2: Ξεκινά η καταβολή του στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ5 ημέρες ago
Πέθανε ο 50χρονος Αριστείδης Βογιατζής από το Βόλο- Εργαζόταν στο εργοστάσιο της ΕΥΡΗΚΑ
-
MEDIA13 ώρες ago
Κόβει την ανάσα στα 55 της: Η Κατερίνα Λέχου μόλις ανέβασε τη φωτό που στέλνει στο ταμείο… ανεργίας τις instagrammers (Pic)
-
ΜΑΓΝΗΣΙΑ19 ώρες ago
36χρονος απείλησε τη γυναίκα του με κατσαβίδι – «θα πάθεις ό,τι και οι άλλες γυναίκες που δείχνουν οι ειδήσεις»