LIFESTYLE
Ιωάννα Μαλέσκου: “Είμαι καλά, συγγνώμη αν σας το χαλάω” – Η απάντηση για την προσωπική της ζωή και το τηλεοπτικό μέλλον (Βίντεο)

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του astratv.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:
στα αγαπημένα σου στη Google
Διαβάστε: OPEN: Η ανατροπή με τη Μαλέσκου, το θρίλερ με τον Κωνσταντάρα και οι ζώνες που αλλάζουν χέρια
Η Ιωάννα Μαλέσκου για το τηλεοπτικό της μέλλον
Η Ιωάννα Μαλέσκου ρωτήθηκε αρχικά για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα στην τηλεόραση, ωστόσο επέλεξε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, όπως συνηθίζει να κάνει σε αντίστοιχες ερωτήσεις. «Δεν έχω να απαντήσω κάτι για το τηλεοπτικό μου μέλλον, όπως ποτέ δεν το κάνω. Κάπως έχω γίνει λίγο γραφική και βαρετή. Αλλά τουλάχιστον έχω συνέπεια σε αυτά που λέω και κάνω. Θα δούμε», είπε χαρακτηριστικά. Η παρουσιάστρια θέλησε να δείξει πως, ακόμη και αν δεν ανοίγει τα χαρτιά της δημόσια, παραμένει συνεπής στη στάση που έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια.
“Προσαρμόζομαι σε όποιο περιβάλλον κι αν με βάλεις”
Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί επαγγελματικά και στις συνεργασίες της, τονίζοντας ότι μπορεί να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες και ανθρώπους. «Εγώ έχω ένα καλό. Ταιριάζω και προσαρμόζομαι. Βασικά το πιο σωστό ρήμα είναι το “προσαρμόζομαι” σε όποιο περιβάλλον κι αν με βάλεις, γιατί γενικά μ’ αρέσει να είμαι κάπου και να ανθίζω. Με όποιον άνθρωπο κι αν χρειαστεί να συνεργαστώ, πάνε όλα καλά, από πλευράς μου τουλάχιστον. Άρα ναι, δεν έχω κάτι να πω μεμπτό για κανέναν από τους συνεργάτες μου», πρόσθεσε.
Η απάντηση της Ιωάννας Μαλέσκου για την προσωπική της ζωή
Η συζήτηση πήγε και στην προσωπική της ζωή, με αφορμή την τοποθέτησή της για τους χωρισμούς και την αναφορά στην Αθηνά Οικονομάκου. Η Ιωάννα Μαλέσκου εξήγησε πως η τοποθέτησή της είχε ανθρώπινο χαρακτήρα και δεν σήμαινε πως ταυτίστηκε προσωπικά με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση. «Η αλήθεια είναι ότι χάρηκα τόσο πολύ και χαίρομαι όταν ακούω τους ανθρώπους, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, που και αυτή από την πλευρά της, τι κι αν άκουσε πράγματα με το νέο βήμα στη ζωή της». Και συνέχισε: «Δεν ταυτίστηκα. Ταυτίστηκα ως άνθρωπος, όπως ταυτίζομαι με πάρα πολλά άλλα πράγματα. Καταλαβαίνω τώρα, εκείνη την ώρα που το είπα δεν το σκέφτηκα έτσι. Επειδή όμως δεν ξέρεις ποτέ πώς έρχονται τα πράγματα σε όλους μας, ανθρώπινα ναι, συνδέομαι με αυτή τη θέση. Δεν έχω κάτι να πω, συγγνώμη αν σας το χαλάω».
Η οικογένεια που έχει δημιουργήσει
Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Κωνσταντίνο Δανιά τον Μάρτιο του 2023 στο Δημαρχείο Ραφήνας. Δύο μήνες αργότερα, το ζευγάρι υποδέχθηκε στον κόσμο την κόρη του, Μαρίλια. Η παρουσιάστρια, αν και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από υπερβολική έκθεση, έχει δείξει πολλές φορές πως η οικογένειά της αποτελεί βασική της προτεραιότητα. Αυτή τη φορά, πάντως, η απάντησή της ήταν ξεκάθαρη: δεν υπάρχει κάτι που θέλει να ανακοινώσει, ούτε κάτι που χρειάζεται να εξηγήσει.
Περισσότερα στο parapolitika.gr
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Telegram;
Γίνε μέλος στο κανάλι μας:
στο Telegram
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο WhatsApp;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο WhatsApp
Θέλεις να λαμβάνεις πρώτος τις ειδήσεις του astratv.gr στο Viber;
Γίνε μέλος στην κοινότητά μας:
στο Viber

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ18 ώρες agoAγρότες: Ανοίγει η πλατφόρμα για την επιδότηση 15% στην αγορά λιπασμάτων – Ποιο διάστημα καλύπτει
ΚΟΣΜΟΣ22 ώρες agoΈνας νεκρός και τουλάχιστον 5 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ – «Εξουδετερώθηκαν» οι δύο δράστες
ΚΟΣΜΟΣ20 ώρες agoΟΠΕΚ+: Εν αναμονή ενδεχόμενης συμφωνίας για την τέταρτη αύξηση των στόχων πετρελαϊκής παραγωγής μέσα σε λίγους μήνες
LIFESTYLE16 ώρες agoΤο Grand Prix της Formula 1, ο Πρίγκιπας Αλβέρτος και οι Έλληνες που διαπρέπουν στο πριγκιπάτο: Οι καλεσμένοι και οι celebrities… made in Greece που το επιλέγουν (Εικόνες)
ΕΛΛΑΔΑ24 ώρες agoΣυναγερμός στην Κρήτη: Η επιχείρηση ODIN, ο 37χρονος Παλαιστίνιος και το σχέδιο επίθεσης σε ισραηλινούς στόχους
LIFESTYLE24 ώρες agoΑντώνης Ρέμος: Το διαζύγιο των γονιών του, ο γάμος με την Υβόννη Μπόσνιακ, η κόρη του Ελένη, η Μαρινέλλα και η “πληγή” του Παντελίδη (Βίντεο)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ22 ώρες agoΠάνω σε «κινούμενη άμμο» η Αριστερά: Στο άγνωστο ο ΣΥΡΙΖΑ, έντονες διεργασίες ΜέΡΑ25 – ΝΕ.ΑΡ. και στη μέση ο Αλέξης Τσίπρας
ΕΛΛΑΔΑ22 ώρες agoΠρόστιμα 270.300 ευρώ σε 55χρονο που εγκατέλειψε εννέα γατάκια σε οικόπεδο στην Καλαμαριά












