Connect with us
banner epikhirisis

LIFESTYLE

Η Βίκυ Καγιά στην πρεμιέρα της ταινίας της στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Published

on

cfddsgffhg

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης a.k.a. The Boy επιστρέφει κινηματογραφικά με το «Πολύδροσο». Η νέα του ταινία, η έβδομη κατά σειρά μεγάλου μήκους, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου, στην αίθουσα Τζον Κασσαβέτης, στο 64ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

H ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη είναι σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου «μια ταινία για ανθρώπους τρυφερούς σε έναν όχι τρυφερό κόσμο». Τα γυρίσματα έγιναν την άνοιξη του 2022 και κράτησαν περίπου για δύο μήνες.

Δείτε μια πρώτη εικόνα της ταινίας όπως την ανέβασε η Βίκυ Καγιά στο Instagram 

Δείτε μία ανάρτηση της Βίκυ Καγιά με τη Σοφία Κόκκαλη για το «Πολύδροσο» 

Το story της ταινίας

Η Σοφία, η κόρη, επιστρέφει στο Πολύδροσο για να φροντίσει τη Σοφία, την μητέρα της. Στη γειτονιά που μεγάλωσε την περιμένουν όλοι οι λόγοι που την έκαναν κάποτε να θέλει να φύγει. Το Πολύδροσο είναι ένα απομονωμένο προάστιο και οι Σοφίες περνάνε τις μέρες τους σκοντάφτοντας σε φαντάσματα του παρελθόντος.

Το Πολύδροσο παρακολουθεί δύο Σοφίες, μητέρα και κόρη, που βρίσκονται μετά από καιρό μαζί στο ίδιο σπίτι. Οι Σοφίες της ταινίας είναι η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη, ως μητέρα και κόρη αντίστοιχα, οι οποίες πλαισιώνονται από τις Έλσα Ζαρρή, Μαίρη Γιαννούλα και Κάρλα Φουρ.

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης, η Σοφία Κόκκαλη, ο Ορέστης Ανδρεαδάκης και η Βίκυ Καγιά στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης / Photo: Vicky Kaya/ instagram

Advertisement

Η Βίκυ Καγιά μιλώντας για την πρεμιέρα της ταινίας «Πολύδροσο» είπε ότι δεν έχει ξανανιώσει έτσι, ότι πάντα είχε πεταλούδες στο στομάχι, πριν από τις πασαρέλες ή τα σόου, αλλά αυτό που νιώθει εν αναμονή της προβολής της ταινίας είναι πρωτόγνωρο. «Είμαι από το πρωί και καρδιοχτυπώ» θα πει χαρακτηριστικά. «Είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοιου τύπου ταινία, τόσο βαθιά, τόσο ουσιαστική, τόσο συγκινητική και χρειάστηκε να μην είμαι ο εαυτός μου για πρώτη φορά… Υπήρξαν φορές που νόμιζα ότι δεν θα τα καταφέρω, αλλά είπα όχι, εφόσον με εμπιστεύθηκαν και είμαι εδώ θα κάνω ό,τι μπορώ» συμπλήρωσε ενώ υπενθύμισε ότι θα παρουσιάσει το Mad Walk, στις 20 Νοεμβρίου, δώδεκα χρόνια ξανά μετά την πρώτη παρουσίαση του μουσικού θεσμού, που είχε κάνει πάλι η ίδια.



Περισσότερα Εδω

Advertisement
FESTIVAL25 200x350
300X250 GIF
dei 03 2025 myHome GasControl 300x250
Advertisement
Dei
455937950 1028081182654240 8041229916307210525 n
Advertisement

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ASTRATV

Advertisement
Anassa
Advertisement

Facebook

Advertisement

Δημοφιλή

Διαχειρίστρια- Διευθύντρια : Σοφία Κοντοθανάση
Iδιοκτησία – Δικαιούχος domain name ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ASTRA AE
AΦΜ 094214456
Δ Ο Υ ΒΟΛΟΥ
Εδρα Γ.ΚΑΡΤΑΛΗ 76-ΒΟΛΟΣ ΤΚ 38333 ΤΗΛ.ΕΠΙΚ. 2421031434
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ [email protected]
Νόμιμος εκπρόσωπος : Παναγιώτα Τσιρτόγλου
Τεχνικός προϊστάμενος : Μιχάλης Χειμωνίδης
Εμπορικό τμήμα – Λογιστήριο : Μαρία Παπαζέτη
Διευθυντ.ς Σύνταξης: Σοφία Κοντοθανάση
Ρεπορτάζ: Βασίλης Μπαντίδης
Copyright © 2024 AstraTV.gr - Γ.Ε.Μ.Η.: 50683644000

Μετάβαση στο περιεχόμενο