Ο Πολ Μπίσοπ είχε χάσει τη μασέλα του κάνοντας εμετό σε έναν σκουπιδοτενεκέ στην Ισπανία.

Ένας 63χρονος άνδρας από τη Βρετανία  βρήκε τα ψεύτικα δόντια του που είχε χάσει κατά τη διάρκεια διακοπών του στην Ισπανία πριν από 11 χρόνια.

Whats App

Μπείτε στην ομάδα μας στο WhatsUP και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ο Πολ Μπίσοπ είχε ταξιδέψει στο Μπενιντόρμ για τις διακοπές του και ένα βράδυ ήπιε λίγο παραπάνω. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνει εμετό σε σκουπιδοτενεκέ και να χάσει τα ψεύτικα δόντια του. Όπως αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που είδε την συγκεκριμένη τεχνητή οδοντοστοιχία.

Viber

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η μασέλα του Πόλ βρέθηκε σε χωματερή και οι Αρχές της Ισπανίας έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο εύρημα. Προχώρησαν σε ελέγχους DNA και μετά από χρόνια εντόπισαν τον κάτοχό της που μένει κοντά στο Μάντσεστερ της Αγγλίας. Η έκπληξη του Πολ ήταν τεράστια όταν 11 χρόνια μετά από εκείνο το μεθύσι είδε τη μασέλα του μέσα στην ταχυδρομική θυρίδα του.

Ο Πολ είπε στο BBC: «Ήπια αρκετά και αποφάσισε πως έπρεπε να… βγω από το μαγαζί». «Ο κάδος ήταν το πιο κοντινό πράγμα σε εμένα εκείνη τη στιγμή. Κι όταν πήγαμε στο επόμενο μπαρ, ο φίλος μου γύρισε και με ρώτησε που ήταν τα δόντια μου» ανέφερε και πρόσθεσε ότι αναζήτησαν για ώρα τα δόντια  αλλά δεν τα βρήκαν πουθενά.

Αναφορικά με την έκπληξη του όταν είδε τα δόντια στο ταχυδρομείο δήλωσε: «Πίστεψα πως μου έκαναν φάρσα. Βρήκαν, όμως, το DNA μου και τη διεύθυνσή μου και τα έστειλαν. Είναι κάτι απίστευτο αυτό που συνέβη. Τώρα, πλέον όλοι γνωρίζουν για τα δόντια μου. Ίσως να πρέπει να ανοίξω κι ένα μουσείο με τα δόντια μου τόσες φορές που τα έχω χάσει».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Πανδημία: Η εμβολιαστική… αντεπίθεση της Αφρικής